Колега, "колко" предполага количество, как да го измеря? Ами много по-добра е, измерено по възприятия. С клипчета тая работа няма да стане, нямам с какво толкова качествено да го запиша, че да се различава поне малко от най-лаишки домашен клип. По тази причина ще ти го разтълкувам така - представи си два DVDRip-а на един и същ филм, само че единият да е 1,36 ГБ, а другият - 700 МБ. Предполагам, че това е достатъчно като отправна точка. А и по всяко време можеш сам да си направиш проба в магазина и да видиш с очите си. Винаги тествам телевизори по тоя начин - с подобни файлове, а не с HD. От началото на 2011 г обикалям веригите винаги, когато мога и смея да твърдя, че имам прекалено много тествани модели зад гърба си, та да мога да преценявам без да се интересувам от характеристиките на процесори, панели и прочие. Но това е и си остава лично мнение, а тук не е прието да се искат доказателства за по-добър модел, нали? Поне аз не намирам такива в коментарите за препоръки.
Има и друга информация, написана е тук . Не е посочен източникът й, но никой не търси произход, аз също. Дали я приемаме за вярна или не, това е личен избор.