Страница 63 от 75 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно
Резултати от 931 до 945 от общо 1112
Like Tree240Одобрявам

SONY телевизори 2017

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,455
    #931

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Качествената картина се определя от стандарти - които трябва да бъдат покрити от софтуера и хардуера. Минималните разлики в представянето на видеопанелите поставяни в отделните бройки на един и същи модел не са чак толкова съществени(те са силно ограничени).

    Картината не е само резолюция, яркост, цветове, цветово пространство(обем), ниво на "черното", контраст - неща зависещи от хардуера.
    Там има мащабиране, сатурация на цветовете, мапинг...все неща които зависят от софтуера.
    Софтуерът инсталиран в различните класове телевизори се различава от броят пакети и техните варианти. В ниските класове, пакетите са силно орязани и не дават същият резултат, като във високите класове, където пакетите за видеообработка са в пълният си вариант и съответно дават по-добри резултати.
    svetlio1, botev4o, martinov83 и 1 други харесват това.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Мнения
    338
    #932

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Цитат Първоначално публикувано от TUISTERa Виж публикацията
    Отновно мнение на човек, който може би няма андроид телевизор или пък не е пробвал устройство за 50-100 лв. Ако го сравняваш със смарт телевизори от първите поколения - да, но не и спрямо последните за които и говорим в случая. Напук на андроида си в телевизора минаха и 3 бокса през мен докато го имах, два s805 и един s905 с 2г рам, и мога да кажа, че андроида на Сонито е много по изчистен и оптимизиран за телевизор отколкото боксовете. В допълнение - не им работеха услугите за отдалечен контрол, не им работеше Каст-а не им са хубави дистанционните, на едното (s905) не работеше CEC-a и съответно трябваше да се ползва с неговото си дистанционно, на тошибите протокола и кодовете за дистанционните са същите като на боксовете и имат конфликт (като ръчкаш едното реагира другото и обратно)... Не знам дали с качествен бокс ще е по-добре, но тези които съм пробвал са били качествени за времето си (905 го купих сега). Личното ми впечатление е, че боксовете са компромисен вариант, а не пълноценен заместител.
    Имам два телевизора с Android - Philips 48PUS7600 и Sony 43XD8305 , като съм помагал и на приятели да си закупят още няколко бройки от различни марки. Имах в предишни години и кутия с Android, макар че не помня каква марка и модел беше, но подкарваше без проблем всички филми 1080p от по 10-15 ГБ и превъртането на записа беше моментално. Филми с по-големи обеми не съм пробвал тогава. Цената му тогава беше малко под 100 лева, а имайки предвид колко бурно се развиха технологиите при 16нм/14нм/7нм чипове в последните години, вероятно в момента за същите пари може да се намерят у-ва с в пъти по-голяма производителност.
    Не зная от кои точно мои думи в темата си вадиш заключения, че нямам опит с телевизорите или видео у-вата с Android. Що се отнася за Сони-то, което между другото ползвам като работен екран заради отличните му качества (липса на ШИМ, ъгли на видимост, цветопредаване), то се справя учудващо добре с 4К видеата през приложението си YouTube и също превърта до желаното място светкавично и без зацикляния. Нещо, което преди няколко години и най-скъпите модели телевизори не го можеха дори при видеата 720p/1080p.


    Цитат Първоначално публикувано от TUISTERa Виж публикацията
    Качествената картина е въпрос на субективно възприятие и привикване И на моето сони не му е кофти матрицата , така че това отпада от спора като аргумент Наздраве

