А някой сложи ли го вече?
Аз съм му изключил автоматичното свалянеДа видим кой ще се престраши първи.Много ме вълнува HBO GO дали ще върви...
Аз мисля, че ще върви
- - - - - - - - - -
От снощи на телефона съм с Андроид 9 и върви там.
Ако го е сложил някой, моля нека пише Кодито дали работи
Инсталирах Андроид 8 без проблеми, след това му върнах и заводските настр..
Инсталирах и Коди от магазина което вече е оригинално 18.0 LEIA HBO GO си работи и то, така че никакви грижи при мен доволен съм.
Коди 18 Leia има вече DTS и DTS - HD
Този пост е редактиран от sony 1; 30-01-19 в 13:18.
В момента търся актуализация, но за моя тв не ми излиза.
При мен на 55XF9005 след инсталиране на новата актуализация домашният плеър на ТВ спря да възпроизвежда почти всички файлове които изпробвах с изключение на 2-3 концерта. Така че ВНИМАВАЙТЕ. Върнах фабричните настройки но без резултат. Другите неща мисля че работят нормално, поне за сега не откривам проблеми. ЛОШО, не че ме бърка ама някак си се чувствам прекаран. Другото ТВ няма да го види този андроид за сега, поне тази версия ако се оправят нещата в последствие да.
Направих му настройките, инсталирах му приложенията които ползвах и на 7, мога да кажа че при мен всичко си работи и няма проблеми.
Хубавото е това че тези писаници че нямало да поддържа Коди и др. се оказаха неверни.
vencifcl
За стоковия плеар ли имаш предвид че не чете фаиловете?
Така е поорязали са плеара стабилно, но сме с Андроид ОС има и други , важното е че не са пипали нещо друго.
Иначе като визия са го оформили по добре от 7, папките се показват отделно.