Върни му заводските настройки.
Рестартирай и рутера.
Изкл. всички външни устр. от него преди да му върнеш заводските настр.
Ако няма ефект го дай на сервиз.
Върни му заводските настройки.
Рестартирай и рутера.
Изкл. всички външни устр. от него преди да му върнеш заводските настр.
Ако няма ефект го дай на сервиз.
Аз мисля първо да изкарам външния диск да видя да не е от него че имам съмнения...
Ще го оставя седмица-две без записващ диск и тогава ще видим..
Само да не е от WiFi модула и самото рестартиране че...
https://www.youtube.com/watch?v=bDP_fY8CLQ4
Каква е разликата с двата ресета, Forced Factory Reset / Factory DATA Reset ..
Този пост е редактиран от mitakabus; 08-10-18 в 18:18.
Както се казва връщането на заводските настройки е последната инстанция, преди сервиз.
Ако след нея няма промяна, друго не може да се направи.
Значението и на двата варианта е едно и също.
Eдиния вариант е ако не можеш да стигнеш до менюто по нормалния начин.
Но при теб няма такъв проблем.
Този пост е редактиран от sony 1; 09-10-18 в 10:09.
Има ли няква сервизна диагностика тоя модел?
Сервизнотo меню не показва кой знае какво...
Този пост е редактиран от mitakabus; 09-10-18 в 11:07.
Втори ден след ресета!
За сега WiFi не се дискънектва и работи, ТВ-то не се рестартира..
Май се оправи, да чукна на дърво!
Имам същото поведение от модел W809C, и това което не ми правеше впечатление преди като виждам че не е вързан към нета е, че когато отворя Youtube и ми дава няма връзка, при два, най-много три опита да се върже към Youtube връзката се възстановява. Нещо ме навежда на мисълта, че има нещо като sleep функция на Wi-Fi.
Това е някакъв бъг според мен, защото дори когато искам да го вържа към мрежата, показва я като запазена, пробвам и ми изписва грешна парола, при последващ опит отново да я въведа, така се стига до 2 последователни неуспешни опита и адски нерви. Това, което го оправя е да се махне от захранването (reboot) и след това веднага се показва , че е вързан.
Почне ли да прави подобни прекъсвания, му е време за връщане на заводските настройки.
И сигурно е с андроид 7? Аз останах на Андроид 6, да се бях сетил по-рано да си стоя на 5, ама на. Поне с безжичната нямам проблем.
Този пост е редактиран от sony 1; 21-10-18 в 19:26.
Аз да се " похваля", моя не се дискънектва от WiFi след ресета, но снощи след 4 дена бачкане се рестартира сам пак!
Чудя се какво да правя..
Затова питах по-горе, дали има някакви логове в сервизното меню.. ??
Виждат ли се тея рестарти и /или какво ги предизвиква..?
Имам един включен външен диск и CAM модул за телевизията. Компютър през HDMI , който не се ползва обикновенто когато се рестартира..
На сервиз и да го закарам, като се рестартира през 5-7 дена как да им го докажа, или поажа...?