Оо аз съм супер много доволен от Сони, за това се ядосвам, че апсолютно всичко му е супер от картина до дизаин и накрая го облепили така ашлашки с това тиксо-фолио все едно е телевизор втора употреба и ти разваля целия кеф.Реално днес успях да го изчистя напълно.Реших случайно да пробвам с една кърпичка за очила, но ми я дадоха към комплекта на тонколоните, и малкопрепарат за LCD екрани.И ,,О чудо,, Веднага изчезнаха.Даже и едно, което изглеждаше 1см драскотина точно на ръба между матрицата и рамката, което не можах да изчистя с уж специялните кърпи за такива монитори.С тая кърпичка веднага се махна.Много е ефективна.Ако мога да си намеря някъде такава ама малко по-голяма.Но не съм виждал, освен към комплектите премиум очила.Има и една немска пияна за монитори,това така ги лъска, че може да ти избие зъбите.Ама много скъпа бре братче,15 евро за едно флаконче.Но ще взема и от нея.Така да лъщи да лъщи.
![]()

И ,,О чудо,, Веднага изчезнаха.Даже и едно, което изглеждаше 1см драскотина точно на ръба между матрицата и рамката, което не можах да изчистя с уж специялните кърпи за такива монитори.С тая кърпичка веднага се махна.Много е ефективна.Ако мога да си намеря някъде такава ама малко по-голяма.Но не съм виждал, освен към комплектите премиум очила.Има и една немска пияна за монитори,това така ги лъска, че може да ти избие зъбите.Ама много скъпа бре братче,15 евро за едно флаконче.Но ще взема и от нея.Така да лъщи да лъщи.
Успях да се сдобия с тях от един холандски магазин, които явно са купили от някъде цяла партида отваряни кашони.Ето така дойде втория чифт,с кал по едната.
На официялния сайт са 199 щатски долара, аз ги взех за 155 евро.Тоест малко по-ефтино.