Не напразно в по-горните постове казвам за хората които не се учат, а знаят само да се оплакват
Като се научиш как да си го настроиш тогава се изказвай. Защото в момента това което твърдиш е меко казано смешно![]()
Не напразно в по-горните постове казвам за хората които не се учат, а знаят само да се оплакват
Като се научиш как да си го настроиш тогава се изказвай. Защото в момента това което твърдиш е меко казано смешно![]()
Може ли да споделиш с простосмъртните как се настройва това коди.
Значи голяма част от хората са "богове" щом знаят как да си настроят Коди пък на простосмъртните са им големи само устите![]()
Ясен си какъв си хейтър да предлагаш всяко мнение нещо на хората, което да не им върши работа и само ти знаеш как се "настройва". Ще те помоля от името на останалите участници да спреш да го предлагаш кодито като вариант , защото не е ок.
Спирам да ти отговарям докато ни осведомиш как се настройва счупеното коди.
Самоназначи се и започна да представляваш простосмъртните ли ?
На мен Коди ми работи перфектно, най доброто е KODI![]()
При мен от както ъпгрейднах, КОДИ не иска да плейва филми от NAS-a. Не съм се занимавал да го гледам дали не са добавили някоя специфична настройка която не работи на медиатек-а.
https://www.youtube.com/watch?v=N9h_...ature=youtu.be
Направих един клип и го качих в Youtube като пускам последователно един клип 4k 60fps HDR първо на коди после на вградения плейър. Правен е с телефон супер непрофесионално , но при коди се вижда отчетливо как насича при преминаването на хеликоптера или при близките кадри на планината. При вградения плейър такова нещо няма , а пък вие си настройвайте там.
Вградения плеар не е лош ,но със субтитрите е тегава работата.Най-добре в това отношение са руснаците,те даже и не разбират нашите проблеми със субтитрите,ползват си руско аудио,кеф им с DTS,кеф им с AC3.
В една друга тема гледам си писал , че Hunter Killer ти сече на "настроеното" коди , на което си му бил инсталирал Magic Dragon... Уоууу.
Само да спомена, че същия тоя филм от замунда си върви прекрасно с вградения плейър и MX Player където го гледах аз. Вземи го понастрой още малко това коди...
Кофти ама не си дочел и не си доразбрал.
А и като гледам никога няма да разбереш.
Не знам обаче пускам сега филм от вградения, през длна. Пускам после друг няма звук и звука ми спира и на телевизията. Инъче чувам в менюто кликването. Не зная на какво се дължи и какво се случва. Оправя се звука само с рестарт.
- - - - - - - - - -
Ето пак пуснах филма такси 5 и няма звук, сега ще изчезне звука на всичкофилма е dts.