Например тук на немски за Андроид на Филипс
https://toengel.net/philipsblog/2014...i-android-tvs/
Например тук на немски за Андроид на Филипс
https://toengel.net/philipsblog/2014...i-android-tvs/
Имах предвид, че като това е начина, трябва да си го пише на андроид за Сони, щото едва ли някой го зне това или да го пише в описанието на ъпдейта.
Телефона като го ъпдейтвам не го гася или оставям изключен 10мин, така че потребителя няма от къде да го знае.
Къде ги намирате тези изключвания? Не намерих нито Сони нито Филипс да ги описват,освен връщане на фабрични настройки. По горе дадения линк е лична препоръка от 2015 г. на Toengel @ Alex.
След ъпдейт тв поддържа ли dts? Какво става ако не поддържа и гледам филм с дтс, да речем от коди и музиката минава през саундбар, който поддържа дтс?
На archos DTS се замени с AC3, за всички филми. Изтеглих филм 4K с DTS филма изобщо не се отвори. Според мен са го премахнали...
Качих харда на ТВ-то и филма тръгна с AC3
Този пост е редактиран от ntool; 04-02-19 в 19:37.
Е тва е голяма тъпотия, платили сме тв с дтс и с ъпдейт го махат, това е...
При мен след ъпдейта, няма филм който да не е тръгнал. Не съм гледал с какви кодеци са, но бяха с всякакви резолюции.
А защо просто не деинсталирате и инсталирате на ново приложенията - при положение, че ъпдейта е до нова версия на ОС - за Арчос се сваляше и пакет с кодеци доколкото си спомням?
Стоковия плеар за нищо не става, два релийза съм свалил на Hunter Kiler UHD 56.30Gb и Full HD 36.88Gb.
4к. тръгва има звук на саундбара, но спре ли се филма повече не тръгва, рестартирам го от контакта и пак всичко се повтаря, тръгва филма но спре ли се.....
2к тръгна първия път но нямаше звук, спрях го филма и даже след рестарт от контакта не иска да тръгне
Релийзите са свалени оттук
http://zamunda.ch/banan?id=557337&t=movie
Стоковия плеар го пускам за втори и последен път след ъпдейта до Oreo.
На Коди и двата релийза вървят без грешка с звук с всичко,![]()
Сега ще дръпна UHD-то и ще го пробвам при мен. Нещо ми се струва, че е до клас на телевизора дали ще работи всичко.
Ако се окаже така е доста глупаво
При 7 с стоковия плеар не съм имал проблеми.
Вижте какво са публикували от Сони на сайта си относно новия ъпдейт: "...Подобрено потребителско изживяване за приложенията за видео, музика и снимки...", аз го тълкувам като да касае вградения плеър. Ако е така, лъжат като политици.
Като изтрих Full HD релийза, UHD релийза колкото пъти и да го спирам, като го пусна вече си върви, няма проблеми.
Но е факт че някои формати не ги чете, имам едно филмче което вървеше на 7, на 8 не тръгва.
Този пост е редактиран от sony 1; 04-02-19 в 23:52.
Здравейте, имам следния проблем с KD49-FX8505 стане ли 0:00 часа и сменя канала. Няма значение кой канал гледам отива на 42 канал. Когато започна да го прави отиваше на 2-ри канал, но от 5-6 дни е 42-ри. Проверих да не е настроено нещо за по-късно гледане, но уви не е така. На някой случвало ли му се е подобно нещо? Ще съм благодарен ако някой даде идея какво да го правя![]()