SONY EU | Support - Cast a Chrome browser tab to your TV from your computer
Toва ли имаш предвид
SONY EU | Support - Cast a Chrome browser tab to your TV from your computer
Toва ли имаш предвид
да докладвам и аз за някои проблеми след ъпдейт до андроид 7 и фабрични настройки:
1. и при мен изчезна опцията google cast и се появи нещо ново "miracast" май беше, но не съм задълбавал
2. инсталирам обратно hbogo, но при отваряне на приложението, изписва нещо от сорта "cannot find bg.hbogo.bg" (знам, че много колеги са имали проблем с него и преди ъпдейта, но при мен работеше коректно с версия за тв). ползвам услугата чрез кабелен оператор.
3. не мога да инсталирам обратно popcorn time, nova play и vbox - инсталационните файлове са копирани във вътрешната памет, но при опит за инсталиране не е активен бутона инсталирай
4. не мога да инсталирам обратно exodus в коди - дава ми грешка, че тв не е свързан в мрежата, а това не е така
Преди няколко дена се борих със същата идиотщина макар и с други приложения. Получава се някакъв вид оувърлей от друго приложение и пречи на инсталиращата програма. Аз ползвам xplore, оттам пускам apk-то и бутонът инсталирай не е активен. Минимизирам файл мениджъра с бутона HOME, след това го пускам отново и отново пускам apk-то и вече бутонът е активен. Това е.
Този пост е редактиран от dzver; 23-03-18 в 19:12.
Здравейте! Имам проблем с телевизор Sony 43w805c. Сутринта пуснах Youtube и телевизора се рестартира, не му обърнах внимание по късно го пуснах натиснах Home показа се домашната страница, но след малко екрана стана черен.Рестартирах го със задържане на копчето на дистанционното, успях да вляза в настройки, опитах да върна фабрични-не става! Изключвах го от контакта ефект никакъв. Работи няколко секунди и пак черен екран. Някой, ако има идея какъв е проблема ще съм благодарен,ако сподели.
Екрана е черен, но като натисна бутоните за звука се показват цифрите долу в ляво.
Тоест, появява се изображение на екрана? Само цифрите, а останалата част е черна?
Появяват се цифрите ,но нищо друго.След рестарт успея ли да вляза в настройки си стои там. Опитах се да деинсталирам някой приложения уж показва,че се деинсталират ,но после пак са си там. С фабричните настройки никакъв успех излизат ми диалогови прозорци ,че ще се изтрие всичко натискам "да" почва процедурата телевизора се рестартира ,но не е изтрито нищо.
Омазал се е и май нещата на сервиз отиват с чиста иснталация през сервизните му чалъми...
Опитвам се да прехвърля сигнал от Display port-a на Lenovo ThinkPad T420s
Как се настройва?
На HDMI 3 съм го вързал в Сонито с преходник (USB<Display port) и УСБ кабел
Дисплея на лаптопа поддържа макс 1600x900 - това значи ли че трябва да сменям и лаптопа/картата за full HD?
Ще опитам мтел-бокса да го пусна в съседен HDMI, барем поне телевизия да върви.
Колеги, моя хубавец 43W805C взе нещо да ме нерви....
Два проблема имам.
Първия:
След последните ъпдейти забелязвам от време на време , че няма връзка с WiFi. Влизам аз и гледам , че не е кънектнат към рутера.
Добре, мрежи се виждат всякакви и моята запазена също.
Давам кънект и не иска да се кънектне. Забравям мрежата и наново давам да се кънектне, иска парола но уви..
Стои като запазена мрежа и дотам.
Трябва да го рестартирам нацяло за да тръгне - тогава се е кънектнал сам!
Втори пролем - от време на време - вече зе да зачестява, се ресетва сам нацяло, смисъл рестарт на андроида..
Чудя се дали не е от външния диск нещо закачен, прави го произволно...Някой път даже като е изключен вечер и сам се рестартира и включва...
С последните ъпдейти е и се чудя кво да го правя..