Страница 46 от 92 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Е защо SAMSUNG да се поврежда най-много или често, че и факт?!? Някаква статистика ли имате? Дайте да я видим и ние, че ми стана любопитно.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

EX500 е много добър модел (без аналог в таз годишните на марката) който поне за сега непопада в черния списък. Относно проблема той съществува при всяка марка. Само чест и почитание им прави на Сони, че признават и ще поправят грешките си. Ако и другите марки последват тяхния пример, то съфорумци сигурно и нашите модели дето са ни в къщи ще трябва да си ги вземат обратно.

4. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Е защо SAMSUNG да се поврежда най-много или често, че и факт?!? Някаква статистика ли имате? Дайте да я видим и ние, че ми стана любопитно.
    Естествено че няма такава статистика, няма и да има, но за пример моето обкръжение от приятели и познати голяма част от тях имат Samsung и почти няма случай в който някой от тях да не е носен в сервиз по една или друга причина! Също така доста от хората в този форум споделят същото !
    Еее.... па нема начин как да не те навява на мисълта че това е марката с най-чести дефекти!
    Все пак казвам - това е мое мнение , както и на много мои приятели и познати, както и на доста колеги от този форум!
    Също така не означава че никога няма да си купя телевизор с тази марка! Нещата са толкова променливи и динамични, че... нищо не се знае!

5. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Аз ако кажа, че нито един от моите познати и приятели, които имат Самсунг телевизори досега нито един единствен път не го е носил на сервиз, тогава какво правим? (това е истина, но не е това въпроса)
    Въпроса е, че е безумно безмислено от извадка от 20 човека и "тоя казал т'ва" да се правят генерални изводи (грешни). За която и да е марка.

И понеже друг попита:
    Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    ... Някаква статистика ли имате? Дайте да я видим и ние, че ми стана любопитно.
    Има статистики и те не показват нищо подобно на написаното в предния пост. Разбираемо е, че сме във форума на Сони, ама си мислех, че е безмислено да се говори все едно сме на форума на Левски или ЦСКА.

6. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Някои направиха от мухата, слон, заради тази новина. Голяма работа станала, разбираш ли. Когато Тойота и наскоро Хонда изтеглиха по около близо милион бройки от автомобилите си, поради различни дефекти, да не би хората да спряха да си купуват техни модели? Не се ли замисляте, че това е начина по който трябва да действат, уважаващи клиентите си, големи производители. Да признаят проблема и съответно да го решат по най-добрия начин. Другите производители могат да последват примера на Sony, едва ли някой ще им се сърди, най-малко клиентите.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2008

И да, това си е медийна раздувка. Нито са първите, нито последните с такива проблеми. Просто и журналистите трябва да си изкарват хляба с разпалване на интриги... (или конкурентите със сипване на метанол в огъня)

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

За собствениците на модели KDL-40D3400, KDL-40D3500, KDL-40D3550, KDL-40D3660, . KDL-40V3000, KDL-40W3000, KDL-40X3000, KDL-40X3500 да прочетат внимателно съобщението от линка долу.
    /заблежете, че става въпрос само за 40 инчови модели от 2006-2007 година /
    http://support.sony-europe.com/tvhc/...tion_programme

https://www.youtube.com/watch?v=7V-LiOYLYww#ws

Сървърите на сони за интернет приложенията:
    Телевизорите се авторизират по айпи/регион.
    http://applicast.ga.sony.net
    http://bravia.dl.playstation.net
    https://ssm.internet.sony.tv
    http://ssm.internet.sony.tv

http://applicast.ga.sony.net/WsCatal...EU_ALL_rus.xml

http://www.sony.ru/discussions/commu...ssions&start=0

10. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg
    Естествено че няма такава статистика, няма и да има, но за пример моето обкръжение от приятели и познати голяма част от тях имат Samsung и почти няма случай в който някой от тях да не е носен в сервиз по една или друга причина! Също така доста от хората в този форум споделят същото !
    Еее.... па нема начин как да не те навява на мисълта че това е марката с най-чести дефекти!
    Все пак казвам - това е мое мнение , както и на много мои приятели и познати, както и на доста колеги от този форум!
    Също така не означава че никога няма да си купя телевизор с тази марка! Нещата са толкова променливи и динамични, че... нищо не се знае!
    Там е работата, че аз имам SAMSUNG, мои приятели също (както и CRT) - не сме имали проблеми (дано така да продължи)... Но ако има статистика някой да има такива наблюдения в сервиз и т.н. ще ми е интересно да е видя (сигурно не само на мен)

п.с. Преди 2 години исках да си купя плазма на Samsung от метро - след като разпечатахме кашона и включихме 50 инчовото ТВ имаше черна черта напречно по цялата дължина и се отказах от модела тогава! Виждал съм и блокирали пиксели на едно 46 инчово LCD и въпреки това мисля, че повредите средно за продадена бройка надали е повече от на другите марки...

11. Тук е от
    Oct 2011

Привет колеги, от два дена съм собственик на SONY KDL-40 EX720. Машинката е супер, взех и очилата за 3D и моля за малко помощ - за да се гледа 3D от лаптопа през HDMI кабел специален player ли се изисква? Аз съм с VLC player, HDMI кабела е 1.3, но за момента не се получава и явно бъркам някъде?....предполагам за много въпросът е смешен, но ще съм благодарен за малко помощ

12. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от iihtiandar
    Имам 40ех500 и довечера мислех да купя същият на сестра ми , но след това инфо се отказвам.........
    Опаааааааа....видях че ех500 не е в списъка,но като отидох снощи в метро,цената беше друга/висока,затова купих 42u3e от конкуренцията.
    Относно статистиката за самсуняците-нормално е при много повече продадено бройки и чупливостта да е по-голяма.
    А относно СОНИ-има книга на Огнян Дойнов- тоя човек е бил много години представител в Япония.Искаше да прави Япония на балканите и т.н.ПРИМЕР-Сони нямат изградена скъпа сервизна мрежа,защото на 1000 телевизора дефектират средно три и им е по-евтино просто да ги подменят.Не робувам на марки,но никой от другите не може да се похвали с подобни цифри.
    Апропо 42U3E работи по-добре от сони40ех500.......

13. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Леко, ще избухне форума след последното ти изречение
    Апропо, честито.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Марката ме кефи в HD реализма на картината си, но по няколко причини поне за момента не съм и фен, НО !!! НАПРОТИВ обратното 32/40/46/EX500 много по-добре работи от 42U3E.

16. Тук е от
    Oct 2002

Цитат Първоначално публикувано от Demix
    Привет колеги, от два дена съм собственик на SONY KDL-40 EX720. Машинката е супер, взех и очилата за 3D и моля за малко помощ - за да се гледа 3D от лаптопа през HDMI кабел специален player ли се изисква? Аз съм с VLC player, HDMI кабела е 1.3, но за момента не се получава и явно бъркам някъде?....предполагам за много въпросът е смешен, но ще съм благодарен за малко помощ
    Сложи си TotalMedia Theatre 5 и няма да имаш грижи. За кабела не знам дали не трябва да е 1.4

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    За собствениците на модели KDL-40D3400, KDL-40D3500, KDL-40D3550, KDL-40D3660, . KDL-40V3000, KDL-40W3000, KDL-40X3000, KDL-40X3500 да прочетат внимателно съобщението от линка долу.
    /заблежете, че става въпрос само за 40 инчови модели от 2006-2007 година /
    http://support.sony-europe.com/tvhc/...tion_programme
    За Япония моделите са други и поради тази причина първите съобщения в Европа бяха погрешни като списък на моделите.
    http://www.sony.co.jp/SonyInfo/News/...201110/11-135/
    http://www.sony.jp/support/tv/index.html

18. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,от няколко часа съм собственик на SONY 40EX720 и съм леко бесен.Не мога да разбера как да си пусна сигнала от Булшиткома.През коаксиален кабел се опитвам да го гледам, но греда утре сутрин съм в магазина за free очила и някакъв свестен кабел-предполагам че е от него.отворен съм за съвети,казвайте каквото знаете или изпатили:
    1.-заслужава ли си Булшита или истината е другаде?Ако да,има ли разлика с ZHD 100 и HDMI кабел или да карам с SKART
    2.В какъв срок може да бъде върнат и подменен(в случй,че продъжава да ми скапва нервите).Купен е Техномаркет.
    Избора беше между SAMSUNG UE40D6510 и SONY 40EX720,като в началото идеята беше само за да сравня самсунга с нещо защото бях решил,че ще е D6510.
    D6510
    - страхотен дизайн
    -много добро меню
    -плеър който чете доста повече формати от конкурента сони
    –кристален панел,което е минус в някой ситуаций
    -и най-важното е,че можех да си го позволя
    Sony 40EX720
    -по-добро бяло от самсунга
    -малко по-добра картина
    -липсата на дразнещи верикални линий
    -по-добра цена.
    Не ангажирам никой с това мнение,но поставени един до друг нещата за мен изглеждаха така

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 92 ПърваПърва ... 36444546474856 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе