Страница 33 от 92 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от dva
    За една MiniDV видеокамера, която не ми се изхвърля, и 30-40 записа. Разбира се, остава композитния вход, но там качеството пада. Или преконвертиране, което пък е време. И си мислех за един S-Video To Scart адаптер ...
    Няма да имаш проблем. Досега не съм срещал ТВ без S-Video през Скарт. Дори голям брой потребители на цифрова ТВ ползват точно този сигнал защото през евтините кабели, които им раздават не минава RGB.

2.  

3. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

Уважаеми г-н Славов,

Съветвам Ви да попитате Вашият съфорумник, дали не е използвал само големи (или малки) букви, когато е въвеждал името и паролата си. Това може да се променя, когато натисне червеното копче на дистанционното. Направихме тестове с модел KDL-32EX720 и нямаме проблеми с логването, от което следва, че няма проблеми с услугите, достъпни през телевизорите BRAVIA, a най-вероятно данните, въведени от този потребител не са верни.

Поздрави:
    Йордан Рачев - ТВ специалист
    Сони Юръп Лимитид, клон България
    Сони Информационен Център

Тел: 0700 1-SONY (0700 1 7669)
    Понеделник - Петък: 9.00 до 19.00
    Много благодаря за бързата реакция!
    Да допълня, когато се логвам през компютър няма проблем, но наистина не съм обръщал внимание за малки и големи букви. В най - скоро време ще проверя дали е от това и ще напиша отговор. Надявам се да е това проблема и още веднъж благодаря за бързата реакция.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1311866005[/time]_________________________________________________

И още един въпрос имам. Мога ли да гледам клипове в youtube и vbox7 защото в момента като вляза през браузъра и избера клип за гледане ми изписва, че нямам Flash player. Има ли вариант да гледам тези клипове?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от El_Nino
    И още един въпрос имам. Мога ли да гледам клипове в youtube и vbox7 защото в момента като вляза през браузъра и избера клип за гледане ми изписва, че нямам Flash player. Има ли вариант да гледам тези клипове?
    Доколкото знам само браузърът в новите модели на Семсун подържа Flash приложения, но нищо не пречи да попиташ Сони България.
    E-MAIL support.bg@eu.sony.com

5. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    ....... на Семсун ...
    Това е нещо ново - произношение и транскрипция от английски , написано на кирилица !

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

По скоро руски.

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , не съм съгласен с теб - на руски се произнася почти както на български ! А и няма как да е иначе !

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Има нов ъпдейт за KDL-40NX700 PKG4.105EUH-0108, гледам че телевизора се е самоъпдейтнал, но в сайта няма информация в какво се състоят промените.

10. Тук е от
    Jul 2009

Проблем със Sony W5500. Със CAM модул Smit, не е закупен от оператора. Оператор Близу. Без проблеми две години, до последния ъпдейт на мрежата на оператора. Проблема е че немога да гледам два канала /Net Geo и Travel Chanel/ Каналите ги виждам като изписване на телевизора но нямат картина и говор. При натискане на EPG се появява говор, но само до там. Мога да сменям езиците и субтитрите, но картина няма. Всички останали канили и радиа са наред. Възможно ли е да е CAM модула?. Ъпдейтнах си и фърмуера на телевизора с последния от сайта но няма никаква разлика.

11. Тук е от
    Oct 2010

Здравеѝте,

В Technopolis продават KDL-32EX600 на доста ниска цена за Sony TV. ( http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NY-KDL-32EX600 ) Можете ли да ми кажете дали си струва да се купи и дали няма да се окаже някоѝ капан . Алтернативният модел за подобна цена, за коѝто се чудя е Samsung UE-32C5000 ( http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-32c5000 ).

Съветите са добре дошли

12. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Няма капан - това са цените и падат !
    За какво ще го ползваш , претенции , екстри , за тези пари ли , ... ?

Може да прочетеш и това - https://forum.setcombg.com/index.php/topic,51704.0.html

13. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Няма капан - това са цените и падат !
    За какво ще го ползваш , претенции , екстри , за тези пари ли , ... ?

Може да прочетеш и това - https://forum.setcombg.com/index.php/topic,51704.0.html
    Ще го ползвам за хол и диванът ми ще бъде на 3 метра от него. За сега смятам да му сложа кабелна тв щото ми е на далавера и ще пускам филми от флашка/ПЦ, но и сателитна може да пусна по-нататък. Иска ми се да има и бг субтитри. Другото е да имам максимална хубава картина за цената на тв-то.

Другата тема я прочетох преди това, но не получих добра идея за това дали е добро тв-то.

Ако наистина е толкова евтино, не е ли по-добрият понеже все пак получаваш Sony Bravia 2 качество на добра цена.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от jangozo
    ... на 3 метра от него..... и ще пускам филми от флашка/ПЦ , . Иска ми се да има и бг субтитри. Другото е да имам максимална хубава картина за цената на тв-то.
    Ето тука си в голяма грешка ! За това разстояние ще ти е малък , Самсунг имат най-добрия вграден плеър , макс.хубавата картина зависи и от качеството на подавания сигнал , а у нас той не е от добрите ! Но и за това има решение , но не му е тука мястото да се обсъжда !

16. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от civica
    Ето тука си в голяма грешка ! За това разстояние ще ти е малък , Самсунг имат най-добрия вграден плеър , макс.хубавата картина зависи и от качеството на подавания сигнал , а у нас той не е от добрите ! Но и за това има решение , но не му е тука мястото да се обсъжда !
    В магазина като сравнявах растоянието, 32 инчовите на 3 метра растояние си бяха перф., виждаха се субтитри и всичко.
    А за вграденият Player не знам какво имаш впредвид. Като си пуснеш филм, искаш да можеш да натиснеш play и да си тръгне филма това е.
    Вече за сигналът да, друг въпрос си е, но бих искал за мога да поддържам максималното качество от доставичиците в бг за следващите 5 години.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

850 лв. за 32-ка е прекомерно при настоящите цени на телевизорите, но за всеки влак си има пътници, разбира се.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Макар ,че темата е за Сони /извинявам се / ,Тошиба 40XV733 е 850лв ,а още не съм видял Сони до 2000лв ,което да го доближи като картина /особено на СД/.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 92 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе