Някой има ли представа дали от Sony център мога да купя на лизинг?Рових им из сайта,но не видях такава екстра.
26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Някой има ли представа дали от Sony център мога да купя на лизинг?Рових им из сайта,но не видях такава екстра.
В Пловдивския може сега видях в сайта на деком(единия магазин е сони център).
Взех си тази машинка за измерване и замерих 46HX850 и 46HX720. За мое голямо учудване установих че и 2-та отчитат около 20W (+-1W) при изключено положение което ми се строи доста при положение че ги дават при standby <1W. Или аз нещо бъркам или не знам... замервал съм ги 30 минути отчитането е все едно и също. Някой ако разбира да се изкаже че това ми се струва твърде много ако е така!
Този пост е редактиран от augata; 20-11-13 в 19:07.
Може и от тези които се намират в София,друг е въпросът,че аз не бих си купил от Sony център.Заявиха ми,че не могат да подменят телевизора,ако има лоша подсветка,такава им била политиката.
Взех Sony 42W650 и съм още със стария приемник на Булсатком,който не е HD.Притесняваме ме,че според моите виждания картината е лоша.Ще се промени ли след като го заменя с новия?Матрицата е супер и според мен е равномерна подсветката,което само може да ме радва.
И още един въпрос.Да правя ли ъпдейт?През USB или през интернет?
Какво значи лоша? На HD каналите със съответния приемник би следвало да е супер, стига приемникът да е читав. SD каналите определено не са силата на тая серия, но със сигурност има и по-лоши варианти.
Сони се ъпдейтва изключително бързо, а и на често. Пускам го през мрежата, но не е проблем и през флашката. Моли се да не спре токът...
До сега бях с CRT и правя сравнение с него,не знам дали това въобще е правилно.Одеве бях в един офис на Булсат и там телевизор Sony(не знам модела)беше вързан към новия приемник и картината от близо ми се видя по-добра от моето Сони.А може и да си внушавам
Някой има ли идея,защо на Serviio не ми се виждат филми,които вече съм ги шернал?С музиката няма никакви проблеми.
От опит точно със същият модел на СД приемник на Булсатком мога да потвърдя че старият приемник на Булсатком е отврат, сменяй го със HD, там картината е много по-добре но пак е по-зле от ефирната цифрова.
Ако можеш пусни си цифрова телевизия и виж как е картината на БТВ, според мен ще има голяма разлика.
Проблема е в качестовото на Булсатком, все пак това не е 20 инчов телевизор.
Този пост е редактиран от javorenator; 20-11-13 в 22:44.
Проблемът е в смяната на приемника,няма такива налични в офисите и ще трябва да чакам екип,който уж щял да ми го смени.
Ами пробвал съм на един един 8 годишен ЛСД Самсунг мереше си точно (9W по книжка), също замерих и един топфиелд който си беше ок. Още на включен режим на Сонитата си измерва 60-80W както си му е редът... мн странно. Не знам мисля да напиша няколко е-майла на съпорта да ги насоля
Този пост е редактиран от augata; 20-11-13 в 23:46.
Страшен късмет извадих.Излизам за малко и се прибирам и какво да видя,котката бутнала телевизора на земята.Добре че работи и няма никакви драскотини.Ще трябва да се мисли нещо,така че да не може да го бутне втори път.
С тия келяви стойки и морско свинче ще го бутне.
Най-добри си бяха правоъгълните широки и масивни стойки, ама нали и дизайнерите хляб трябва да ядат.
Да ти кажа тази стойка е толкова стабилна,колкото и правоъгълните.Това беше едно от първите неща,които проверих в магазина.Говорим за котка,която е над седем килограма.Добре че телевизора си работи,иначе не знам как щях да го преживея.