Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 65 от 135 ПърваПърва ... 1555636465666775115 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2013

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Вече толкова съм заспал,че единия ремък въобще не съм го видял,защото е много тънък и черен като плота:rolleyes:На моята стойка няма дупки.И все пак не ми се вижда стабилен този захват,но щом на теб ти върши работа да си го ползваш безпроблемно.

2.  

3. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

То това ми е идеята да не се вижда.Абе чудя се вместо да се мъчиш да укрепваш телевизора що не дадеш зелена светлина на котката.
    tolostoi одобрява това.

4. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от best732 Виж публикацията
    Бях писал в една друга тема,че VLC плеъра не ми е активен в PS3...но така и не ми отговори.
    Не съм видял колега, гледам основно телевизорите.Извинявам се за спама, това е по скоро е за темата PS3 Media server (UPnP, DLNA) / FAQ. Ако ползваш плейстейшън, трябва да видиш настройките на вградения MEncoder (или там каквото се ползва), причината е във вградените субтитри.

5. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от augata Виж публикацията
    Студен като камък днеска го из тествах само единия де. Другия е закачен на стената плътно и ми е мн трудно да го местя. Абе взех да си мисля че тия Сони нещо се гъбаркат
    Ако някой случайно има ват метър и ТВ Сони ако може да замери да сравним... Даже на 46HX850 на всеки 30мин-1 час се чува някакво леко чаткане сякаш някакъв кондензатор се изпразва от електричеството. (става въпрос при изключено положение на телевизора)

Колега, аз имам 46HX850 и след като ти прочетох постовете си поръчах един ват метър от ebay...като пристигне ще замеря и ще споделя резултати

6. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Имам въпрос за W805/807:

В сайта на ТМ моделите са обозначени с AE2 - пример - SONY KDL-42W805ABAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria (ТП пък изобщо не публикува пълните означения - http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-42W805-3D-LED)
    В инструкциите на hristoslav2 от първа страница е написано, че това са модели, които (за разлика от АЕР) са предназначени за Източна Европа и имат ограничения в интернета. Може ли по-подробно да се разясни в какво точно се изразяват тия ограничения?

- - - - - - - - - -

Става дума за това:
    AEP - регионално предназначение

• AEP - All Europe Product / Continent without UK
    • AE2 - East Europе / модел с ограничени интернет функции
    • U - United Kingdom
    • E - East Europe
    • R - Russia & Ex USSR

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от javorenator Виж публикацията
    @kras1001 след като имаш съмнения най-вероятно не си от най големите маниаци. По-добре вземай по-големият диагонал, както са писали вече, грешно е да се чака. Аз съм със 42 ичовият модел w807 и съм супер доволен. Имай в предвид че ако ги сравниш има доста голяма разлика между 40 и 42 инча какво остава за 47 или 50 инча.
    При Сони цените на топ моделите падат много бавно.
    Казваш доволен си от w807? Как е при гледане на бързо движестите се обекти при мач ме интересува примерно има ли някакви неприятни ефекти? Някакви трептения, ефект на мръсния екран ...?
    Картината на нашата телевизия (SD качество) как е, 3D-то как е, за HD... ще съм ти благодарен да споделиш малко впечатленията си от телевизора?

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от tcruise7771 Виж публикацията
    ...............
    Тез от техномаркет ме изгледаха на кръв ( аз използвам принципно технополис но я нямаха промоцията там ) понеже влязах с една флашка с едни тест картинки които ако има някакъв дефект било то , заседнали/мъртви пиксели , неравно разпределение на кристалите в матрицата ( примерно на зелено изображение със стойност на зелено 255 а на другите 0 ) се видя като петно с различен контраст ( не е от light bleeding-a това ) , изкараха 2 ри чисто нов ТВ , той пак на 50% сиво извади няква чера от 1 см в горен десен угъл + имаше ужасен градиентен бандинг , за щастие от 3 тата кутия излезе читав тв . Сабраха се хорицата от техномаркет да недоволстват , че ги карам отварят ТВ та ама кво да се прави , че са дефектни .

Иначе и Сони то имах проблем първите 2 бяха със заседнали пиксели ( партида от 10/2012 )но там от Технополис обслужването е като с нормални хора , няма да те карат да се чувстваш виновен , че не бързаш да хвърлиш парите си без да гледаш кво копуваш и даже дръпнаха единия тв от съседен магазин в рамките на час специално за мен- ...
    ......................
    Ще споделил ли с нас(по-неуките) тази флашка с картинки и ще ни светнеш ли какво да гледаме като си купуваме телевизор. Знам че има отделна тема по този въпрос: https://forum.setcombg.com/телевизор...ница.html
    но все пак ако имаш нещо готово което да метнем на флашката и да отидем в магазина да избираме.
    Този пост е редактиран от kras1001; 22-11-13 в 14:34.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

KD-65X8500A
    Ϊɶ
    Ϊɶ
    Ϊɶ
    Ϊɶ

10. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от kras1001 Виж публикацията
    Казваш доволен си от w807? Как е при гледане на бързо движестите се обекти при мач ме интересува примерно има ли някакви неприятни ефекти? Някакви трептения, ефект на мръсния екран ...?
    Ами аз не гледам много мачове, гледам разни екшъни основно и бързите движения са си супер(не съм забелязал някакви особени ефекти), 3Д-то е супер удобно с пасивните очила и също изглежда отлично.