    За ШИМ-а мохабета беше, че консултантите не могат да ти кажат кой телевизор е с шим, понеже са масово некомпетентни, а колегата започна да ми обяснява, че било спорно кой телевизор въобще бил без ШИМ... Мисля, че трябва да приключим тая тема, понеже спора е безкраен, а отсреща има аргументи на основа неъпдейтнат телевизор и мързел...
    Да си призная, преди четвърт век аз самият казвах за новия ни тогава цветен телевизор Електрон Ц-382, че е "с неправилни цветове", защото от малък бях привикнал към черно-бялата картина на предишния ни телевизор Велико Търново. И затова считам, че с думите си ти си прав - ако някой е привикнал към един вид картина, трудно можеш да го убедиш, че греши. Предполагам, че ти, например, си свикнал да ползваш английския превод "computer" и би се възпротивил, ако някой ти каже, че на български език се казва "изчислител" и затова е редно оттук-насетне да използваш нашенската дума. Е, същото е и с качествените матрици на телевизорите - не е задължително да виждаш най-правилната картина, за да вярваш дълбоко в себе си, че тя е такава, защото личните предпочитания и неготовността към приемане на непознатото дотогава играят голяма роля при възприятието за "правилно и неправилно". Масата потребители се мятат на шаренката картина с надупени до краен предел настройки в магазинен режим или спортният такъв, докато пък пред една калибрирана картина с правилно цветопредаване се мръщят недоверчиво и отказват да повярват, че това са по-истинските настройки.

    А ШИМ-ът е дотолкова вреден за зрението при продължително гледане, че аз за моето Сони без замисляне извадих едни пари (с които спокойно бих могъл да си взема по-голям размер Самсунг, ЛГ или Филипс) само и единствено заради липсата на ШИМ, макар че имам прекрасен Panasonic L42ET60E, който дори бие Сони-то откъм ъгли на видимост, но... премигващата подсветка просто ме убиваше при работата пред него. Под "ъгли на видимост" имам предвид доколко се запазва качеството, правилността и наситеността на цветовете в изображението, тъй като 99% от панелите (независимо IPS или VA) биват рекламирани със 178/178 градуса видимост, което е умишлено заблуждаващо, тъй като това отчита докога се запазват 50% яркост под ъгъл спрямо челното гледане. Обаче, опитай да кривнеш с 10-15 градуса встрани от повечето VA панели и ще видиш сериозен спад в качеството на картината.

    - - - - - - - - - -

    Тъй като и през 2017 г. все още има хора, които подценяват значимостта на вредите от ШИМ, ще го кажа като виц:
    ШИМ-ът е като съседа, който оправя жена ти, докато си на работа - може и да не го усещаш, но то се случва така или иначе.

  4. Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Мнения
    906
    #933

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Цитат Първоначално публикувано от botev4o Виж публикацията
    Тъй като и през 2017 г. все още има хора, които подценяват значимостта на вредите от ШИМ, ще го кажа като виц:
    ШИМ-ът е като съседа, който оправя жена ти, докато си на работа - може и да не го усещаш, но то се случва така или иначе.
    офтопик
    Тцъ, ШИМ-а не е балък, който ТИ върши черната работа

  5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна
    Мнения
    1,086
    #934

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Ще напиша само, че като съотношение цена/възможности превъзхожда Sony 43W80x.
    Като цена/дизайн Сони са по напред, така звучи ли ти смислено? Телевизора за мен е 90% картина(която включва респонз тайм, черно, ъгли, шим, обработка, лаг) останалото е без значение. Особенно смарт функциите тъй като всеки 50 доларов андроид плеър е по-добър който и да вграден плеър в телевизор.

    Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs Виж публикацията
    Относно PWM - те Sony ползват инвънземни технологии. Като не е ШИМ, как точно според вас е реализирано управлението на дисплея?
    Constant current led driver. Или rc филтър каквото и да са ползвали факта е че няма трептяща подсветка. LG и samsung са на 100/120hz което е смърт за очите ти. Сони като съотношение цена/здраве са далеч пред всички.
    botev4o одобрява това.

  6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,455
    #935

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Цитат Първоначално публикувано от botev4o Виж публикацията
    Е, същото е и с качествените матрици на телевизорите - не е задължително да виждаш най-правилната картина, за да вярваш дълбоко в себе си, че тя е такава, защото личните предпочитания и неготовността към приемане на непознатото дотогава играят голяма роля при възприятието за "правилно и неправилно". Масата потребители се мятат на шаренката картина с надупени до краен предел настройки в магазинен режим или спортният такъв, докато пък пред една калибрирана картина с правилно цветопредаване се мръщят недоверчиво и отказват да повярват, че това са по-истинските настройки.
    Много си прав. При разговорите ми по имейл с някои известни калибратори, са ми разказвали случаи, когато след калибрация на телевизора, клиентът гледал гледал и си признавал че не му допадал резултата от операцията. Имало случай, когато още на другият ден след калибрирането, потребителят връщал заводските настройки, защото смятал, че са по-правилни....
    Да напомня, че възприемането на цветовете е субективно. И именно заради това, си има стандарти.

    От гледна точка на науката и на фактите в природата не съществуват цветове!
    Тук усещам как някои бързат като теле пред майка си и подскачат с коментар: как да няма, като ги виждам!
    Споко, ще стигнем и до понятието виждам.

    Заобикалящият ни свят е СИВ! Няма цветове. Защо ли?
    Отговорът се крие в понятието светлина. Светлина е онази част от спектъра на електромагнитната радиация, която ние виждаме. Нарича се видим спектър и той е само 1% от целият спектър на електромагнитната радиация. Колко малко...Само си представетеq колко още цветове изпускаме "да видим".

    Електромагнитното излъчване се характеризира с дължина на вълната (или честота) и интензивност. Видимият спектър, който може да бъде регистриран от човешкото зрение, обхваща дължини на вълните приблизително от 380 nm до 780 nm. Човешкото око е чувствително именно към дължините на вълните, които Слънцето излъчва най-силно.

    Като всяка електромагнитна вълна, видимата светлина се характеризира с яркост, дължина на вълната и поляризация. Няма характеристика цвят!

    Усещането за цвят при хората се дължи на различната чувствителност към частите на спектъра на различните видове рецепторни клетки (колбички) в ретината.

    Както споменах, видимият спектър е с само 1%(от целият диапазон на електромагнитната радиация) и е определен от възможностите на очната ретина. По точно от фоторецепторите - трите типа колбички в ретината. По-точно, независимо от състава на светлината, която попада върху ретината, тя я разлага на три цветни компоненти, към които различните клетки на ретината имат различна чувствителност. Тези рецепторни клетки, наричани колбички (или конуси), са чувствителни както следва: към късите вълни (сини колбички или S тип); към дългите вълни (червени колбички или L тип) и към средните вълни (зелени колбички или М тип).

    Тъй като кривите на чувствителността на колбичките се припокриват, при осветяване със светлина не е възможно да се стимулира само един вид колбички, защото реагират и другите, макар и в по-малка степен. Наборът от всички възможни стойности на цветовите комбинации, предизвикващи зрителна реакция, определя човешкото цветово пространство. Хората могат да различават около 10 милиона различни цвята.

    Когато светлината попадаща в ретината покрива целият видим спектър с почти еднаква интензивност по всичките му честоти - виждаме БЯЛО.
    Когато светлината попадаща в ретината покрива целият видим спектър, но с висока интензивност само на честота на която реагира един тип колбичка, то виждаме цветът на който тя реагира.
    Тоест ако погледнем диаграмата по-горе и си представим, че вместо крива имаме приблизително равна хоризонтална линия, но максимално високо - виждаме бяло, но когато имаме крива, чиито пик е с определена честота, то тогава виждаме цвят.

