edit:
Има ли начин да се настрои външна клавиетура безжична да се пише на кирилица колеги?
Както BGphonetic в маркета за андроид устройства примерно?
Някой успял ли е да подкара друг браузър освен Операта която идва с телето? Много ме дразни, искам Делфина примерно...?
Този пост е редактиран от mitakabus; 19-12-16 в 08:11.
Не върви,защото трябва пак да пуснеш телефона да сканира и да намери телевизора,след последния ъпдейт на Es File Explorer нещо са променили и губи настройките от преди...но си работи....
Абе аз бях свалил APK за делфина, ама постоянно крашваше. Има значение за каквъ тип CPU е явно ...
Искам да питам защо като отворя през KODI на телевизора 3D blue ray iso файл не се фижда 3D?
Със mkv 3D файлове нямам проблеми
https://s23.postimg.org/u34ygqtcb/IM...219_162628.jpg
най-добрия аддон за гледане на iptv е freedom iptv..репо-то е на maddogiptv-kodi.comli.com
Дол, в ляво на клавиатурата има бутон "А" в рамка .
Този пост е редактиран от svetlio1; 20-12-16 в 13:53.
Каква клавиатура ползваш?...на Logitech няма такъв бутон,както и на поне 10 други които разгледах днес..
Ааа, аз съм писал за виртуалната - моя грешка, че не съм обърнал внимание, че пише/пита за физическа клавиатура.
На физическите дали няма да работи нещо като на виртуалните в някои телефони - задържани на спейс-а или бутона вляво до него ?
Незнам,възможно е...аз кирилица не ползвам на клавиатурата която ми е за телевизора,даже не ползвам и самата клавиатура често,защото имам гласови команди и търсене...евентуално за някакви настройки на адони в Коди и т.н.
Просто ми стана любопитно,когато колегата попита дали може да се превключва на кирилицата.
Здравей, може ли да ми кажеш как да го инсталирам този адон.