И аз да споделя впечатления след ъпдейта
Инсталирах го преди 2 дена. Установих че вече има работещо EPG и тъкмо мислех да репликирам Iveto ☺ че менюто продължава да е лагаво и все още премигва при превключване на каналите, видях в последния му пост е писал за изтриването на кеша и реших да го пробвам... И чудо премигването изчезна, менюто стана по-бързо, (макар че има какво още да се желае), каналите превключват една идея по-бързо
Благодаря колега Iveto - спести ми хард ресета!
По отношение на Коди-то и на мен повече ми допада новия интерфейс на 17та версия. Не съм открил някакви проблеми, всички адони си работят и след ъпдейта.
Да споделя и за проблема с USB флашката Samsung 128GB. Ползвах я като външен сторидж, за свалените филми. След ъпдейта на фирмуера ТВ я откри под друго име и трябваше да донастройвам пътищата в някои аддони на Коди и в торент клиента, но в последствие реших да пробвам новата функционалност и да я добавя към вътрешния сторидж... Е не успях-форматира я, и изчезна като отделно устройство, но вътрешната памет не се увеличи. Реших да рестартирам, картата се появи в сторидж менюто, но с нулев рамер. Вътрешната памет си беше със същия размер. ES Explorera я вижда, Total comandera не. Пробвах да я формагирам през сторидж менюто - след дълго замисляне ми каза че флашката не може да бъде открита. Отказах се, ще си я форматирам на компютъра и ще я ползвам като обикновен usb диск.
Това е от мен, не знам дали има значение модела, но на моя 55xd8577, подобрението от ъпдейта сработи чак след изтриване на кеша и рестарт. Надявам се инфото да е полезно...
И така, дано догодина с Андроид 7 телевизора да работи още по-добре [emoji1]
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk