Не зная, аз пускам от сървър. Добре де тоя, archos на мене ми сече.
Но не през wifi, по въздуха не вади субтитри стоковия,ако вадеше щях него да ползвам.
Забелязвам една особенност на ореото свързана със саундбара. Преди като изключех тв, изписваше три пъти стендбай и се изключваше, сега изписва мютинг и тогава три пъти стендбай.
Пуска с Serviio субки през wifi, имам такива спомени.
Пуска да, на мене тв е вързан с рутера по уай фай.
Ми да ти кажа честно, не разбирам какво ме питаш. Пуснъл съм си сървъра и съм му задал да пуска субтитри и до там. Ама компа е в друга стая и не съм видял дали товари процесора. Гледам също и с хоум медия сървър
- - - - - - - - - -
Като влезете в настройки, ползвате нещо и решите да излузате с бутона бак, до къде ви връща той?
- - - - - - - - - -
Сега гледах в сервио, никъде не ми пише да задавам профил и т. н. Пуснал съм фил с бг аудио и процесора варира между 4и30%
Пробвай с Apps бутона тогава.
Но Фюжън все така бъгаво работи, дори е по-зле
Ей много сложно
Преди ъпдейта вграденият плейър в телевизорът е разпознавал до 8 аудиопътеки на външен носител, а след ъпддейта разпознава 13 пътеки
Как да узнаем времето на заработка на андроид телевизор - Влезте в меню приложения, намерете - com.sony.dtv.serviceinformation натиснете отвори.
https://www.reddit.com/r/bravia/comm...tion_and_sony/
https://play.google.com/store/apps/d...ew.phone&hl=uk
Съвместими клавиатури.
1) Logitech Wireless Touch Keyboard K400
2) ТВ MYSTERY MSR-113
3) E2700
4) Rii r6
5) Rii мини i25 K25 и Rii мини i8
6) Hama Uzzano 2.0
7) Rapoo e2700
8) DEFENDER SKYLINE 895 RU
9) All-in-One Media Keyboard
10) logitech mk220
Съвместими геймпадове
1) DS4 - по спецификации
2) DS3 по usb
3) Xbox 360 кабелен usb
4) Xiaomi
5) китайски джойстик g910
6) Exeq Renegade
7) Logitech 710, 510, 310
8) Logitech Dual Action
9) Speedlink XEOX
10) Speedlink sl-6576-BK-02 (TORID gamepad)
11) GameSir G3s
12) steam controller
Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-02-19 в 23:01.
Здравейте,
При мен нещата след ъпдейта до андроид 8, нямат очаквания резултат. Телевизорът е 55XE8505. Получих стабилно мазане, стига да се изразявам правилно (при плавно движение на камерата по статични обекти, образите почват да трептят, стават двойни и тройни, един вид мазало, без да насича картината).
След инсталиране на 8-цата първоначално реших да не връщам до фарбични настройки, само нулирах настройките на картината, тъй като прочетох мненията на някои колеги от форума, които са направили така и нямат проблеми, пък аз трудно се оправям с настройването, особено на Коди.
Ето и проблема: пуснах един тестов клип от флашка през Коди ( "Downtown Assault, The Snipers.mpg", тества моушъна) при плавно движение на камерата по фасадите на различни сгради, се получава голямо мазане. Едно и също се вижда при всяка една от настройките на моушъна, все много зле.
Вече реших да връщам до фабрични, направих го, резултат нулев. Същият клип пуснах на вградения плеър, беше още по-зле и от при Коди-то преди да дам фабричните. Пуснах и на Коди, пак си мажеше както беше преди да върна фабричните, на всяка настройка на моушън, еднакво мазане.
Специално този клип съм го пускал десетки пъти, на различни телевизори, на този също, знам как трябва да изглежда картината, сега е отврат.
Дали ми се е повредил телевизорът?
Да споделя нещо интересно, сега след ъпдейта до 8-ца, като изключа захранването от контакта за няколко минути, при включването на телевизора андроида не се рестартира, тръгва си веднага. Преди не беше така.
Този пост е редактиран от valio_; 03-02-19 в 10:28.
Някой успял ли е да разбере как се прави скрийншот на 8?
Не ти се е повредил телевизорът.
Редът за правилен ъпдейт е следният - 1. ъпдейт - 2. връщане на фабрични настройки - 3. изключване от контакта за 5-6 минути.
С изключването от контакта, чистиш старата версия, а при включване зареждаш новата версия в процесора.
Ъпдейтите, МНОГО РЯДКО, да не казвам даже изключително рядко засягат нещо по картината.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-02-19 в 13:17.
В крайна сметка, към настоящият момент съм ги направил тези три стъпки на ъпдейта, макар и по-късно. Преди малко пак изключих от захранването, този път за 30 мин. (сега вече се рестартира андроида), но резултата е същия.
Не знам, аз ли бъркам някъде, каква е причината, ама съм много разочарован. В место да се радвам на хубавия телевизор, отново ще чакам да пуснат пореден ъпдейт с надеждата да се оправят нещата.
Този пост е редактиран от valio_; 03-02-19 в 11:16.