Май новият андроид 8 при излизане от приложенията и ги килва. За това всеки път като пусна тубата и ми показва, че ми зарежда профила
Май новият андроид 8 при излизане от приложенията и ги килва. За това всеки път като пусна тубата и ми показва, че ми зарежда профила
За теста сложих Serviio на NAS-a в къщи и пуснах mkv филм, каза - неподдържан файлов формат стоковият плеър. (Android 7)
След ъпдейта пуснах Passengers 4k mkv и върви гладко и мазно. Със стоковия плеар. Има и голямо подобрение в картината. На ОЛЕД се вижда ясно. Супер е ъпдейта!
И аз ъпдейтнах,за сега всичко е супер,не виждам някакви бъгове хем не съм нулирал,а и не смятам.Препоръчвам ъпдейта.
за момента не мога да утрепя булсатком фюжън, а той си работи пак така бъгаво ако излезеш от него...
kill application ?
това което с андроид 7 ставаше със задържане на Home бутона и стрелка надолу
Открих как:
Задържа се Home бутона, излиза списък със всички приложения, избира се това което искате да спрете. Пак се натиска и задържа Home, от контекстното меню се избира Информация, след което Принудително спиране, ОК и това е ... само около 7-8 пъти по-сложно [emoji23]
Инак определено по живо се движи всичко.
още една промяна в плейъра
Обсуждение 4К (UHD) телевизоров Sony на Android TV с поддержкой HDR. [123] - Конференция iXBT.com
https://4pda.ru/forum/index.php?s=&s...ost&p=78690314
Sony добавя среден клас серии XG83, XG81, XG80 и XG70 ULTRA HD телевизори
XG70 е основен UHD телевизор без Android, докато XG80, XG81 и XG83 са Android телевизори с достъп до Google Play магазин, вградено Chromecast, Google Assistant (чрез дистанционно управление) и всички други функции на Google.
Всички от телевизорите със среден клас ще имат софтуерна поддръжка за HDR. Въпреки това, усъвършенстваните системи за картина, необходими за възпроизвеждане на правилно HDR, са запазени за по-скъпите модели.
Нито един от моделите от средния клас няма да разполага с новото дистанционно управление, но XG83 в Европа ще бъде оборудван с двоен тунер за телевизионен запис. Телевизорите също имат вграден WiFi (стандарт AC) и четири HDMI входа (с изключение на XG70), Airplay 2 и поддръжката на HomeKit също са запазени за по-скъпите модели.
Телевизорите на Sony от среден клас 2019 се очаква да стартират през април или май.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-02-19 в 20:47.
А ако се натисне аппс и после се оъиде на инфо, става ли? Че като хледам двата бутона се дублират.
Другото, което искам да питам, при вас с бутона бак от настройки като тръгнете, до къде ви връща? Мене ме връща до начален екран и трябва да натисна тв да тръгне цифровата, а колегата filipe си го връща до цифровата
- - - - - - - - - -
hristoslav2, хубаво е да кажеш каква е промяната, не всеки знае езици
Направих ъпдейта с външния хард. Но мисля че бях изтеглил версията на sony1, която е за по стари модели. Сега видях че като избрах XF8505 са изброени по нови модели, явно има някаква разлика. Въпреки това не виждам проблеми, в началото беше лагав но след 15тина минути се забърза много. Не съм правил ресет след това.
Аз съм на мнение , чв синаги трябва да се прави йард ресет. Да си е чиста инсталация. Кой знай кво да се отдели 30мин за настройки и инсталиране на приложения. Все едно да ти преинсталират уиндоус на компа, като ти копират папка унодоус на твоя комп. Както правят повечето фирми, продаващи компютри.
За сега не прави никакви проблеми и не мисля да го пипам.
Днес ми пристигна 65хе8577 и първоначалните ми впечатления бяха много добри докато не забелязах по тъмна вертикална линия когато случайно минавах и го загледах под по-голям ъгъл, при нормално гледане по фронтално не се забелязва единствено на футбол много малко и то защото се вглеждах а преди това половин час гледах и нищо не забелязах. Като му пуснах цветни заливки подсветката изглеждаше супер равномерна. Не знам какво да правя, чудя се дали да го връщам. Дали може да стане по-сериозно за в бъдеще, ще съм благодарен ако дадете някой съвет.