Най-добре си изтегли един мач на флашка и го тествай на някой модел да се убедиш сам.
    Този пост е редактиран от javorenator; 22-11-13 в 21:37. Причина: не си виждам поста

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от javorenator Виж публикацията
    Ами аз не гледам много мачове, гледам разни екшъни основно и бързите движения са си супер(не съм забелязал някакви особени ефекти), 3Д-то е супер удобно с пасивните очила и също изглежда отлично.

Най-добре си изтегли един мач на флашка и го тествай на някой модел да се убедиш сам.
    Така и смятам да направя. Ще запиша няколко файла с различно качество SD 720i 1080i и ще пробвам и двата телевизора.
    Не знам защо, сигурно съм облъчен от многото ревюта които четох, и които хвалят W905 но много ми се иска да си го взема този телевизор. Притеснява ме само ъгъла на виждане и цената. А пък W805 от към цена, поносимо качество(дори по-добро от Samsung F8000), а и удобството на пасивното 3D не е за пренебрегване. Голяма дилема?

12. Member
    Тук е от
    Sep 2013

20 градуса ъгъл на гледане е достатъчен. Не ти трябва повече. Кой гледа от 45 гр, пък и какво ще видиш оттам.

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от ivostoqnov77 Виж публикацията
    20 градуса ъгъл на гледане е достатъчен. Не ти трябва повече. Кой гледа от 45 гр, пък и какво ще видиш оттам.
    Ами... срещу телевизора имам два дивана които са разположени на 90° един спрямо друг. Единия диван, от които гледам аз е успореден с телевизора т.е. ще гледам от почти 0° на разстояние 2,50 метра, а жената или децата ще са на другия диван които е на 90° спрямо телевизора и ще са на около 2,15 до 2,3 метра разстояние от телевизора и ако не съм забравил математиката ще са по ъгъл от около 34° до 39°. А за W905 казват, че ъгълът на виждане ако е > 20° е кофти! За това събирам мнения и се чудя дали да взема W805 или W905? Ако беше само за мен щях да взема W905 и нямаше да се чудя, предвид екстрите които има - супер яка картина, контраста е повече от добър за LED TV, добро 3D, звука също казват, че е доста приличен...
    Този пост е редактиран от kras1001; 24-11-13 в 00:07.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2013

Ето го косматия убиец на телевизори.

1385571_10200905172654111_1063672815_n.jpg
    Momchil, podredko и L1892 харесват това.

16. Member
    Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от kras1001 Виж публикацията
    Ами... срещу телевизора имам два дивана които са разположени на 90° един спрямо друг. Единия диван, от които гледам аз ще гледам от почти 0°, а жената или децата ще са по ъгъл от около 34° до 39°.
    Даваш им 20 градуса от твоите 0, и заспива. Става 20 на 20, да няма недоволни. Относно размера, аз взех 40" за 2м, и не след 3 дни, ами още като го пуснах вкъщи ми се искаше да е 46". 40-ката е само 50 санта висок, слаба работа. Аз за 2.5м бих сложил 50"(стига да има бюджет), дори и за SD сигнал.

17. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от ivostoqnov77 Виж публикацията
    Даваш им 20 градуса от твоите 0, и заспива. Става 20 на 20, да няма недоволни. Относно размера, аз взех 40" за 2м, и не след 3 дни, ами още като го пуснах вкъщи ми се искаше да е 46". 40-ката е само 50 санта висок, слаба работа. Аз за 2.5м бих сложил 50"(стига да има бюджет), дори и за SD сигнал.
    @kras1001 Като ходиш да тестваш може да погледнеш и SONY KDL-50W685ABAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria, ако няма да играеш на конзола може да видиш и 50 инчовата плазма st60.
    Този пост е редактиран от javorenator; 24-11-13 в 23:46.

18. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Колегата с тези размери ме разби от това разстояние.До 3 м 40 инча си е супер най много 42 инча другото си е бруталия.Все пак си е въпрос на вкус и предпочитание на мен най дългото разстояние до 40-та ми е около 2.8 м и съм доволен приближа ли се ми става некомфортно все едно съм в телевизора.И на конзолата ми идва добре.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе