Е едва ли е по-добра от 7/8 серия като цяло.
За съотношение цена/качество обаче е възможно да е най-доброто. Не съм гледал тази серия и не мога да кажа.
Въпроса ми е за 8-ма серия, плюсове/минуси за моделите 2014/2015 ?
Е едва ли е по-добра от 7/8 серия като цяло.
За съотношение цена/качество обаче е възможно да е най-доброто. Не съм гледал тази серия и не мога да кажа.
Въпроса ми е за 8-ма серия, плюсове/минуси за моделите 2014/2015 ?
След като няма добри ъгли на виждане е все тая.
Този пост е редактиран от svetlio1; 05-08-15 в 21:45.
Нормални за VA тип матрица.
Sony KDL-40R510C LED TV Review - Reviewed.com Televisions
Тествал съм европейския вариант валиден и за България R550. Ъглите са доста по-широки от показаното, а за контраст/черно/цвят и цялостна обработка на картината съм без коментар.
Спрямо картината на W829 от миналата години е в пъти по-добра. Абе, объркан свят този път за добро!
Объркана ти е главата на тебе...Зрителен ъгъл не се определя на око. За обработката на картина..колкото по-нисък клас е един модел, толкова по малки и орязани са софтуерните пакети за анализ и обработка. Както и възможностите за настройка.
Купи си това и после говори за калибрация
http://www.kleininstruments.com/k10-a/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-08-15 в 21:54.
Разбира се, че е скъпо. Нали за това, се инвестира в подобна техника и с години се придобиват необходимите умения, за да се използва. Всяко нещо си има цена, но да гледаш хубав филм на калибриран телевизор - няма по-голямо удоволствие от това
Дано да ти се сбъднат мечтите, някой ден!
Този пост е редактиран от Kayso; 08-08-15 в 14:50.
Да добавя един много добур апп за всички с Андроид телевизори: https://popcorntime.io/
Ако не сте запознати с приложението - позволява гледане на доста нови заглавия в реално време. Има и BG субтитри. Изтеглете версията за андроид, и я инсталирайте чрез File Explorer.
Тествана е и работи.
ooooo да ...popcorntime просто е страхотен. Дано само на телевиозра да не накъсва заради малкият буфер.
Sony Bravia Android tvs 2015 ,KDL-W75xC,KDL-W80xC,KDL-W85xC.
CPU: Dual-core ARM Cortex-A17 (32-bit ARMv7),MediaTek MT5890 ,
GPU: ARM Mali T624 triple core,
Installed RAM: 2GB
Internal Storage Total Space:8363 MB
Android TV OS v5.0.2 (Lollipop)
След инсталацията на Popcorn time...при теб показва ли се в главното меню с приложенията,или стигаш до него чрез file explorera?.....поне при мен е така......
Този пост е редактиран от iveto; 14-08-15 в 09:03.