Така, изключването на демо режима става като се натисне и задържи бутона "НОМЕ" отстрани на телевизора, докато изпише надпис, че демо режима е изключен.
Така, изключването на демо режима става като се натисне и задържи бутона "НОМЕ" отстрани на телевизора, докато изпише надпис, че демо режима е изключен.
Здр. Имам 40ЕХ508 предава супер но като автоматично се смени софтуера от нета, ми се струва че картината на сд сигнал избледня и е по мътна.Дали това е така .Възможно ли е това и от къде мога да си върна стария софтуер PKG1.117EUL-01.03
AIV,имам SONY KDL-32EX500AEP от 2-месеца.Моето мнение е, че за този клас TV- работи добре,макар и с неравномерната си подсветка,което личи най-осезателно при черен екран и затъмнено помещение.Аз реших този проблем с настройка за модела дадена в CNET.Мога да твърдя,че в магазина с това ярко осветление е почти невъзможно да провериш качеството на подсветката на кои да е TV.Лично мое мнение!Първоначално публикувано от AIV
![]()
![]()
Сигурен ли си че не си внушаваш за промяната в картината ?Първоначално публикувано от vadzari
Няма откъде да си свалиш старият фирмуер...Затова съм писал няколко пъти. Сваляте и запазвате на компа всяка версия. В случай че не сте доволни от последната ,може да даунгрейднете до старата от която сте доволни.
Ами може и така да е не зная ако не бях видял че софта се е сменил едва ли щях да обърна внимание.А за стария фирм, тои си бе оргиналния в телевизора и няма от каде да го сваля.
Днес сутринта е излязал нов фирм. PKG4.092EUL-0108 моето ТВ се ъпдейтнало към него. 46EX700. Все още го няма на страницата на сони за да се видят какви са промените.
Това нещо тегли ли са и как се инсталираПървоначално публикувано от TODD
Ако на ТВ-то си дал да се обновява само ще се изтегли и инсталира сам новия фирм. Когато ТВ-то е изключено. Иначе трябва да чакаш да се появи на страницата на сони и да си го дръпнеш от там и сам да си обновиш телевизора до новата версия. И естествено има значение какъв е телевизора ти дали има вазможност сам да се обнови или не.Първоначално публикувано от koko_ronaldo
Ще се ъпдейтне ако има мрежа и е свързан към интернет. Неговия няма.Първоначално публикувано от TODD
Трябва да има начин през USB да се ъпдейтне.
Телевизорът ми не е свързан с интернет.Телевизорът ми е Sony Bravia 40eх420 и дайте линк за страницата на Sony,като го дръпна какво да правя?Първоначално публикувано от lazarus18
Да не си объркал модела на телевизора. В бг страницата на Сони няма такъв модел.Първоначално публикувано от koko_ronaldo
Първоначално публикувано от koko_ronaldo
* KDL-22EX302
* KDL-26EX301 / EX302
* KDL-32EX301 / EX302 / EX401 / EX402 / BX300 / BX400 / NX500 / EX600
* KDL-37EX401 / EX402
* KDL-40EX401 / EX402 / BX400 / NX500 / EX600
* KDL-46EX401 / EX402
http://support.sony-europe.com/tvhc/...&m=KDL-40EX402
* KDL-32EX40B / EX43B
* KDL-40EX40B / EX43B
http://support.sony-europe.com/tvhc/...&m=KDL-40EX40B
Христославе,кой телевизор да взема според теб.Колебая се между сони 46ЕХ500 и тошиба 46ХV733G.
Аз бих взел 46ЕХ500 -според мен е направен по-добре ,има по-малко проблеми в картината. Добра софтуерна подръжка.Първоначално публикувано от bobstoianov
По рано те попитах,че търся ТВ.до 2000-2300лв.а ти ме припрати до Лазарус.Той ми препоръча тези модели.Искам и твоето мнение за някой модели.Не искам да обидя Лазарус,но два акъла са повече от един.С уважение чакам препоръки.