Не напразно в по-горните постове казвам за хората които не се учат, а знаят само да се оплакват
Като се научиш как да си го настроиш тогава се изказвай. Защото в момента това което твърдиш е меко казано смешно
Не напразно в по-горните постове казвам за хората които не се учат, а знаят само да се оплакват
Като се научиш как да си го настроиш тогава се изказвай. Защото в момента това което твърдиш е меко казано смешно
Може ли да споделиш с простосмъртните как се настройва това коди.
Значи голяма част от хората са "богове" щом знаят как да си настроят Коди пък на простосмъртните са им големи само устите
Ясен си какъв си хейтър да предлагаш всяко мнение нещо на хората, което да не им върши работа и само ти знаеш как се "настройва". Ще те помоля от името на останалите участници да спреш да го предлагаш кодито като вариант , защото не е ок.
Спирам да ти отговарям докато ни осведомиш как се настройва счупеното коди.
Самоназначи се и започна да представляваш простосмъртните ли ?
На мен Коди ми работи перфектно, най доброто е KODI
При мен от както ъпгрейднах, КОДИ не иска да плейва филми от NAS-a. Не съм се занимавал да го гледам дали не са добавили някоя специфична настройка която не работи на медиатек-а.
https://www.youtube.com/watch?v=N9h_...ature=youtu.be
Направих един клип и го качих в Youtube като пускам последователно един клип 4k 60fps HDR първо на коди после на вградения плейър. Правен е с телефон супер непрофесионално , но при коди се вижда отчетливо как насича при преминаването на хеликоптера или при близките кадри на планината. При вградения плейър такова нещо няма , а пък вие си настройвайте там.
Вградения плеар не е лош ,но със субтитрите е тегава работата.Най-добре в това отношение са руснаците,те даже и не разбират нашите проблеми със субтитрите,ползват си руско аудио,кеф им с DTS,кеф им с AC3.
В една друга тема гледам си писал , че Hunter Killer ти сече на "настроеното" коди , на което си му бил инсталирал Magic Dragon... Уоууу.
Само да спомена, че същия тоя филм от замунда си върви прекрасно с вградения плейър и MX Player където го гледах аз. Вземи го понастрой още малко това коди...
Кофти ама не си дочел и не си доразбрал.
А и като гледам никога няма да разбереш.
Не знам обаче пускам сега филм от вградения, през длна. Пускам после друг няма звук и звука ми спира и на телевизията. Инъче чувам в менюто кликването. Не зная на какво се дължи и какво се случва. Оправя се звука само с рестарт.
- - - - - - - - - -
Ето пак пуснах филма такси 5 и няма звук, сега ще изчезне звука на всичко филма е dts.