Много интерестно , тук говорят само за ъгъла на гледане който е сравним с плазмите , Да видим и контраста и черното по на там . Иначе никъде не намекват на кой е този суперпанел , даже изрично се казва ,че за сега им забранено да разкриват производителя. Да ли това няма да е убиеца на плазмата ? Въпреки ,че бая сложна електроника , което ще вдигне много цената ,поне в първите години.
Другото интерестно от материала е колко е зле ъгъла на гледане на Шарп матриците и Самсунг , като LG за сега са най-добре .
Някой да знае на какъв принцип се пускат субтитрите в Home Media Server?
Защото не съм на "Ти" с руския и на някои филми ми излизат субтитрите идеално, а на други не се показват изобщо. А не мога да намеря къде е разликата.
Тоест и на филмите, които пуска субтитрите и на останалите, които не пуска, името на субтитрите си е същото като с името на видео файла. Задал съм utf-8 кодировка и все още нещо не мога да уловя защо едните ги пуска, а другите не.
Вътрешната структура на 55HX820 (китайски пазар)
![]()
Здравейте,
hristoslav2 е написал по повод възпроизвеждането на филми от ех500
"Това което е написано във FAQ за възпроизвежданите формати ,важи само за вграденият USB медия плейър. при DLNA връзката ,всичко зависи от работата на инсталираният сървър"
това означава ли че ако пуснеш филм през DLNA с подходящ сървър ще може да се възпроизвежда всичко?
или може би сървъра прекодира формата в подходящ ? най-вече питам за DTS.
ако може brabusbg да сподели дали е пускал blue ray клипове.
Първоначално публикувано от andrei
Двете снимки почти съвпадат/с разлика само в захранващият блок/ което ме кара да мисля че французите са отворили някакъв 55 инчов модел на Sony.Първоначално публикувано от andrei
За съжаление не са снимали в близък план - стикерите залепени на панела.
kicho1 ми прати на лични ,матриците поставяни в новите 32 инчови модели
32ex520 -> LTY320HN0102
32ex720 -> LTY320HJ0101
Аз от скоро пробвам HomeMediaServer:Първоначално публикувано от kicho1
http://www.homemediaserver.ru/
Който е предоставен и в първата страница. Руска програма и транскодира абсолютно всички клипове в необходимите формати и плейва с невероятно качество.
Единственото, което аз не мога да наглася като хората е прочитането на субтитрите. Като сравнявам субтритри, които ми ги изкарва с такива, които не ги зарежда. Разлика във формата и енкодинга няма. И двата файла са си в директорията с видео файла и са със същото заглавия...обаче...нъцки. То и руския ми не е добър и си тествам.
Здравейте. Вчера пробвах да гледам с Home media server филм (full hd), на телевизора ми KDL EX700, но като пуснах филма от телевизора той насичаше през 5 секунди. Някой има ли идея от какво е. Ползвам някакъв обикновен интернет кабел + модем на бтк (zxdsl 531b). Доста тъпо се получи, очаквах че няма да имам проблеми. Някой може ли да помогне?
Проблема е в модема на БТК, просто е боклук и издиша за тези работи.Първоначално публикувано от darkshadowzz
След това пробвах и без модема- включих кабела директно в компютъра и пак беше същото. Ако може да дадете скриншотове с препоръчителните настройки за програмата, защото май проблема идва от тях.
Здр. на всички.
Оня ден избухнах със споменатата промоция на метро-SONY-40EX500-бая кинти икономисах.На тъпа кабелна/пират съм с 3 телевизора,без цифр.у-во/изкара егати картината.Менюто си е направо приключение-имам самсунг,лж,жвц-сонито е доста усукано,ама ще го изуча.
Въпросът ми е следния-през USB слагам флашка -какъв формат трябва да е филма,че нещо не тръгва.
2.Дали няма преходници от флашка към hdmi,за да го подкарам от там и какво би станало?
Здравей, аз ползвам PS3 media server (за DLNA) - в реално време транскодира филмите в подходящ за Сони формат и няма проблем. това е безплатен софтуер и добре работи, пробвай с него да видиш които формати те интересуват. Понеже за сега поне звука ми е през ТВ и не съм се интересувал от DTS.Първоначално публикувано от kicho1
Преходника се казва HD плеър и цените почват от около 200 лв нагоре.Първоначално публикувано от iihtiandar
40ex500-Малко помощ-не мога да открия ръчно търсене..............
Няма ли някой да помогне-има ли тоя тв ръчно търсене въобще?