    Как виждаме СИВО? (да вметна - бялото, всички нюанси на сивото и черното не са цветове! Черното е липса на светлина.)
    Това става, когато в диаграмата горе имаме приблизително хоризонтална линия и колкото по "високо" e тя, толкова по светло е сивото(над определена граница то става бяло).
    Колкото по-ниско е хоризонталата, сивото е по тъмно, а най-долу става "черно".
    Когато интензивността на вълната падне под определяна граница - ние губим усещането за цвят! (вечерта при много слабо осветление ние не виждаме цветове, а нюанси на сивото)

    Мда - "виждаме цвят". Някой ще попита: как така виждаме, като не съществува?
    С течение на годините еволюция, мозъкът се е научил да декодира получената информация от ретината във формата на електромагнитни импулси, като я интерпретира и генерира своя нова характеристика - цвят. Целта на тази нова "измислена от мозъка" характеристика, е да ни помогне да оцелеем.
    С помощта на цветовете, ние откриваме храната си - червеното ни помага да открием кога даден плод е узрял, както и получаваме предупреждение за опасност. Например окраската на някои отровни змии.

    Въпреки това ние не виждаме 100% еднакво. Еволюцията ни е създала алгоритъм, чрез който да интерпретираме нюансите на сивото, превръщайки ги в цветове. Този алгоритъм дава сходни резултати -почти изравнява минималната разлика при различните индивиди.
    Но ако погледнем снимка с електронен микроскоп на ретината на 100-ина човека, ще забележим, че няма двама човека с еднакъв брой и съотношение на колбичките.
    Средното съотношение е 25:1:1. Но това е усреднено и при някои хора има леки разлики - броят на колбички S, M, L. Така получаваме по голяма чувствителност към дадена честота определена от повишеният брой тип колбички които реагират на нея.
    Тоест няколко индивида виждат един и същи нюанс с минимална разлика. Добавете и личните им усещания за правилни цветове, оформени още в детството и....получаваме онази разлика, във вкусовете за картина и настройки.

    Отделно, има някои заболявания, които изкривяват интерпретирането на цветовете и дори леко разширяват видимият от болният диапазон.


    https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6...8%D0%BA%D0%B0)

    Как виждаме?
    Първо: ние не виждаме с очите си, а с мозъка!
    Очите и по точно ретината, фиксира попадналата върху нея светлина. После ретината кодира информацията във вид на електромагнитни импулси, които попадат в мозъка, а той я обработва, интерпретира и сглобява картина. Затова казваме че виждаме с мозъка си.

    Ако трябва да направим аналог с техника - то окото е чипа в камерата на телефона ви, а мозъкът е процесора, който обработва информацията и сглобява картина, която се подава към дисплея.






    https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=fKRNVHXeQDk

    ВНИМАНИЕ: не променяйте нищо, ако не сте сигурни.
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-09-17 в 20:27.
    Gena_bs, eleena, botev4o и 4 други харесват това.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2017
    Мнения
    14
    #936

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Така е и очевидно е много интересно как всичко около нас е ултрасиво а човешкия мозък се е научил да раличава цветове ,доколкото ми е известно кучето не различава цветове вижда в един спектър ,а тореадорските бикове реагират на червените плащове ,а предейтър като няма мозък сменяше спектрите на светлината
    със смарта на ръката му ,,,,,,,,,,,ха,ха,ха

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,455
    #937

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Човешкият мозък интерпретира, пиковете на отделни честоти във видимият спектър, като им придава нова характеристика "цвят".
    Кучешкият мозък различава само два цвята - зелен и син, а останалото компенсира с отлично обоняние.

    При коридата, цветът на плаща няма никакво значение. Биковете не виждат червеният цвят на плащовете на тореадорите. Те просто са раздразнени от болката от забитите в гърба им шишове и налитат на всяка по-голяма движеща се цел - в случаят плащовете. Жестоко и първобитно забавление, остатък от римската империя...

    Първоначално се е смятало, че котките виждат двуцветно (дихроматично) като кучетата. И наистина има две зони от светлинния спектър, за които те са особено чувствителни – синьо-виолетово и зелено-жълто. Съществуват обаче изследвания, които сочат, че очите на котките са чувствителни и към зеленото. Това означава, че те може да са трихромати, но не по човешкия начин – света за тях има предимно синьо-жълти краски, може би с леко зелено в палитрата.

    Остротата на човешкото зрение е много по-голяма. Така например това, което човек вижда ясно от 30-60 метра, котката ще види със сходна яснота на разстояние от 6 метра.

    В някои неща обаче котешкото зрение значително превъзхожда човешкото. Това се отнася особено за виждането при оскъдна светлина или пък за регистрирането на бързи движения. Причината за тези разлики е в два типа клетки-“сензори“, които реагират на светлината и съществуват и в нашите и в котешките очи. Те се означават като пръчици и колбички заради специфичната си форма.

    В човешкото око има много повече колбички, което ни дава прекрасно зрение през деня с ярки цветове и чудесна чистота на картината. При котките и кучетата пък в ретината има много повече пръчици. Това им позволява да виждат много по-добре при слаба светлина. Преобладаващият брой на пръчиците също така дава и по-голяма „честота на опресняване“ т.е. способност да се наблюдават бързи движения. От еволюционна гледна точка това има значение, защото позволява на животните по-лесно да проследяват движението на плячката.

    По-големият брой пръчици обаче води до по-малка детайлност на зрението и не толкова живи цветове. Странно е, но хората също така са способни да улавят бавно движещи се неща, чиято скорост е 10 пъти по-малка от най-ниската, която могат да регистрират котките. Това означава, че ние можем да видим движението на нещо, което ще изглежда статично за една котка.

    Котките имат по-голямо зрително поле от хората – 200 градуса, сравнено с нашите 120-170.

    https://www.kaminata.net/forum/tsvet...lad-t4076.html

    Поддържани файлове и формати
    http://helpguide.sony.net/tv/eaep1/v...-01-03_03.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-09-17 в 21:52.
    martinov83 одобрява това.

  10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017
    Мнения
    1,423
    #938

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Цитат Първоначално публикувано от so easy Виж публикацията
    Така е и очевидно е много интересно как всичко около нас е ултрасиво а човешкия мозък се е научил да раличава цветове ,доколкото ми е известно кучето не различава цветове вижда в един спектър ,а тореадорските бикове реагират на червените плащове ,а предейтър като няма мозък сменяше спектрите на светлината
    със смарта на ръката му ,,,,,,,,,,,ха,ха,ха
    биковете, както повечето бозайници с изключение на приматите притежават дихроматично зрение – т.е. не могат да различават зеления и червения цвят.
    кучетата не могат да различат червено от зелено също, но виждат цветно
    Този пост е редактиран от Slusatel; 13-09-17 в 20:54.

  11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2015
    Мнения
    10
    #939

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Цитат Първоначално публикувано от botev4o Виж публикацията
    Имам два телевизора с Android - Philips 48PUS7600 и Sony 43XD8305 , като съм помагал и на приятели да си закупят още няколко бройки от различни марки. Имах в предишни години и кутия с Android, макар че не помня каква марка и модел беше, но подкарваше без проблем всички филми 1080p от по 10-15 ГБ и превъртането на записа беше моментално. Филми с по-големи обеми не съм пробвал тогава. Цената му тогава беше малко под 100 лева, а имайки предвид колко бурно се развиха технологиите при 16нм/14нм/7нм чипове в последните години, вероятно в момента за същите пари може да се намерят у-ва с в пъти по-голяма производителност.
    Не зная от кои точно мои думи в темата си вадиш заключения, че нямам опит с телевизорите или видео у-вата с Android. Що се отнася за Сони-то, което между другото ползвам като работен екран заради отличните му качества (липса на ШИМ, ъгли на видимост, цветопредаване),...
    Не мога да открия на Сонито (както и на 49XD8305) какви са му параметрите DCI P3 и Rec 2020 - дали си попадал на достоверна информация ?

  12. Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Мнения
    244
    #940

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Здравейте,колеги. От днес съм собственик на Sony KDL-43WE750 и много съм доволен за сега ,но имам един въпрос към вас. Възможно ли е да си прехвърлят списъка с канали на флашка и да ги подредя на компютъра?
    На Самсунг ползвах една програма и беше много удобно,но тук не знам дали е възможно. Благодаря ви и поздрави.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  13. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2016
    Мнения
    81
    #941

    Re: Отговор: SONY телевизори 2017

    Цитат Първоначално публикувано от KING-T Виж публикацията
    Възможно ли е да си прехвърлят списъка с канали на флашка и да ги подредя на компютъра?
    За по-лесна настройка на програмите се ползва програмата Sony Editor
    https://www.sony.de/electronics/supp...loads/Z0005351

    [Hacтpoйĸи] - [Hacтpoйĸa нa ĸaнaлитe] - [Цифpoвa нacтpoйĸa] - [Цифpoви нacтpoйĸи] - [Технически натройки].
    - копирате програмите от ТВ-то на УСБ памет.
    - на ПС-то с помощта на програмата редактирате подредбата на каналите.
    - копирате програмите от УСБ памет в ТВ-то.
    - ТВ-то се рестартира и вече имате програмите подредени в желания ред.
    - за да не се разместват програмите изключвате обновяването им.
    KING-T и hristoslav2 харесват това.

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Мнения
    244
    #942

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Много благодаря за информацията.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,455
    #943

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Обзор Sony KD-43XE7077: телевизор, которому плевать на прошлое - 4PDA

    Test TV Sony KD-65A1

    Test OLED Sony KD65A1 | Pag 1: Introduzione e caratteristiche | AV Magazine


    Christian Trozinski from the HDTV magazine presents you the image comparison between Sony's LED-LCD 55XE9305 and the OLED TV 55A1. In the video, both devices are compared exclusively with regard to the image performance

    source video:[youtube.com - digitalfernsehende]
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-09-17 в 15:12.

  17. Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Мнения
    163
    #944

    Отговор: SONY телевизори 2017

    Искам да задам няколко въпроса за Sony телевизори .
    1-При консултация в магазин ми казаха следното –Да Андроида е готино нещо ,но поддръжката на версията му е 2 години после какво правиш . Не ползваш нови приложения ,няма обновявания и ще го ползваш само както телевизор . Каква е всъщност истината.
    2-Голяма ли е разликата в качеството на картината между 49XE8077 и 49XE7077. Питам защото ако човек има Android TV Box –може ли да вземе 49XE7077 , да спести някои лев , но да не загуби много като качество на картината.
    3-Имам познат с Philips 2016г. модел 6 или 7 серия ,който твърди ,че Kodi-то му насича. Смята ,че процесора е слаб . При Вас собствениците на Sony има ли проблем с Kodi .
    4-Съвсем условно 49XE8077 на кои серии на Samsung и LG съответства- на 6, 7 или 8 серия на тези две марки.

  18. Member
    Тук е от
    Sep 2008
    Мнения
    341
    #945

    Отговор: SONY телевизори 2017

    1 - след 2 години андроида не спира да работи? Моя телевизор е 2015-та(смятай на колко е), с андроид 6. Дори и да не го обновят до 7 , 6-цата има поне още 2-3 години пълноценен живот на приложенията от тука нататъка, така че стигаме до положение 5 години примерно. От там нататък имаме още година-две минимум за приложение, което не може да бъде обновено заради стар андроид , но все още работи без да е ъпдейтнато.
    3 - по филипс не трябва да съдиш за качествата на сони, просто разликата е огромна между двете марки и двата андроида. Нямам никакво насичане на коди. Процесора при плейване на филм е натоварен до 30-40 процента, рам също има остатък
    eleena одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 63 от 75 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Panasonic 2017 за японския пазар
    От chachoto във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 14
    Последно: 08-06-19, 13:13
  2. SONY телевизори 2016
    От kod във форум Sony телевизори
    Отговори: 1643
    Последно: 01-01-17, 17:45
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 07:36
  4. Отговори: 0
    Последно: 25-10-10, 11:26
  5. Отговори: 4
    Последно: 27-05-08, 07:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе