Първоначално публикувано от
bademec
Здравейте колеги, преди почти година си купих сонито заради картината която има, но от момента в който съм го купил не съм видял бял ден ... Първоначално пробвах да гледам филми през wifi от хдд рутер ксиоми който имам не се получаваше насичаха всякакъв вид фул хд или 4к филми ..
После минах всичко през кабел ... пак не се получаваше и насичаха по рядко но все пак редовно ... даже гледане на 4к през коди ми е проблем въпреки че ползвам 200 мб интернет от мтел (а1) пробвал съм през техен през мой рутер всякак ...
Сега последно взех ССД ЕВО 960 и го вързах чрез кабел УСБ 3.0 към телевизора но уви все още имам проблеми с филмите които са 4к .. понякога някои филми насичат на оригиналния плеър ... инсталирал съм и VLC + MX player PRO и какви ли не още плеъри но проблема ми е че докато гледам филма ако всичко е наред и не лагва случайно идва един момент и решава да се изключи филма и когато се опитам да го пусна отново и да превъртя до момента до който съм стигнал това е невъзможно !!! Започна ли да превъртам напред 90% от случаите крашва и всичко се започва отначало и това е супер дразнещо и вече незнам какво да направя .... пробвам с всички плеъри и не се получава нещо, даже последно време като крашне и немога после въобще да пусна филма
Моля споделете при вас има ли проблеми с гледането на филми 4к които са по 50-60-70 гб и ако нямате проблеми с кои плеъри ги гледате има ли някакви настроики по специални или евентуално къде може да греша аз или да не съм направил нещо както трябва или просто този телевизор си е псевдо 4к андроидска кодек боза