Страница 86 от 92 ПърваПърва ... 36768485868788 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2007

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Опитайте да възстановите заводските настройки. Ако това не помогне, за съжаление ще се наложи да потърсите сервизна помощ.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от marea-ta
    Здравеите, търся съвет за проблем с едно 40инч. Сони бравия.Та от няколко дни екранът се раздели на две,дясната половина дава нормална картина но лявата е в негатив подлежи ли на някакъв ремонт или до тука беше.тела е на 3години.
    Това прилича на дефектирал панел. Занеси го в сервиза и ако ти кажат, че панела трябва да се сменя се ориентирай към покупка на нов. Нов панел струва около 60% от цената на нов телевизор. Като /ако/вземеш новият му направи една 5 годишна застраховка.

4. Тук е от
    Aug 2010
    Живее в
    ямбол

благодаря за съвета маи към нов отиват работите.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от marea-ta
    благодаря за съвета маи към нов отиват работите.
    Първо го занеси в сервиза - може и да го оправят, ако не става тогава мисли за нов.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сравнителна таблица на миналогодишните американски модели /2011г/
    http://www.paulandtonys.com/pts/inde...d=79&Itemid=91

7. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте,
    Преди време писах,когато си купихме Сонито как мога да гледам 3Д филми през ПС-то.По ваш съвет направихме ъпгрейд на компа,сменихме картата (GeForce GT 430) процесора с двуядрен. Сега проблема е друг.Покарваме филмите през HDMI кабела .Обаче се получава едно леко прескачане на 3Д филмите.На ПС-то върви нормално ,а на LCD накъсва.Модела е KDL-46EX720.Някъде четох,че се сменят херците от настройките на видео картата. Ако знаете дайте съвет?А забравих да кажа,че пускаме филмите през Gom player i KMPlayer.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Nvidia 440GT
    Прикачени изображения Прикачени изображения

10. Тук е от
    Dec 2011

Зададох тази резолюция ,но пак премигва и се появява съобщение на LCD "Сцената е променена".Иначе 3Д на ниво,само да не беше това премигване на екрана,толкова е гадно и натоварва очите.Моля помагайте!Знам,че е нещо от настройките!Ако някой е имал същия проблем и го е оправил, да пише,за пробвам различни варианти.Искам да седна и да си изгледам един филм на спокойствие,без да ме боли глава после от премигванията!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332233195[/time]_________________________________________________

Дали пък да не пробвам с други плеъри?

11. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Аз ги гледам с Kmplayer и не съм имал такива проблеми,някой път даже си го правя на 1080р,а не на 720р както обикновено гледам.А за ХДМИ кабел използвам евтин за 20лв.Чудно ми е защо имаш такъв проблем....

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от valary
    Зададох тази резолюция ,но пак премигва и се появява съобщение на LCD "Сцената е променена".
    Я пробвай да зададеш на Refresh Rate - 24Hz.

13. Тук е от
    Mar 2012

Здравейте и от мен Иво , доста четох и накрая май пак се пр....х тъй като съм много доволен от марката като цяло и имам kdl-40w4500 който работи безотказно доста годинки реших да се сдобия с нов по голям тв от същата марка.От вчера чета форума а се бях спрял на ЕХ720 серията но разбрах че 3д е напрактика неизползваемо и днес взех NX720 гледах там и не видях двоен образ през очилата.Но тук чета че имат едни и същи проблеми и 3д им е слабо място.Ако някой има такъв нека сподели мнение че мога и да го сменя в седем дневен срок! Благодаря на всички отзовали се! Иначе съм фен на марката и вс ми е сони
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332256247[/time]_________________________________________________

Забравих да спомена че в магазина гледах 3 различни диска с 3д съдържанение на ЕХ720 серията (за космоса,живот в океана и третия демо клипчета) и не видях двоен образ или както се казва там незная има ли значение от какъв формат са? И кога се проявяват тези недостатъци? Благодаря

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

Преди 2 дни го гледах NX-a 46", бих казал ако не си супер претенциозен от кум 3D си е ok телевизора. въпреки че някъде се срещат негативни ревюта за него все пак няма абсолютно идеални 3D телевизори. пък и за цена от 2200 + очила рядко се среща.

16. Тук е от
    Mar 2012

Ами не съм претенциозен аз взех 55 не че имам много време да гледам телевизия цената на която го купих е супер и за това най вече го взех , лично аз лаг и сенки не видях но може да е заради самата медия пускаха ги от блурей плеър. Незнам има негативни мнения за това исках съвет

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

ами да и аз като го гледах беше от bluray и 3D-то си беше на ниво. виж с по-калпав сигнал е възможно да се влошава, но това някой който го има трябва да каже как е...

18. Тук е от
    Jun 2011

Аз съм собственик на 55 инчов ЕХ 720 и в началото също не виждах проблемите при 3D.Но след толкова негативни отзиви нямаше как да не се загледам по-обстойно и критично за картината.Проблемната зона е горната 1/3 на екрана където е фона на сцената.Там образа е често размазан и раздвоен.Някой път почти отсъства този проблем,но в повечето случаи си го има.Същият проблем видях и при NX серията и при D6500 на Самсунг ,но в по лека форма като при Самсунга е пренебрежимо слаб.3D гледам от лаптоп с КМ PLAYER, резолюция 1080p и честота24hz.Ако човек гледа централната част на екрана и чете субтитри трудно ще види проблема при 3D.
    Няма трептене на картината.Телевизора си има много достойнства и добри страни,но 3D не е сред тях.Между другото има някаква минимална вероятност SONY да пооправят софтуерно с ъпдейт нещата ,но само можем да чакаме и да се надяваме за сега.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 92 ПърваПърва ... 36768485868788 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе