Заслужават ли си 50-те лв. разлика между KDL-43W807CSAEP и KDL-43W805CBAEP ?
Заслужават ли си 50-те лв. разлика между KDL-43W807CSAEP и KDL-43W805CBAEP ?
KDL-43W807CSAEP - Silver - Сребрист
KDL-43W805CBAEP - Black - Черен
Цвета и цената са това, което би следвало да ти води избора между двата.
И друг въпрос.
Кои очила стават за въпросните модели ?
Гледам че се предлагат без очила за 3D.
Samsung SSG-3050GB тези очила стават ли за sony w80?
Здравейте,
от една седмица съм собственик на въпросния телевизор и мненията ми са доста колебливи. Като картина е супер, но като управление и работа с менюто ми е доста трудно все още.
За момента имам 3 въпроса.
1. Как се деинсталира приложение ?
2. Има ли начин да се регулира тайминга на субтитрите ?
3. Исках да видя какви игри има на телевизора и ми излезе надпис: "Не е свързан към локалната мрежа, няма интернет.". Правих и някаква дисагностика на свързването, и излезе това:
А в същото време телевизора е свързан с рутера и си гледам клипове от ютуб.
Имам и друг проблем: не мога да направя DLNA връзка, и се чудя дали това не е проблема.
Здравей, ето по точки:
1. Отиваш в настройки->приложения->избираш приложението->деинсталирай.
2. Има начин, в зависимост с кой плеър гледаш.
3. Не мога да кажа, защо се получава така. Евентуално може да върнеш фабрични настройки.
Най-вероятно за DLNA това е проблема.
Два пъти връщах фабричните настройки, нито DLNA тръгва, нито Коди.
1. Приложенията ги деинсталирам от Es File Explorer,чрез него се чисти и кеша и остатъците от някой деинсталирани приложения.
2.Тайминга на субтитрите не можеш да го нагласиш на вградения плеяр,ползвай други плеяри,като Mx,Vlc и т.н.
3.Пробвай да изключиш телевизора от контакта за 5мин. и после виж как е положението....
Не ще, не ще, не ще....Вече се чудя дали няма някакъв проблем със самия телевизор.
Някакви ипв6 настройки правиш, нямаш работа там, настройките трябва да са ипв4 ! Отиваш в Настройки - Мрежа - Допълнителни - ИПВ6 - и трябва да избереш - НЕ!!!
Аз от ТВ-то съм доволен но!!!
Вече 3 път ми се случва / рядко е де на около месец го прави проблема/ както скролвам и местя програма на ТВ и зацъкля. След което се рестартира сам андроида!
Някой с подобен проблем и как да видя нещо като логове или проблеми и от какво се дължи това??
Вярно че го прави на месец-два проблема но го прави вече 3 път ....
Направи си ип адреса статичен, ако не можеш да се справиш сам, малко по-късно ще ти кажа точните стъпки. За днс сложи 8.8.8.8 или 208.67.222.222 за да изключиш проблем с днс-а на рутера, което е нещо често срещано.