Вече толкова съм заспал,че единия ремък въобще не съм го видял,защото е много тънък и черен като плота:rolleyes:На моята стойка няма дупки.И все пак не ми се вижда стабилен този захват,но щом на теб ти върши работа да си го ползваш безпроблемно.
26" LCD и по-малко
32" LCD
37" LCD
40" LCD
42" LCD
46" LCD
47" LCD
52" LCD
55" LCD
60" LCD
65" LCD
Вече толкова съм заспал,че единия ремък въобще не съм го видял,защото е много тънък и черен като плота:rolleyes:На моята стойка няма дупки.И все пак не ми се вижда стабилен този захват,но щом на теб ти върши работа да си го ползваш безпроблемно.
То това ми е идеята да не се вижда.Абе чудя се вместо да се мъчиш да укрепваш телевизора що не дадеш зелена светлина на котката.
Не съм видял колега, гледам основно телевизорите.Извинявам се за спама, това е по скоро е за темата PS3 Media server (UPnP, DLNA) / FAQ. Ако ползваш плейстейшън, трябва да видиш настройките на вградения MEncoder (или там каквото се ползва), причината е във вградените субтитри.
Имам въпрос за W805/807:
В сайта на ТМ моделите са обозначени с AE2 - пример - SONY KDL-42W805ABAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria (ТП пък изобщо не публикува пълните означения - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-42W805-3D-LED)
В инструкциите на hristoslav2 от първа страница е написано, че това са модели, които (за разлика от АЕР) са предназначени за Източна Европа и имат ограничения в интернета. Може ли по-подробно да се разясни в какво точно се изразяват тия ограничения?
- - - - - - - - - -
Става дума за това:
AEP - регионално предназначение
- AEP - All Europe Product / Continent without UK
- AE2 - East Europе / модел с ограничени интернет функции
- U - United Kingdom
- E - East Europe
- R - Russia & Ex USSR
Казваш доволен си от w807? Как е при гледане на бързо движестите се обекти при мач ме интересува примерно има ли някакви неприятни ефекти? Някакви трептения, ефект на мръсния екран ...?
Картината на нашата телевизия (SD качество) как е, 3D-то как е, за HD... ще съм ти благодарен да споделиш малко впечатленията си от телевизора?
- - - - - - - - - -
Ще споделил ли с нас(по-неуките) тази флашка с картинки и ще ни светнеш ли какво да гледаме като си купуваме телевизор. Знам че има отделна тема по този въпрос: https://forum.setcombg.com/телевизор...ница.html
но все пак ако имаш нещо готово което да метнем на флашката и да отидем в магазина да избираме.
Този пост е редактиран от kras1001; 22-11-13 в 14:34.
Ами аз не гледам много мачове, гледам разни екшъни основно и бързите движения са си супер(не съм забелязал някакви особени ефекти), 3Д-то е супер удобно с пасивните очила и също изглежда отлично.
Най-добре си изтегли един мач на флашка и го тествай на някой модел да се убедиш сам.
Този пост е редактиран от javorenator; 22-11-13 в 21:37. Причина: не си виждам поста
Така и смятам да направя. Ще запиша няколко файла с различно качество SD 720i 1080i и ще пробвам и двата телевизора.
Не знам защо, сигурно съм облъчен от многото ревюта които четох, и които хвалят W905 но много ми се иска да си го взема този телевизор. Притеснява ме само ъгъла на виждане и цената. А пък W805 от към цена, поносимо качество(дори по-добро от Samsung F8000), а и удобството на пасивното 3D не е за пренебрегване. Голяма дилема?
20 градуса ъгъл на гледане е достатъчен. Не ти трябва повече. Кой гледа от 45 гр, пък и какво ще видиш оттам.
Ами... срещу телевизора имам два дивана които са разположени на 90° един спрямо друг. Единия диван, от които гледам аз е успореден с телевизора т.е. ще гледам от почти 0° на разстояние 2,50 метра, а жената или децата ще са на другия диван които е на 90° спрямо телевизора и ще са на около 2,15 до 2,3 метра разстояние от телевизора и ако не съм забравил математиката ще са по ъгъл от около 34° до 39°. А за W905 казват, че ъгълът на виждане ако е > 20° е кофти! За това събирам мнения и се чудя дали да взема W805 или W905? Ако беше само за мен щях да взема W905 и нямаше да се чудя, предвид екстрите които има - супер яка картина, контраста е повече от добър за LED TV, добро 3D, звука също казват, че е доста приличен...
Този пост е редактиран от kras1001; 24-11-13 в 00:07.
Ето го косматия убиец на телевизори.
1385571_10200905172654111_1063672815_n.jpg
Даваш им 20 градуса от твоите 0, и заспива. Става 20 на 20, да няма недоволни. Относно размера, аз взех 40" за 2м, и не след 3 дни, ами още като го пуснах вкъщи ми се искаше да е 46". 40-ката е само 50 санта висок, слаба работа. Аз за 2.5м бих сложил 50"(стига да има бюджет), дори и за SD сигнал.
@kras1001 Като ходиш да тестваш може да погледнеш и SONY KDL-50W685ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria, ако няма да играеш на конзола може да видиш и 50 инчовата плазма st60.
Този пост е редактиран от javorenator; 24-11-13 в 23:46.
Колегата с тези размери ме разби от това разстояние.До 3 м 40 инча си е супер най много 42 инча другото си е бруталия.Все пак си е въпрос на вкус и предпочитание на мен най дългото разстояние до 40-та ми е около 2.8 м и съм доволен приближа ли се ми става некомфортно все едно съм в телевизора.И на конзолата ми идва добре.