Страница 15 от 92 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Здравейте! След доста четене и търсене на най-доброто от 32" ТВ се натъкнах на нещо което не съвпада с информацията дадена тук! Моля ви да стигнем да уточнение! Става въпрос за модела SONY 32EX710! Тук е писано че той е с матрица S-PVA, но в едно Expert Review ето на какво се натъкнах:
    ........След проверката на Sony Bravia 40EX710 (номинарна 5 звезди) , няколко души се оплакха от влошено качество на изображението на техните телевизори 32 и 46 инча. В EX710 се очаква да бъде интегрирана матрица от Samsung, Sony във всички четири размера: 32 (82 см), 40 (102 см), 46 (117 cm) 55 инча (140 см). За съжаление, това не е така. Няколко купувачи на 32EX710, 46EX710 получиха своите телевизори с панели AU Optronics MVA подписани. Sony са оборудвали 32-инчовия.

След проверка: семейството Sony EX710 е оборудван с два вида плочи: PVA (Sony, Samsung) за 40 и 55 инча и MVA 32 и 46 инча. Производителят ни изпрати 32-инчов модел (MVA: T315HW07), за да го сравним с 40 инча (PVA)..........
    Цялата статия ето тук, но на френски (е все пак имаме и Google translate ): http://www.lesnumeriques.com/sony-br..._10121_16.html

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg
    Здравейте! След доста четене и търсене на най-доброто от 32" ТВ се натъкнах на нещо което не съвпада с информацията дадена тук! Моля ви да стигнем да уточнение! Става въпрос за модела SONY 32EX710! Тук е писано че той е с матрица S-PVA, но в едно Expert Review ето на какво се натъкнах:
    Цялата статия ето тук, но на френски (е все пак имаме и Google translate ): http://www.lesnumeriques.com/sony-br..._10121_16.html
    Първоначално се появи серията EX700 ,която по спесификации трябваше да бъде с матрици на UV2A Sharp....но поради проблеми с произнводството на матриците и някакви спорове за доставка между двете компании се стигна до прекратяване на договора помежду им. След което ,Sony промениха дизайна ,абревиатурата на модела и поставяният в него тип матрици.
    EX700 - матрици UV2A Sharp
    EX710 - матрици S-PVA и A-MVA

4. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Ясно - разбирам!
    Тогава въпроса ми е следния: Заслужава ли си да дам 150 лв. повече (понеже мога с такава разлика да си го купя в цената) и да си взема 32ЕХ710 само заради това че е LED вместо 32ЕХ500 и ако ДА, по какъв начин мога да разбера преди да си го купя с коя от двете матрици е телевизора?!?

5. Тук е от
    Dec 2010

Здр на телевизорът ми,който е Sony Bravia 40ex420,когато пусна да гледам от лаптопа някой филм по едно време нещо става и няма картина на телевизора.От какво може да е?

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg
    Ясно - разбирам!
    Тогава въпроса ми е следния: Заслужава ли си да дам 150 лв. повече (понеже мога с такава разлика да си го купя в цената) и да си взема 32ЕХ710 само заради това че е LED вместо 32ЕХ500 и ако ДА, по какъв начин мога да разбера преди да си го купя с коя от двете матрици е телевизора?!?
    Типа и модела поставена матрица ,може да разбереш само ако видиш надписа на етикета залепен на гърба на видеопанела-вижда се през решетките горе в дясно.

7. Тук е от
    Dec 2010

hristoslav2 кажи нещо и по моя въпрос: Здр на телевизорът ми,който е Sony Bravia 40ex420,когато пусна да гледам от лаптопа някой филм по едно време нещо става и няма картина на телевизора.От какво може да е?

8.  

9. Тук е от
    Jul 2009

Моля кажете ми как мога да изтрия или премахна папки и снимки от интернет приложението Picasa на Soni EX508

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от koko_ronaldo
    hristoslav2 кажи нещо и по моя въпрос: Здр на телевизорът ми,който е Sony Bravia 40ex420,когато пусна да гледам от лаптопа някой филм по едно време нещо става и няма картина на телевизора.От какво може да е?
    Не знам. Ако знаех какъв е проблема щях да ти пиша.

11. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не знам. Ако знаех какъв е проблема щях да ти пиша.
    Еми нали съм обяснил.Друго трябва ли да ти кажа?

12. AIV
    AIV е офлайн

Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Типа и модела поставена матрица ,може да разбереш само ако видиш надписа на етикета залепен на гърба на видеопанела-вижда се през решетките горе в дясно.
    Здравейте,
    имам 32EX710, но не мога да видя никакъв етикет през горните решетки, а други решетки честно казано няма или са малки и със сигурност не се вижда етикет през тях.
    Няма ли някакъв друг начин за проверка на матрицата, например по сериен номер, дата и място на сглобяване....?

13. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

AIV Като влезеш в сервизното меню на ТВ-то там пише с какъв панел е. Аз моят ТВ точно така го проверих. Несе виждаше лепенка като при теб.

14.  

15. AIV
    AIV е офлайн

Тук е от
    Jan 2011

TODD, а можеш ли да ми кажеш как се влиза в сервизното меню и какво да гледам там? И как се излиза без да се запаметява. Аз естествено не мисля да променям нищо, но все пак да не се опитам да изляза с някой бутон който не е за тази работа. Благодаря предварително.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от koko_ronaldo
    Еми нали съм обяснил.Друго трябва ли да ти кажа?
    Попитай Сони България.
    Поддръжка по телефон 0700 1 7669
    Поддръжка по имейл http://support.sony-europe.com/conta...site=odw_bg_BG

Цитат Първоначално публикувано от AIV
    Здравейте,
    имам 32EX710, но не мога да видя никакъв етикет през горните решетки, а други решетки честно казано няма или са малки и със сигурност не се вижда етикет през тях.
    Няма ли някакъв друг начин за проверка на матрицата, например по сериен номер, дата и място на сглобяване....?
    32EX710 - T315HW07 V1 AUO
    http://www.auo.com/?sn=149&lang=en-US&c=23&n=103

17. AIV
    AIV е офлайн

Тук е от
    Jan 2011

Благодаря Hristoslav2. А няма ли надежда да е със S-PVA матрица на Самсунг? Имам предвид, че по-нагоре беше написано, че EX710 се среща и с двата вида панела?...Надеждата умира последна, пък и по-малко да ме е яд.
    То честно казано по-ограничения зрителен ъгъл не ме притеснява толкова, колкото по-бавното време на реакция на AUO панелите

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

AIV
    Има такава вероятност да е с S-PVA матрица. Нека TODD да обясни как да намериш типа панел в сервизното меню/не съм се ровил там/.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 92 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 18:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе