Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Sony ?

Гласували
584. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

18 3.08%
  • 32" LCD

159 27.23%
  • 37" LCD

33 5.65%
  • 40" LCD

218 37.33%
  • 42" LCD

34 5.82%
  • 46" LCD

70 11.99%
  • 47" LCD

3 0.51%
  • 52" LCD

10 1.71%
  • 55" LCD

34 5.82%
  • 60" LCD

3 0.51%
  • 65" LCD

2 0.34%
Страница 67 от 135 ПърваПърва ... 1757656667686977117 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 2015
Like Tree155Одобрявам

Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. j90
    j90 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Ползвам по стара машина KDL-40EX650,не мога да се оплача другия месец става на година и си ми харесва как работи стоиката е за шкаф оригинална с телевизора имам и една 32-а о нисък клас освен че то ходи на ремонт за спалнята е добре.Общо взето съм доволен от Сони.Гледам на стандартни настройки нещо не мога да си настроя както трябва.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2013

j90 мерси за отговора, казваш 40" Sony го гледаш от 2,8 метра без да маже SD качеството?

И да се върна на основния въпрос W905 или W805 да си купя?
    Някой който има W905 да каже някоя друга дума, как е заслужава ли си парите, качеството на картината как е и т.н.
    За W805 чух вече добри отзиви, но тък изчетах доста не бляскави(почти негативни) ревюта.

4. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от kras1001 Виж публикацията
    j90 мерси за отговора, казваш 40" Sony го гледаш от 2,8 метра без да маже SD качеството?

И да се върна на основния въпрос W905 или W805 да си купя?
    Ако избора е само между тези двата - W905 !

5. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    Ако избора е само между тези двата - W905 !
    Значи като качесто на картината е ясно че W905 е по-добър.
    Ако много ти харесва 40W905 купувай го.
    Аз също харесвам сони, но цената на 40W905 е безумна за този диагонал (сега погледнах и видях 2374-2490лв) .

Сега погледнах 3D LED телевизор Sharp LC-50LE750E - Серията AQUOS LE750 използва най-новата технология на Sharp за изображение, за да ви даде възможно най-доброто изживяване при гледане, без значение това, което гледате - 2D или 3D. Картината, със своите природни ц и дори от шарп са свалили цените.

Моето лично субективно мнение е че лошите ревюта на W805/W807 са незаслужени и се дължат на факта че сони ползва IPS а не AMVA матрица(за разлика от миналогодишните модели), и цената е доста солена. Също така аз съм виждал 42 инчовата матрица на W807, не е ясно дали ситуацията е същата при по-големите диагонали при матриците на LG.
    Писаха че ще има W805/7 с AMVA матрици, сигурно ще са с перфектна картина.
    Този пост е редактиран от javorenator; 26-11-13 в 23:27.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Sony KDL46W905/ KDL46W905A (W9) Review - ето и едно прясно ревю на 46W905

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Колеги, някой има ли идея какъв стандарт поддържа Wi Fi на 42w650, чудя се дали не е по-добре да го бодна на ethernet порта с кабел към рутера, , че е на 1 метър от него

Някой има ли подобни наблюдения, Paired TV в youtube, при често сменяне на клиповете, примерно nba highlights, или плейлиста с детски песнички, след едно 20-30 минути спича, остава статичен кадър. докато конзолата на ютуб на компа показва, че времето на клипа си тече, плъзгача се мести. Един вид губи връза с youtube телевизора...

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от yavorvm Виж публикацията
    Колеги, някой има ли идея какъв стандарт поддържа Wi Fi на 42w650, чудя се дали не е по-добре да го бодна на ethernet порта с кабел към рутера, , че е на 1 метър от него

Някой има ли подобни наблюдения, Paired TV в youtube, при често сменяне на клиповете, примерно nba highlights, или плейлиста с детски песнички, след едно 20-30 минути спича, остава статичен кадър. докато конзолата на ютуб на компа показва, че времето на клипа си тече, плъзгача се мести. Един вид губи връза с youtube телевизора...
    Здравей,
    Дори и да е със стандарт N, ако рутера ти наистина е само на метър, по-добре си го включи по ethernet, едно че няма да се облъчваш, друго че ще си спокоен за връзката. При мен е същата ситуация, поддържа ми WiFi-n, но аз си го ползвам с добрия стар кабел.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Sony KDL46W905/ KDL46W905A (W9) Review(http://www.hdtvtest.co.uk/news/kdl46w905a-201311263450.htm) - ето и едно прясно ревю на 46W905
    Още едно добро ревю за W905. Май наистна е доста добър телевизора!?

Цитат Първоначално публикувано от javorenator Виж публикацията
    Значи като качесто на картината е ясно че W905 е по-добър.
    Ако много ти харесва 40W905 купувай го.
    Аз също харесвам сони, но цената на 40W905 е безумна за този диагонал (сега погледнах и видях 2374-2490лв) .

Сега погледнах 3D LED телевизор Sharp LC-50LE750E - Серията AQUOS LE750 използва най-новата технология на Sharp за изображение, за да ви даде възможно най-доброто изживяване при гледане, без значение това, което гледате - 2D или 3D. Картината, със своите природни ц и дори от шарп са свалили цените.

Моето лично субективно мнение е че лошите ревюта на W805/W807 са незаслужени и се дължат на факта че сони ползва IPS а не AMVA матрица(за разлика от миналогодишните модели), и цената е доста солена. Също така аз съм виждал 42 инчовата матрица на W807, не е ясно дали ситуацията е същата при по-големите диагонали при матриците на LG.
    Писаха че ще има W805/7 с AMVA матрици, сигурно ще са с перфектна картина.
    За Шарпа нямам впечатление, не съм я гледал тази марка, но за цената на W905 си много прав - доста е надута, аз за това и писах в първия си въпрос, че имам намерение да го изчакам да му падне цената на < 2000лв.(Което ще стане или на Коледа или най-късно на Великден).
    А W805, това че ползва IPS май има и някой предимства, освен по-добрия ъгъл на виждане, и 3D-то е пасивно, което е по-удобно от към очила(нямат батерии, по-леки са...) освен това някъде бях чел, че IPS има повече цветови нюанси от PVA...?
    Другото което много ме интерсува в двата модела е дали в някой от тези модели има трептене на подсветката в следствие на ШИМ(широчинно-импулсна модулация), въпреки че до колкото чета Sony са доста по-напред с материала по този показател от Samsung примерно?
    Този пост е редактиран от kras1001; 27-11-13 в 23:34.

11. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от kras1001 Виж публикацията
    Още едно добро ревю за W905. Май наистна е доста добър телевизора!?

За Шарпа нямам впечатление, не съм я гледал тази марка, но за цената на W905 си много прав - доста е надута, аз за това и писах в първия си въпрос, че имам намерение да го изчакам да му падне цената на < 2000лв.(Което ще стане или на Коледа или най-късно на Великден).
    А W805, това че ползва ISP май има и някой предимства, освен по-добрия ъгъл на виждане, и 3D-то е пасивно, което е по-удобно от към очила(нямат батерии, по-леки са...) освен това някъде бях чел, че IPS има повече цветови нюанси от PVA...?
    Другото което много ме интерсува в двата модела е дали в някой от тези модели има трептене на подсветката в следствие на ШИМ(широчинно-импулсна модулация), въпреки че до колкото чета Sony са доста по-напред с материала по този показател от Samsung примерно?
    Има тема във форума за ШИМ, някой беше писал(мисля че hristoslav2) че сони нямат този проблем, но това си остава малко загадка.

Моят съвет(в последно време се опитвам да си го втълпя и на мен), не се заглеждай прекалено по параметри. Добре е да се чете в началото само. Отиди и пробвай, ако ти хареса вземай и ползвай. В края на деня си купуваме техника с хиляда екстри и ползваме 2 неща от тях.

Матриците си имат предимства и недостатъци, AMVA е с по-добър контраст и ниво на черният цвят и това прави картината по-добра, ъглите на видимост са по-зле. В провинцията имам и един 42W650 и от там сравнявам. Мен лично IPS на 42W805 ме задоволява напълно, бързите сцени са супер, 3Д картината е супер и е много удобно със пасивните очила(4 броя идват с телевизора плюс още 5-6 броя от кино където се продават по 2 лева).

За ~2600лв ще си купиш 2 телевизора 42W805 + (42W650 или PANASONIC TX-L42ET60E или .. . ), не e лошо да погледнеш SONY 3D KDL-50W685(3D+A-MVA). Телевизорите вече се обсъждат в темата https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...6%D0%B0-9.html

12. Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от L1892 Виж публикацията
    Извинявам се за отклонението, ама стана дума за котките и съвременните телевизори, та...

Прикачен файл 11734
    Някои ги ползват и по предназначение:
    DSC_0005.jpg

13. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    София

Здравейте момци,като очакващ включване всеки момент със 55w905,му следя цената от около два месеца.Гледам в Технополис са направии голям скок надолу с около 6-700лв.Интересно ми стана,че е цъфнал някакъв модел /55HX955/,който е 1000 и кусур лева по скъп от уж пилотната W9 серия.Някой може ли да поясни,по параметри не видях някакво преимущество в полза на HX,освен в килограмите-22 срещу 29.6.Ако трябва да се преориентирам навреме.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2012

Re: Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Ако не се бъркам, това е флагмана от миналата година. Ако е така би трябвало да е с другия тип матрица и активно 3Д :-)

16. Тук е от
    Sep 2013
    Живее в
    София

Точно заради това ми е чуденката,от миналата година и е по скъп за момента.

17. Тук е от
    Oct 2012

Re: Отговор: Sony LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Миналогодишните модели бяха доста добри. Таз годишните не съм ги гледал на живо и нямам мнение. Иначе аз имам HX850 и мога да кажа, че е страхотен телевизор и най-важното няма "китайски"(нереални) цветове и се справя доста добре с бързите сцени. Но все пак цената и на двата модела W905 и HX955 ми се вижда нереално висока. HX955 го има само в два магазина, много вероятно е да е мостра. Ако не ти е спешен телевизора изчакай до април месец, миналата година имаше страхотни намаления на някой модели.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1539
    Последно: 26-01-14, 17:56
  4. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе