Netflix i Prime Video няма такава измама, чак и пари искат
HBO GO пак си е нормално има си субтитри, някакви сериали филми на който каквото му харесва ако иска гледа ако иска не, идва си с пакета HBO не е като гореспоменатите Netflix и Prime Video.
Netflix i Prime Video няма такава измама, чак и пари искат
HBO GO пак си е нормално има си субтитри, някакви сериали филми на който каквото му харесва ако иска гледа ако иска не, идва си с пакета HBO не е като гореспоменатите Netflix и Prime Video.
Цената на HBOGO е включена в пакета HBO, и няма не искам...
ПП.
Освен това от скоро може да се ползва и без абонамент за НВО, пак срещу заплащане.
Аз имам няколко сериала за гледане в HBO Go и за това в началото се зарадвах...
За 3 сезона по 16 серии, сугурно по едно ставане за напасване на правилните титри се случваше на епизод, колкото и да ги нагласях преди да се излегна на кревата. А лаптопа е на 3 метра почти от леглото и не става да го местя (заради HDMI кабела). Как гледате филми./сериали? Засега с режима Extend и видео плеър, слалено от торент сайт и титри.
HBO не става ли да се гледа през браузъра ? чакам си безжичната клавиатура с тъч да пробвам и това ..
ХБО го каствам от хрома, качеството е хд, тв-то се закача директно за сървърите на хбо, трафика не минава през компа
Сега пробвах и аз, верно е в ХД качеството.
Браво, че поне това са направили.
Това си е направено отдавна и работи добре и стабилно...
Не бях ползвал HBO GO от поне 2 години.Инсталирах си го на телевизора още през 2015г. разцъках го малко и това беше.
Миналата седмица загледах един скандинавски сериал,който се оказа че го има целия сезон само в HBO GO с български субтитри.Аз съм със старата версия на приложението,която работи само през wifi.Изключих LAN кабела от телевизора,стартирах приложението и всичко си тръгна както трябва.Качеството си е HD,изгледах си сериала без никакви проблеми.Пробвах да го каствам през Chrome oт лаптопа,също без проблем,не можах да усетя някаква разлика в качеството на картината от това ако го гледам през приложението на телевизора.
Ако на някой му насича или качеството му е зле,то проблема е в скороста на нета,а не в приложението.
Обърнете внимание на надписа,който излиза на екрана,когато си пускате филм от HBO GO....качеството на картината се настройва спрямо интернет връзката.С две думи,ако нета ви е зле,сменете си доставчика
IMAG3452.jpg
При мен само като го каствам от смартфона и лаптопа е HD качество ако го пусна директно от приложението е пълно мазало а интернета ми е 75 Mbps и е вързан към телевизора със лан кабел.
Нали знаете, че от близо година има ново приложение?
https://play.google.com/store/apps/d....hbogo.android
С ной новата версия съм и пак е същото само през гугъл каст е добре
Новата версия работи ли през LAN,че старата с която съм в момента тръгва само през wifi.