А Коди вади ли Ви 5 канален звук при стриим ,при мене всичко пуска на 2 канала или просто не съм попаднал на релииз с 5 канален звук, това и при ТВ и при ползване на андроид бокс.
А Коди вади ли Ви 5 канален звук при стриим ,при мене всичко пуска на 2 канала или просто не съм попаднал на релииз с 5 канален звук, това и при ТВ и при ползване на андроид бокс.
Инсталация на Exodus в Kodi (XBMC) | vGuides.net : IT статии,
ръководства, съвети, уроци, новини
http://vguides.net/view/246
- - - - - - - - - -
Коди е чудесен мултимедиен център,обаче според мен навигационното му меню,особено на плеяра е адски тъпо,особено ако искаш да превъртиш филма напред или назад...това много ме дразни,иначе вади 5.1 канален звук...а,и се задъхва на 4К съдържание,даже направо си забива здраво....![]()
Напред или назад филма се превърта с бутоните наляво и надясно.Лично аз го смятам за супер удобно - натискаш веднъж надясно - превърта с 10 секунди, втори път, превърта с 30 секунди, 3-ти път - с минута, 4-ти път - с 3 минути, 5-ти път с 5 минути. Наляво - същото само че назад. Нагоре и Надолу върти с 10 минути напред или назад. Смятам, че превъртането е доста добро. Не знам дали може да се изключва този метод. Относно аудиото - ползвам аудиото от тв-то само, така че за 5.1 не мога да помогна. В аудио настройките обаче има една настройка , която съм включил в момента - Стерео на всички изходи - предполагам, че тя сваля 5.1-то към стерео, та е възможно от там да е проблема.
Ивето - коди може да се настрои да работи с външен плейър - влц или мх плейър,дори и с арчос плейъра, което би ти решило проблемите с 4кМалко е сложно, но става чрез advancedsettings.xml файл.
Svetoslavp, първо се запознай малко повече с коди, за да можеш да боравиш с него за в бъдеще, иначе ще имаш проблеми при евентуални промени по добавките след ъпдейт. Препоръка - инсалираш си фюжън инсталлер от тваддонс.орг , в него ги има въпросните добавки.
Този пост е редактиран от TUISTERa; 24-12-16 в 19:10.
външен плейър лесно се настройва така External players - Official Kodi Wiki ,но досега с кодито не съм имал проблем,дано с 17-ката да не загрубеят нещата
Здравейте,
със Сони 50W805 съм, инсталирах Exodus, както е препоръчено в посоченено от Iveto, но когато пусна филм и отида на довави субтитри излиза съобщение "не сте инсталирали услуга за субтитри". Как да се оправи това?
Крайно време е да се направи тема "Андроид тв" и тия неща да се систематизират там![]()
Абсолютно подкрепям! Даже бих помислил за още една - "ТВ Плейъри"! Преди четях за черно, контраст, ъгли, пиксели, съвети за настройки, имаше дори пичове с уреди за калибриране и постваха резултати и замервания. А сега- приложения, кодеци, субтитри и.т.н. Не ме разбирайте грешно, знам че това са важни неща за доста хора, просто смятам, че трябва отделна тема за тях!
Честита Коледа!
... и с извинение за офтопика.
За целта, пишете на Крис и поискайте модераторски права.
Има ли начин бутона NETFLIX да се препрограмира и вместо него да отваря youtube? Може би с някое приложение или ... ?
Да, има начин, с външно приложение. Не си спомням името му, но го имаше някъде назад в темата или в общата тема за сони 2016
Здравейте колеги и за много години, да сте живи и здрави и вие и семействата ви. Имате ли проблем с Exodus прибрах се днес и исках да си пусна новия епизод на Vikings но като цъкна на Exodus нищо не се случва. Къде може да е проблема?
Деинсталирай и наново инсталирай адона-за начало