Да, чекнал си новини , време и други тъпотии
Да, чекнал си новини , време и други тъпотии
Къде съм ги чекнал? Никога не съм искал новини и други...
Заради "гениалните" ес регулатори няма махане??? [emoji15] Как никой не се е оплакал до сега, и защо го няма в другите марки...?
При мен този надпис за предупреждение започна да се показва след последното обновяване на софтуера.
Да, поне нямах време да свикна без него, че се ъпдейтна вчера докато настройвах. Дано им дойде акъла и тоя надпис го набият някъде другаде! Писнаха ми вече с тея енергийни глупости. Юнкер където в подписал резолюцията да си прибира грета у тях и да се спасяват!
Сони ще берат много негативи заради тая простотия, още повече, че в Америка я няма.
Забелязвам обаче друго нещо много хубаво, поне за сега. Youtube не пуска реклами! Не знам дали е някаква политика на Сони, но много ме радва и дано си остане така.
Този пост е редактиран от evdiko; 31-01-21 в 01:44.
Питане към @evdiko.Гледали ли сте един до друг 55xh90 & 55xh95?
Знам,че имате 65хн95 /да му се радвате дълго и безпроблемно/ , но се колебаехте м/у двата модела.При мен дилемата е ,че при 75" моделите,разликата е 2000 лева.Оправдана ли е?
Иначе: филми през локалната,мачове,тенис.
Един колега сподели това видео. След него реших, че 500 лв повече си заслужават. Един телефон е 2 бона вече, а го ползваш 2 години макс. Стария телевизор ми е на повече от 10 години, та... Плащай ако имаш.
https://youtu.be/q-XzAVJvQnQ
Гледах видеото,но моите очи не виждат голяма разлика в youtube.Ще се ходи на живо явно, с флашки.
2 бона за телефон дават... Не искам да им давам имена.Ако не ти трябва писалката .....ще се въздържа.Имам ue55h8000 и нито един от новите тв-та не е близко до картината по кабелната.
Този пост е редактиран от dudi4ek; 31-01-21 в 15:51.
Ами да, за 2000 разлика е добре на живо. Но разлика си има във видове в полза на xh95. Аз отидох и го взех запечатан. Гледах го за 1 път у дома. [emoji16]
2 вечери си свалям 4k hdr филми по 50ГБ. Качеството е перфектно. Налага ми се да намаля яркоста щото е много силна на моменти, смятай. Все пак гледам от 2.3 метра. Като си легна си пускам 4к съдържание от тубата и имам чувството, че съм на сафари, макар и със свалени лещи... Уникална картина.
https://youtu.be/OrAUkH4pU3Y
Нещо не мога да се оправя с wifi direct. Видеото показва да се активира, но в тоя модел xh95 няма меню on/off... Някакви идеи? Home приложението на Гугъл си работи и мога да клонирам телефонния екран, но smart view и dex на Самсунг изобщо не виждат телевизора. Плейвам иначе от тубата и spotify през телефона.
https://youtu.be/ybBPbjkQK3c
Screenshot_20210131-153326_Smart View.jpg
Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-01-21 в 17:07.
Един път да съм 2 диоптъра късоглед да е предимство.По хилка на диоптър.
- - - - - - - - - -
XH95 има допълнителен съпроцесор с отделен софтуер за обработка на картината
- по-добро картиране
- по-добър тон мапинг
- с една идея по-плавна картина
- маалко по-плавни цветови преходи
- по-висок контраст и пикова осветеност(заради подсветката)
- дистанционно с подсветка RMF-TX611E
Предполагам, че повечето клиенти няма да забележат част от изброеното
https://www.lcd-compare.com/gamme-tv...ine-up-409.htm
4K X-Reality PRO - Upscaling Engine
Feature X1 Ultimate X1 Extreme X1 HDR (3rd Gen) X1 HDR (2nd Gen) X1 HDR (1st Gen) X1 Release Year 2018 2016 2020 2018 2016 2015 First Featured On Z9F Z9D X900H X850G X930D X930C 4K X-Reality PRO ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ Dual Database Processing ✓ ✓ ✗ ✗ ✗ ✗ X-Motion Clarity ✓ ✓ ✓ ✗ ✗ ✗ Motionflow XR ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ Object-based Super Resolution ✓ ✗ ✗ ✗ ✗ ✗ Object-based HDR Remaster ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✗ Super bit mapping HDR ✓ ✓ ✗ ✗ ✓ ✗ X-tended Dynamic Range ✓ (PRO) ✓ (PRO) ✓ ✗ ✓ (PRO) ✗ Advanced Colour Management ✓ ✗ ✗ ✗ ✗ ✗ Precision Colour Mapping ✓ ✓ ✓ ✗ ✓ ✓ Dynamic Contrast Enhancer ✓ ✓ ✓ ✓ ✓ ✓
Dual Database Processing - Noise Reduction & Upscaling Engine using Image Comparison Database
X-Motion Clarity - Zone-based LED Backlight Scanning (on 2018 or later FALD models only
Motionflow XR - Motion Interpolation & Image Blur Reduction
Object-based Super Resolution - Individual Object-based Upscaling Engine
Object-based HDR Remaster - Individual Object-based Contrast & Colour Analysis & Adjustment
Super Bit Mapping 4K HDR - 14-bit Colour Gradient Processing
X-tended Dynamic Range - Scene-based Peak Brightness Adjustments & Increases
Advanced Colour Management - Per Colour Calibration Adjustments for Primary (RGB) & Secondary (CMY) Colours
Precision Colour Mapping - Scene-based Colour Analysis & Adjustment
Dynamic Contrast Enhancer - Automatic Contrast Adjustments based on your Environment
A90J отзад - близкият, а отдалеченият е A80J
A90J в горната си част има залепени лепенки, че това е инженерен модел, вероятно донесен от Япония специално за презентацията
1月28日索尼内部J系列发布会直播_看图_索尼电视吧_百度贴吧
X95J отзад
X80J отзад
90J и 91J имат само различни основни цветове на корпуса и стойката, така че можете да обменяте стойките.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-01-21 в 21:30.
Аз имам 2 тел Самсунг, Нот 10 и А41, с Нот 10 и Нот 20 до сега не съм успял да пусна Смарт Вю то или Декса на ХН9096, с А41 и таблета... пак на Самсунг ..няма проблем Смарт Вю то, те обаче нямат Декс да пробвам. На стария телевизор Сони 2015 всичко и всички телефони си се свързват.