Главно HD се гледа - 3Dто по-скоро като екстра !Определено и този Самсунг ме заитригува, макар че ме влече Сонито... Мерси за мнението , приятел !
Главно HD се гледа - 3Dто по-скоро като екстра !Определено и този Самсунг ме заитригува, макар че ме влече Сонито... Мерси за мнението , приятел !
Ти сериозно ли? Точно 6-та серия на Samsung да препоръчваш като добър 3D избор, след гръмналия скандал с логото - "Full HD 3D", което въобще не е Full, както се оказа.Първоначално публикувано от augata
Много по-добър избор в това отношение е HX на Sony.
Щом ще гледаш основно HD, няма от какво да се притесняваш. Едва ли има по-добър избор за тези пари.Първоначално публикувано от emo75
emo75
Телевизора е добър, но със една забележка относно 3Д-то. Собствениците на модела се оплакват от раздвоена картина при пускане на 3Д сигнал от компютър. При сигнал от сателит или Блу-рей диск няма проблеми с картината. Явно сонитата са капризни относно качеството на това което им се пуска.
Sony EX720 не е добър избор за 3D употреба
http://3dvision-blog.com/7370-sonys-...ce-for-3d-use/
Христославе, това дали важи и за HX ?
Имам такъв Самсунг - избора си е много добър, а това че ти нямаш такъв не означава че трябва да подвеждаш човека. Може да не е full hd 3d само че картината е перфектна и вобще не можеш да разбереш, че 3д-то не е full hd. Няма раздвоени образи и т.н както при Сонито. Усещането е невероятно.Първоначално публикувано от Momchil
По скоро - да. Поради това, че почти няма разлика в зареденият софтуер на двете серии/не съм на 100% сигурен/.Първоначално публикувано от emo75
Защо не вземеш лаптопа зареден с един 3Д филм и не тестваш на място в магазина ?
http://reviews.cnet.com/flat-panel-t...-34468634.html
ето ти ревю за NX, която даже е по-горна серия, сам си прави изводи. Sony 2D-да, 3D-не.
Cons:
If you are looking for a 3D TV this is not a wise choice.
Stay away from this if you are looking for a 3D TV including the series EX72x which have the same problem but less pronounced.
Нещо си объркал сериите ЕХ е най-ниската от 3Д моделите -EХ-NX-HX .![]()
имах предвид че е по-горна от EX...Първоначално публикувано от svetlio1
Хайде да вземем да публикуваме правилните ревюта:
1. Sony 46HX720
2. Sony 40HX720
Сонито вече е вкъщи, дори успях да гледам резила на Манчестър на ХД .![]()
Скоро ще напиша отзиви...първото впечатление е много добро ! Успях да го тествам и на 10-на 3Д канала в бързината. Надмина очакванията ми, определено !
Честито!
Дълго и безаварийно ползване ти пожелавам!![]()
Здравейте колеги!
Преди около 2 месеца купих телевизор Sony 40EX720, но 3д-то му е ужасно. Днес ходих до Сони България и ми предложиха да ми го сменят с друг модел на Сони. Какъв модел бихте ми препоръчали 40'' , който да има добро 3д(възможно за гледане) без crosstalk до около 2000лв. или ако ако няма такъв, някой 46'' без 3д.
Благодаря!
П.П за сега гледам 40HX720, но не знам дали 3д-то не е същото
По-добре е 3Д-то от на ЕХ720 /не че е върха ,но и като тв е доста по-добър/.
Здравеите, търся съвет за проблем с едно 40инч. Сони бравия.Та от няколко дни екранът се раздели на две,дясната половина дава нормална картина но лявата е в негатив подлежи ли на някакъв ремонт или до тука беше.тела е на 3години.