Някой пробвал ли е КМ плеъра на андроид ТВ? Ако може да сподели дали насича картината, както при MX player, VLC и т.н.
Някой пробвал ли е КМ плеъра на андроид ТВ? Ако може да сподели дали насича картината, както при MX player, VLC и т.н.
Аз също нямам проблем с MX Player......гребе като луд
Sony KDL-43W805C
С MX Player изобщо не ми харесва картината. Като си пусна филм през HDMI от компютъра е съвсем различна картината. Има супер плавни движения и много ясна картината.
П.П. Почти всички филми, които гледам са .mkv формат. Повечето са с доста GB-ти (до 16GB, толкова ми е флашката).
Колега,защо си мислиш ,че на телевизора от подписа ми,пускам нещо друго освен мкv 1080p. ...
Сравнете си процесорите на телевизорите които обработват сигнала и ще разберете защо някой насичат други - не.
Ти да видиш... поне един се сети.
Май е по-добре сам да си тествам, за да разбера.
Какво има да им сравнявам, след като novla е със същия телевизор като моя Лично аз, проблеми нямам никакви от към плейване на контент. Проблемите ми са по скоро със софта на телевизора, който от време на време прави мизерии, но предполагам, че със следващи ъпдейти ще го стегнат.
Иначе какво става с тебе, отдавна не сме се виждали
Колеги по телевизор, от няколко дни иконата на WI-FI ми индикира, че
нямам интернет, но в същия момент съм си connect-тнат в мрежата.
Гасих телевизора от тока, правих заводски настройки, но състоянието на
иконата не се променя. Като цяло всичко си работи от нещата които се
нуждаят от интернет, а само feed-а на първия ред в менюто на телевизора
седи празен и ми пише, че не може да зареди нищо поради липсата на интернет.
Някой сблъсквал ли се с подобен проблем?
Телевизора е този от подписа.
Провери на телевизора дали часа и датата са верни.
Щом са ви еднакви (телевизорите), няма логика при единия да върви всичко гладко както казваш , а при другия да насича. Най добре е да се уточни точно с кой плеър при какви настройки (ако има такива или ако са правени допълнителни) се плейва съдържанието, което също е добре да бъде едно и също - примерно конкретен релийз на някой филм. Също така трябва да се уточни носителя - флашка, диск, мрежа...Флашките не са много надеждни за тестове.... Аз лично ползвам едно SSD забодено на USB 3.0 докинг стейшън.
...Нищо интересно при мен поне за сега - трябва да се видим. Аз съм свободен в момента така че когато имаш възможност - обади се - ще се организираме на бързо.
Може ли да кажеш какви проблеми имаш с софта на телевизора?
При мен,след дълго и продължително гледане на клипове в you tube,при връщане към телевизионна програма,понякога телевизора забива и стои със сив екран.Решението е рестарт
Аз имах подобен проблем не можех да вляза в приложението YouTube и google store,пишеше че няма връзка с интернет.Решението е следното,отивате в "настройки"-най долу на "лични"-отивате на "Google" и там има опция "премахване на профила" премахвате профила.Така при мен нещата се оправиха,след това си влизам пак в профила и всичко е "ток и жица".