Точно така....аз имам 260 канала,от които гледам не повече от 15,така че тази "екстра",не ми е от жизнена необходимост
Този пост е редактиран от iveto; 07-04-17 в 20:52.
Колеги, имате ли проблем с кастване към ТВ-то от смартфон с Андроид? От 2 телефона пробвам и не мога да кастна нищо. Нито от ютюб нито друго. Давам да се свърже с ТВ-то / намира го / почва да се връзва и казва че има проблем със свързването към ТВ и това е.
С последната версия съм на софта на 43W805c , преди андроид 6-цата!. Още не съм го ъпдейтнал..
На ТВ-то си го има chromecast-а, на смартфона също. Къде бъркам не знам....
TV то е през WiFi, не е през ЛАН ако има значение...
Деинсталиране актуализациите на cast-receiver-а на телевизора може да помогне.
Виж дали няма ъпдейт за гугъл каста в гугъл магазина
Sent from my iPhone using Tapatalk
Учудващо снощи жена ми взе, че пробва от нейния телефон - Samsung j510 - Воала! Тръгна. Странна работа. от тубата веднага се кастна без проблеми....
Веднага пуснах и от моя - пак тръгна. Е това не мога да го разбера как става.
Два три дена преди това тествах и се бях отказал. Последна актуализация е на гугълкаста в ТВ-то.
Вече се бях навил да пускам андроид 6 да се ъпдейтне да тествам и той зе че тръгна.
Имам възможност да вържа ТВ-то през габел към ГБ мрежата у нас - в такава ситуация кастването ще работи ли колеги? Би трябвало да няма проблеми като сме в бридж с WiFi ама знам ли...
Незнам и аз. Аз съм с айфон в началото ютуба не тръгваше после ъпдейтнах каста на тв и тръгна. След един медец обнових ОС на телефона и пак нещеше да каства, след няколко дена излезна нов ъпдейт за ОС на телефона и каста тръгна
Моя тв е вързан с кабел към рутера и си каствам през уайфи. Все пак е една и съща мрежата
Има и готини приложения за телефона дето да ползваш като дистанционно, мишк, клавиатура и т.н
Sent from my iPhone using Tapatalk
Някой има ли идея защо понякога като пусна тв-то и започва да ми зарежда анимацията (логото) на андроид все едно прави ъпдеит ?
Вчера малко след като го пуснах и отказа да прехвърля програмите. Остана на един канал и каквото и да опитвах не искаше да премести на друг (даже и от справочника). Изключих го от дистанционното и след това не искаше да се пусне около 30сек След като се пусна отново започна да зарежда логото.
От ъпдейта, предполагам , бъгав е . Спри му захранването от ел..мрежата за 10мин , понатрупал е грешки .
Телевизора не може да се свърже с компютъра, чрез мрежата. Преди работеше, сега нещо не става. Къде е проблема?
Аз имам една андроид медия плеар дето така вижда мрежата но не се свързва. Замина в кофата нямаше оправия.
Sent from my K012
Рестарт пробва ли ? задържаш бутона за вкл./изкл. - или изключваш тв от захранване за 5-10 мин.
То проблема не е в телевизора ами андроида на който залагат! И при Филипс е така, с телефоните да не говорим кое какво, защо не става или се бъгва..
Така ще е колеги, всичко е софтуер за бъдеще.. и при климите гледате кво става.Току да им набият след тея WiFi връзки и някой Андроид за по така. ...