Страница 23 от 92 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от yanko78
    Мога ли да прехвърля интернет от лаптоп ми към телевизор Сони 32ЕХ500. Рутера ми е в другата стая и не ми се разправя да мъкна до там телевизора а пък ми е интересно да видя дали ще се ъпдейтне. Може ли и да ми обясните какво точно се прави с този руски Медиа Сървър, доста изчетох, но така и не разбрах. Споделя файловете от домашния комп ли? Моля да ме извинете, но съм голям лаик.
    1. Трябва ти безжичен рутер и USB Dongle Sony UWA-BR100
    http://www.sony.bg/product/tpa-other...ries/uwa-br100
    http://www.technomarket.bg/products/...y-uwa-br100aep
    2. Да - руският Медиа Сървър ти позволява да споделяш файлове от компа /управляваш всичко от дистанционото на телевизора/

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    1. Трябва ти безжичен рутер и USB Dongle Sony UWA-BR100
    http://www.sony.bg/product/tpa-other...ries/uwa-br100
    http://www.technomarket.bg/products/...y-uwa-br100aep
    2. Да - руският Медиа Сървър ти позволява да споделяш файлове от компа /управляваш всичко от дистанционото на телевизора/
    Въпроса ми беше дали от лаптопа който е хванал безжично мрежата ми, мога да прехвърля с някакъв кабел ли незнам интернет на телевизора? Не ми се дават толкова пари за този приемник.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Въпроса ми беше дали от лаптопа който е хванал безжично мрежата ми, мога да прехвърля с някакъв кабел ли незнам интернет на телевизора? Не ми се дават толкова пари за този приемник.
    Доколкото знам-не.
    Имаш два варианта:
    1- с кабел от рутера до телевизора
    2- с Wi-Fi USB Dongle

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Има вариант да опънеш кабел от лаптопа до друго устройство, но е доста сложен и не е за този форум, а и незнам дали ще тръгне с телевизор. Може да питаш другаде или да потърсиш в интернет как да шернеш интернет връзка с други компютри. Правил съм го, но беше голяма мъка.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

7. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Вече има фирм. и за KDL-46EX720 http://support.sony-europe.com/tvhc/...&m=KDL-46EX720

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2009
    Живее в
    Пловдив

Мога ли да прехвърля интернет от лаптоп ми към телевизор Сони 32ЕХ500. Рутера ми е в другата стая и не ми се разправя да мъкна до там телевизора а пък ми е интересно да видя дали ще се ъпдейтне. Може ли и да ми обясните какво точно се прави с този руски Медиа Сървър, доста изчетох, но така и не разбрах. Споделя файловете от домашния комп ли? Моля да ме извинете, но съм голям лаик.
    Може да минеш малко по-тънко , с един аксеспоинт .Може да се намери за около 50 лв.Това е най-тънкият безжичен вариант .Добре е обаче да се вземе с опцията да пробваш , да няма някаква несъвместимост .Не би трябвало нооо .....

10. Тук е от
    Feb 2011

Шерването между лаптопа и телевизора се прави нормално като всяко едно друго устройство.
    Шерваш wi-fi връзката си от лаптопа --> Закачаш лан кабел от лан картата на лаптопа към лан порта на телевизора и ако си с win vista или 7, то чакаш малко и операционната система ще зададе ip и mask на лан картата и само евентуално на телевизора. Но така или иначе като видиш какъв тип адрес и маска ти е задал, то въвеждаш идентично ip и същата маска и в настройките на tv-то.
    Ако ползваш win xp или която и да било линукс дистрибуция, то трябва да въвеждаш адресите и от двете страни. Тоест и на лаптопа и на телевизора.

11. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте.Имам Sony32EX500. Когато "вържа" ПЦ-то към ТВ-то с HDMI кабел и стерео кабел 3,5, не ми вади звук. В началото като взех телевизора нямах проблем със звука, но когато го пробвах из тея дни, звук нямаше.Съвет ? Да търся ли гаранцията ?

12. Тук е от
    May 2010

По HDMI върви и звук, за какво ти е 3,5 кабел. А проблема най-вероятно е в настройките на компютъра.

13. Тук е от
    May 2011

Здравейте!имам възможност да си купя Sony KDL40Z4500 200Htz 1080p Full HD LCD TV KDL-40Z4500
    по интернет от Англия,цената е 550 паунда.искам да попитам,струва ли си модела и риска за тази цена?телевизора е Manufacturer refurbished.Благодаря!

14.  

15. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от darkwaterbg
    По HDMI върви и звук, за какво ти е 3,5 кабел. А проблема най-вероятно е в настройките на компютъра.
    Преди си вървеше с HDMI+стерео кабела, а настройките на ПЦ-то не съм ги пипал.За звук през HDMI трябват ли допълнителни драйвери или е достатъчно да задам конкретен режим от BIOS-а ?

16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от andro77
    Здравейте!имам възможност да си купя Sony KDL40Z4500 200Htz 1080p Full HD LCD TV KDL-40Z4500
    по интернет от Англия,цената е 550 паунда.искам да попитам,струва ли си модела и риска за тази цена?телевизора е Manufacturer refurbished.Благодаря!
    В Англия са на други стандарти. Това е доста стар модел, мисля че дори е с BRAVIA 2. Освен това за тия пари от тук ще си купиш доста по свестен нов модел. Не от толкова висок клас но доста по добре представящ се.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от andro77
    Модела е от 2009 година. На тази цена ще си вземеш нов модел със почти същите характеристики.
    В Англия са на друг стандарт щепсели - ще трябва да режеш кабела и да го смениш със шуко.
    Manufacturer refurbished - означава ,че телевизорът е дал дефект, после е върнат в сервиз където е ремонтиран/*подменена част и пак е върнат за продажба в търговската мрежа.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2008

Един въпрос за 40ЕХ500 / 508
    Разбрах че няма браузър , но ще могат ли да се гледат клипове от youtube.com и въобще от мрежата ?
    и как става избирането

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 92 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 18:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 18:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 15:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 15:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе