Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 62 от 135 ПърваПърва ... 1252606162636472112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 916 до 930 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2013

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Някой има ли представа дали от Sony център мога да купя на лизинг?Рових им из сайта,но не видях такава екстра.

2.  

3. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

В Пловдивския може сега видях в сайта на деком(единия магазин е сони център).

4. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Взех си тази машинка за измерване и замерих 46HX850 и 46HX720. За мое голямо учудване установих че и 2-та отчитат около 20W (+-1W) при изключено положение което ми се строи доста при положение че ги дават при standby <1W. Или аз нещо бъркам или не знам... замервал съм ги 30 минути отчитането е все едно и също. Някой ако разбира да се изкаже че това ми се струва твърде много ако е така!
    Този пост е редактиран от augata; 20-11-13 в 19:07.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2013

Цитат Първоначално публикувано от j90 Виж публикацията
    В Пловдивския може сега видях в сайта на деком(единия магазин е сони център).
    Може и от тези които се намират в София,друг е въпросът,че аз не бих си купил от Sony център.Заявиха ми,че не могат да подменят телевизора,ако има лоша подсветка,такава им била политиката.

Взех Sony 42W650 и съм още със стария приемник на Булсатком,който не е HD.Притесняваме ме,че според моите виждания картината е лоша.Ще се промени ли след като го заменя с новия?Матрицата е супер и според мен е равномерна подсветката,което само може да ме радва.
    И още един въпрос.Да правя ли ъпдейт?През USB или през интернет?

6. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от best732 Виж публикацията
    ... Взех Sony 42W650 и съм още със стария приемник на Булсатком,който не е HD.Притесняваме ме,че според моите виждания картината е лоша....
    Какво значи лоша? На HD каналите със съответния приемник би следвало да е супер, стига приемникът да е читав. SD каналите определено не са силата на тая серия, но със сигурност има и по-лоши варианти.
    Сони се ъпдейтва изключително бързо, а и на често. Пускам го през мрежата, но не е проблем и през флашката. Моли се да не спре токът...

7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2013

До сега бях с CRT и правя сравнение с него,не знам дали това въобще е правилно.Одеве бях в един офис на Булсат и там телевизор Sony(не знам модела)беше вързан към новия приемник и картината от близо ми се видя по-добра от моето Сони.А може и да си внушавам

Някой има ли идея,защо на Serviio не ми се виждат филми,които вече съм ги шернал?С музиката няма никакви проблеми.

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от best732 Виж публикацията
    Може и от тези които се намират в София,друг е въпросът,че аз не бих си купил от Sony център.Заявиха ми,че не могат да подменят телевизора,ако има лоша подсветка,такава им била политиката.

Взех Sony 42W650 и съм още със стария приемник на Булсатком,който не е HD.Притесняваме ме,че според моите виждания картината е лоша.Ще се промени ли след като го заменя с новия?Матрицата е супер и според мен е равномерна подсветката,което само може да ме радва.
    От опит точно със същият модел на СД приемник на Булсатком мога да потвърдя че старият приемник на Булсатком е отврат, сменяй го със HD, там картината е много по-добре но пак е по-зле от ефирната цифрова.
    Ако можеш пусни си цифрова телевизия и виж как е картината на БТВ, според мен ще има голяма разлика.

Проблема е в качестовото на Булсатком, все пак това не е 20 инчов телевизор.
    Този пост е редактиран от javorenator; 20-11-13 в 22:44.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2013

Проблемът е в смяната на приемника,няма такива налични в офисите и ще трябва да чакам екип,който уж щял да ми го смени.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от augata Виж публикацията
    Взех си тази машинка за измерване и замерих 46HX850 и 46HX720. За мое голямо учудване установих че и 2-та отчитат около 20W (+-1W) при изключено положение което ми се строи доста при положение че ги дават при standby <1W. Или аз нещо бъркам или не знам... замервал съм ги 30 минути отчитането е все едно и също. Някой ако разбира да се изкаже че това ми се струва твърде много ако е така!
    Тази машинка тествал ли си я с друг уред?

12. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Ами пробвал съм на един един 8 годишен ЛСД Самсунг мереше си точно (9W по книжка), също замерих и един топфиелд който си беше ок. Още на включен режим на Сонитата си измерва 60-80W както си му е редът... мн странно. Не знам мисля да напиша няколко е-майла на съпорта да ги насоля
    Този пост е редактиран от augata; 20-11-13 в 23:46.
    hristoslav2 одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от augata Виж публикацията
    Ами пробвах я на един друг самсунг мереше си точно. Също на включен режим на Сонитата си измерва 60-80W както си му е редът... мн странно
    Хм, не е нормално 20 вата. Явно захранването работи. Ако телевизорът стои в режим на готовност дълго време, корпусът напълно студен ли е?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2013

Страшен късмет извадих.Излизам за малко и се прибирам и какво да видя,котката бутнала телевизора на земята.Добре че работи и няма никакви драскотини.Ще трябва да се мисли нещо,така че да не може да го бутне втори път.
    hristoslav2 и aldokalcone харесват това.

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

С тия келяви стойки и морско свинче ще го бутне.

Най-добри си бяха правоъгълните широки и масивни стойки, ама нали и дизайнерите хляб трябва да ядат.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2013

Да ти кажа тази стойка е толкова стабилна,колкото и правоъгълните.Това беше едно от първите неща,които проверих в магазина.Говорим за котка,която е над седем килограма.Добре че телевизора си работи,иначе не знам как щях да го преживея.

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Ми не, не е и наполовина толкова стабилна.

Правоъгълната лежи на цялата си площ, а тази стои на два крака. Мога да се обзаложа, че котката ти само ще разклати телевизор с такава стойка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе