Няма да имаш проблем. Досега не съм срещал ТВ без S-Video през Скарт. Дори голям брой потребители на цифрова ТВ ползват точно този сигнал защото през евтините кабели, които им раздават не минава RGB.Първоначално публикувано от dva
Няма да имаш проблем. Досега не съм срещал ТВ без S-Video през Скарт. Дори голям брой потребители на цифрова ТВ ползват точно този сигнал защото през евтините кабели, които им раздават не минава RGB.Първоначално публикувано от dva
Много благодаря за бързата реакция!Първоначално публикувано от hristoslav2
Да допълня, когато се логвам през компютър няма проблем, но наистина не съм обръщал внимание за малки и големи букви. В най - скоро време ще проверя дали е от това и ще напиша отговор. Надявам се да е това проблема и още веднъж благодаря за бързата реакция.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1311866005[/time]_________________________________________________
И още един въпрос имам. Мога ли да гледам клипове в youtube и vbox7 защото в момента като вляза през браузъра и избера клип за гледане ми изписва, че нямам Flash player. Има ли вариант да гледам тези клипове?
Доколкото знам само браузърът в новите модели на Семсун подържа Flash приложения, но нищо не пречи да попиташ Сони България.Първоначално публикувано от El_Nino
E-MAIL support.bg@eu.sony.com
Това е нещо ново - произношение и транскрипция от английски , написано на кирилица !Първоначално публикувано от hristoslav2
![]()
По скоро руски.![]()
![]()
Колега , не съм съгласен с теб - на руски се произнася почти както на български ! А и няма как да е иначе !
![]()
Има нов ъпдейт за KDL-40NX700 PKG4.105EUH-0108, гледам че телевизора се е самоъпдейтнал, но в сайта няма информация в какво се състоят промените.
Проблем със Sony W5500. Със CAM модул Smit, не е закупен от оператора. Оператор Близу. Без проблеми две години, до последния ъпдейт на мрежата на оператора. Проблема е че немога да гледам два канала /Net Geo и Travel Chanel/ Каналите ги виждам като изписване на телевизора но нямат картина и говор. При натискане на EPG се появява говор, но само до там. Мога да сменям езиците и субтитрите, но картина няма. Всички останали канили и радиа са наред. Възможно ли е да е CAM модула?. Ъпдейтнах си и фърмуера на телевизора с последния от сайта но няма никаква разлика.
Здравеѝте,
В Technopolis продават KDL-32EX600 на доста ниска цена за Sony TV. ( http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NY-KDL-32EX600 ) Можете ли да ми кажете дали си струва да се купи и дали няма да се окаже някоѝ капан. Алтернативният модел за подобна цена, за коѝто се чудя е Samsung UE-32C5000 ( http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-32c5000 ).
Съветите са добре дошли![]()
Няма капан - това са цените и падат !
За какво ще го ползваш , претенции , екстри , за тези пари ли , ... ?
Може да прочетеш и това - https://forum.setcombg.com/index.php/topic,51704.0.html
Ще го ползвам за хол и диванът ми ще бъде на 3 метра от него. За сега смятам да му сложа кабелна тв щото ми е на далавера и ще пускам филми от флашка/ПЦ, но и сателитна може да пусна по-нататък. Иска ми се да има и бг субтитри. Другото е да имам максимална хубава картина за цената на тв-то.Първоначално публикувано от civica
Другата тема я прочетох преди това, но не получих добра идея за това дали е добро тв-то.
Ако наистина е толкова евтино, не е ли по-добрият понеже все пак получаваш Sony Bravia 2 качество на добра цена.
Ето тука си в голяма грешка ! За това разстояние ще ти е малък , Самсунг имат най-добрия вграден плеър , макс.хубавата картина зависи и от качеството на подавания сигнал , а у нас той не е от добрите ! Но и за това има решение , но не му е тука мястото да се обсъжда !Първоначално публикувано от jangozo
В магазина като сравнявах растоянието, 32 инчовите на 3 метра растояние си бяха перф., виждаха се субтитри и всичко.Първоначално публикувано от civica
А за вграденият Player не знам какво имаш впредвид. Като си пуснеш филм, искаш да можеш да натиснеш play и да си тръгне филматова е.
Вече за сигналът да, друг въпрос си е, но бих искал за мога да поддържам максималното качество от доставичиците в бг за следващите 5 години.
850 лв. за 32-ка е прекомерно при настоящите цени на телевизорите, но за всеки влак си има пътници, разбира се.
Макар ,че темата е за Сони /извинявам се/ ,Тошиба 40XV733 е 850лв ,а още не съм видял Сони до 2000лв ,което да го доближи като картина /особено на СД/.
![]()