Опитайте да възстановите заводските настройки. Ако това не помогне, за съжаление ще се наложи да потърсите сервизна помощ.
Опитайте да възстановите заводските настройки. Ако това не помогне, за съжаление ще се наложи да потърсите сервизна помощ.
Това прилича на дефектирал панел. Занеси го в сервиза и ако ти кажат, че панела трябва да се сменя се ориентирай към покупка на нов. Нов панел струва около 60% от цената на нов телевизор. Като /ако/вземеш новият му направи една 5 годишна застраховка.Първоначално публикувано от marea-ta
благодаря за съвета маи към нов отиват работите.
Първо го занеси в сервиза - може и да го оправят, ако не става тогава мисли за нов.Първоначално публикувано от marea-ta
Сравнителна таблица на миналогодишните американски модели /2011г/
http://www.paulandtonys.com/pts/inde...d=79&Itemid=91
Здравейте,
Преди време писах,когато си купихме Сонито как мога да гледам 3Д филми през ПС-то.По ваш съвет направихме ъпгрейд на компа,сменихме картата (GeForce GT 430) процесора с двуядрен. Сега проблема е друг.Покарваме филмите през HDMI кабела .Обаче се получава едно леко прескачане на 3Д филмите.На ПС-то върви нормално ,а на LCD накъсва.Модела е KDL-46EX720.Някъде четох,че се сменят херците от настройките на видео картата. Ако знаете дайте съвет?А забравих да кажа,че пускаме филмите през Gom player i KMPlayer.
Nvidia 440GT
Зададох тази резолюция ,но пак премигва и се появява съобщение на LCD "Сцената е променена".Иначе 3Д на ниво,само да не беше това премигване на екрана,толкова е гадно и натоварва очите.Моля помагайте!Знам,че е нещо от настройките!Ако някой е имал същия проблем и го е оправил, да пише,за пробвам различни варианти.Искам да седна и да си изгледам един филм на спокойствие,без да ме боли глава после от премигванията!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332233195[/time]_________________________________________________
Дали пък да не пробвам с други плеъри?
Аз ги гледам с Kmplayer и не съм имал такива проблеми,някой път даже си го правя на 1080р,а не на 720р както обикновено гледам.А за ХДМИ кабел използвам евтин за 20лв.Чудно ми е защо имаш такъв проблем....
Я пробвай да зададеш на Refresh Rate - 24Hz.Първоначално публикувано от valary
Здравейте и от мен Иво , доста четох и накрая май пак се пр....хтъй като съм много доволен от марката като цяло и имам kdl-40w4500 който работи безотказно доста годинки реших да се сдобия с нов по голям тв от същата марка.От вчера чета форума а се бях спрял на ЕХ720 серията но разбрах че 3д е напрактика неизползваемо и днес взех NX720 гледах там и не видях двоен образ през очилата.Но тук чета че имат едни и същи проблеми и 3д им е слабо място.Ако някой има такъв нека сподели мнение че мога и да го сменя в седем дневен срок! Благодаря на всички отзовали се! Иначе съм фен на марката и вс ми е сони
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332256247[/time]_________________________________________________
Забравих да спомена че в магазина гледах 3 различни диска с 3д съдържанение на ЕХ720 серията (за космоса,живот в океана и третия демо клипчета) и не видях двоен образ или както се казва там незнаяима ли значение от какъв формат са? И кога се проявяват тези недостатъци? Благодаря
Преди 2 дни го гледах NX-a 46", бих казал ако не си супер претенциозен от кум 3D си е ok телевизора. въпреки че някъде се срещат негативни ревюта за него все пак няма абсолютно идеални 3D телевизори. пък и за цена от 2200 + очила рядко се среща.
Ами не съм претенциозен аз взех 55 не че имам много време да гледам телевизия цената на която го купих е супер и за това най вече го взех , лично аз лаг и сенки не видях но може да е заради самата медия пускаха ги от блурей плеър. Незнам има негативни мнения за това исках съвет![]()
ами да и аз като го гледах беше от bluray и 3D-то си беше на ниво. виж с по-калпав сигнал е възможно да се влошава, но това някой който го има трябва да каже как е...
Аз съм собственик на 55 инчов ЕХ 720 и в началото също не виждах проблемите при 3D.Но след толкова негативни отзиви нямаше как да не се загледам по-обстойно и критично за картината.Проблемната зона е горната 1/3 на екрана където е фона на сцената.Там образа е често размазан и раздвоен.Някой път почти отсъства този проблем,но в повечето случаи си го има.Същият проблем видях и при NX серията и при D6500 на Самсунг ,но в по лека форма като при Самсунга е пренебрежимо слаб.3D гледам от лаптоп с КМ PLAYER, резолюция 1080p и честота24hz.Ако човек гледа централната част на екрана и чете субтитри трудно ще види проблема при 3D.
Няма трептене на картината.Телевизора си има много достойнства и добри страни,но 3D не е сред тях.Между другото има някаква минимална вероятност SONY да пооправят софтуерно с ъпдейт нещата ,но само можем да чакаме и да се надяваме за сега.