А Коди вади ли Ви 5 канален звук при стриим ,при мене всичко пуска на 2 канала или просто не съм попаднал на релииз с 5 канален звук, това и при ТВ и при ползване на андроид бокс.
А Коди вади ли Ви 5 канален звук при стриим ,при мене всичко пуска на 2 канала или просто не съм попаднал на релииз с 5 канален звук, това и при ТВ и при ползване на андроид бокс.
Инсталация на Exodus в Kodi (XBMC) | vGuides.net : IT статии,
ръководства, съвети, уроци, новини
http://vguides.net/view/246
- - - - - - - - - -
Коди е чудесен мултимедиен център,обаче според мен навигационното му меню,особено на плеяра е адски тъпо,особено ако искаш да превъртиш филма напред или назад...това много ме дразни,иначе вади 5.1 канален звук...а,и се задъхва на 4К съдържание,даже направо си забива здраво....
Напред или назад филма се превърта с бутоните наляво и надясно.Лично аз го смятам за супер удобно - натискаш веднъж надясно - превърта с 10 секунди, втори път, превърта с 30 секунди, 3-ти път - с минута, 4-ти път - с 3 минути, 5-ти път с 5 минути. Наляво - същото само че назад. Нагоре и Надолу върти с 10 минути напред или назад. Смятам, че превъртането е доста добро. Не знам дали може да се изключва този метод. Относно аудиото - ползвам аудиото от тв-то само, така че за 5.1 не мога да помогна. В аудио настройките обаче има една настройка , която съм включил в момента - Стерео на всички изходи - предполагам, че тя сваля 5.1-то към стерео, та е възможно от там да е проблема.
Ивето - коди може да се настрои да работи с външен плейър - влц или мх плейър,дори и с арчос плейъра, което би ти решило проблемите с 4к Малко е сложно, но става чрез advancedsettings.xml файл.
Svetoslavp, първо се запознай малко повече с коди, за да можеш да боравиш с него за в бъдеще, иначе ще имаш проблеми при евентуални промени по добавките след ъпдейт. Препоръка - инсалираш си фюжън инсталлер от тваддонс.орг , в него ги има въпросните добавки.
Този пост е редактиран от TUISTERa; 24-12-16 в 19:10.
външен плейър лесно се настройва така External players - Official Kodi Wiki ,но досега с кодито не съм имал проблем,дано с 17-ката да не загрубеят нещата
Здравейте,
със Сони 50W805 съм, инсталирах Exodus, както е препоръчено в посоченено от Iveto, но когато пусна филм и отида на довави субтитри излиза съобщение "не сте инсталирали услуга за субтитри". Как да се оправи това?
Крайно време е да се направи тема "Андроид тв" и тия неща да се систематизират там
Абсолютно подкрепям! Даже бих помислил за още една - "ТВ Плейъри"! Преди четях за черно, контраст, ъгли, пиксели, съвети за настройки, имаше дори пичове с уреди за калибриране и постваха резултати и замервания. А сега- приложения, кодеци, субтитри и.т.н. Не ме разбирайте грешно, знам че това са важни неща за доста хора, просто смятам, че трябва отделна тема за тях!
Честита Коледа!
... и с извинение за офтопика.
За целта, пишете на Крис и поискайте модераторски права.
Има ли начин бутона NETFLIX да се препрограмира и вместо него да отваря youtube? Може би с някое приложение или ... ?
Да, има начин, с външно приложение. Не си спомням името му, но го имаше някъде назад в темата или в общата тема за сони 2016
Здравейте колеги и за много години, да сте живи и здрави и вие и семействата ви. Имате ли проблем с Exodus прибрах се днес и исках да си пусна новия епизод на Vikings но като цъкна на Exodus нищо не се случва. Къде може да е проблема?
Деинсталирай и наново инсталирай адона-за начало