Страница 33 от 118 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 1758
Like Tree348Одобрявам

SONY телевизори (инфо на първа страница)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2019

Отговор: SONY телевизори (инфо на първа страница)

Ама изкарва ли ти dts и dd 5.1 канален звук. Как става с тази шерната папка?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Нямам такава хапаратура, имам една колона, но тя е вързана с блутут за телевизора. Как става с шерната папка е дълга и широка, аз съм пуснал NAS, на него свалям, и от него гледам по всички ТВ та у дома.
    Разгледай този линка: https://www.google.com/search?q=how+...hrome&ie=UTF-8
    ако си с Вин 10 ще разбереш как да си шернеш папка, на ТВ то имаш VLC пусни го и го разгледай, много е интуитивно, лесно ще го подкараш.

4. Member
    Тук е от
    Oct 2019

То сега от флашка ми насича dts, представям си шерната какво ще е... [emoji23] По ми е лесно да свалям на харда и да гледам... За 4к филмите говорим. Иначе всичко друго си гледам от лаптопа. Писах горе как.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

Цитат Първоначално публикувано от evdiko Виж публикацията
    Продължавам с пробите на новия телевизор. Уникална картина пак да кажа. Нищо общо с LG nano79 и Samsung 7092 които пуснах в другата къща.
    ]
    Не си писал тук точно какъв тв-р и на каква цена си купил,но ако е SONY 9 серия,сравнение с тези двата са меко казано ненужни и неуместни.

Този пост е редактиран от inches9; 04-02-21 в 16:36.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2019

Дам и цената е двойна+. Xh95 65 инча. Бях се насочил към някой от тях първо, защото ги настройвах и спрямо 10 годишния Самсунг бяха много по-добри. Ама Sony изби рибата. За киноман като мене си заслужава парата! Просто се доверих на марката и няколкото клипа които гледах тук. И преди всичко се вслушах в няколко колеги от форума, че за качество 1300 лв. не стигат. Не съм го гледал в магазина. Като го пуснах у дома просто ми падна ченето. Бях чел че истинско черно имало само при амолед, но при това Сони черно стане ли все едно е изключен, точно както ми е амолед екрана на телефона...

7. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

Ами този не го сравнявай с тези двата.Както и 10 годишен SAMSUNG(нищо не означава това) с 12+ годишен понякога не може да се сравнява.Всичко е технологии.VA/FALD е друга тема,а като казваш амолед,вероятно имаш предвид OLED.И 1300 лв. не стигат,което зависи и от размера и модела ,а не само от фирмата.
    Ама с OLED го сравнявай когато ги гледаш 10-на дни на тъмно,или леко осветено помещение.
    Относно истинското черно във VA/FALD тв-ри -има го,особенно ако при липса на картина,тъмен екран,автоматично си гаси подсветката.
    По-голямата трудност е да видиш нюансите на черното защото 100 зони не са като да свети всеки пиксел.

Сравнения на gsm -и с телевизори също ми се струва безполезно.Да не говорим,че и там качествата дори на амолед дисплеите са с голяма разлика,ако те интересува виж долу като направиш таблицата за дисплеи(всички прегледани дисплеи са амолед).
    https://www.dxomark.com/rankings/#smartphones
    Този пост е редактиран от inches9; 04-02-21 в 17:07.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2019

Сигурно си прав. Не разбирам много от матрици. Просто казвам, че разликата с онези два модела е огромна, цената също. С 2 думи доволен съм. Гледам сега The Expanse 5 сезон с uhd hdr и dd от флашката. Няма такъв кеф. [emoji846]

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

https://tieba.baidu.com/p/7216724687?pn=3
    Техническите характеристики на основната продуктова линия на LCD телевизора на Sony Bravia XR!
    4K висок клас X90J (брой клъстери на подсветката)
    55 инча: 40
    65 инча: 48
    75 инча: 56
    4K водещ X95J (брой клъстери на подсветката)
    65 инча: 144
    75 инча: 162
    85 инча: 180
    8K флагман Z9J (брой клъстери на подсветката)
    75 инча: 418
    85 инча: 432
    nevian одобрява това.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2015

Цитат Първоначално публикувано от chorlavia Виж публикацията
    Има ли начин да се ползва дистанционното нa Sony Xf 90005телевизор вместо това на приемника на А1. Ползвам ресийвер denon avr-s750h? Става въпрос за новия 4к приемник?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    На XG9505 го подкарах само след смяна на региона. Изисква възстановяване на заводските настройки. Смених на UK, ако не се лъжа и ми се появи в менюта настойка на приемник!
    chorlavia одобрява това.

12. Member
    Тук е от
    Oct 2019

Сметнах, че за едно бтв комеди (за лека нощ) не си заслужава да им давам 60 кинта за смяна на декодера... Просто се чудех в Сони ли е проблемът, оказа се в калпавите устройства на Виваком. Осем годишния ми ресийвър има hdmi cec...

13. Member
    Тук е от
    Oct 2019

С такъв хъб хардовете ще работят ли без проблем. Мисля и една безжична клавиатура да му сложа, а usb 2 на телевизора да го ползвам за разширена (с флашка) памет на андроида, че тея 6ГБ са много малко. Хъбчето на ugreen е 0.5 м. със захранване 5v/2a.

https://a.aliexpress.com/_mtnrjJ1
    Този пост е редактиран от evdiko; 06-02-21 в 23:27.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Първи бърз преглед на новия Sony 55X80J
    https://tieba.baidu.com/p/7220331622

A90J (OLED)
    https://www.sony.com/electronics/tel...specifications

Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-02-21 в 20:37.

16. Member
    Тук е от
    Oct 2019

Цитат Първоначално публикувано от mikk Виж публикацията
    Сети ли се да го питаш за DEX а, макар на 95% знам какво щеше да ти каже....питай Самсунг.
    Сега викам да пробвам стария huawei mate 10 pro. Не знаех, че и те имали вече десктоп режим, а е на години вече... Работи си всичко с китаеца. Самсунг се изложиха. Щом не ми дадоха да сваля от Гугъл магазина програмата за виртуален размер на Сони, смятай. Пишеше, че ноута не е съвместим, от apk mirror си го инсталирах без проблеми.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Цитат Първоначално публикувано от mikk Виж публикацията
    с А41 и таблета... пак на Самсунг ..няма проблем Смарт Вю то, те обаче нямат Декс да пробвам. На стария телевизор Сони 2015 всичко и всички телефони си се свързват.
    Както съм писал, с A41 който е 2020 модел, няма проблем. Явно скъпите телефони на Самсунг са нарочно прецакани с новите ТВ на СОНИ, защото имам стар модел ТВ на Самсунг и с него няма проблем нито нови, нито скъпи телефони на Самсунг. Както няма проблем и стари ТВ на СОНИ с нови телефони на Самсунг.
    Мисля че всяка фирма иска да ни завлече в тяхната си еко система.

18. Member
    Тук е от
    Oct 2019

Мда. Интересното е че и на Самсунг 7 серия не можах да го вържа тоя dex. Ще пробвам пак като ида на гости. Може и от тъпия андроид да е. Хуауей ми е с 10, ноута с 11 вече.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 118 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Samsung телевизори (инфо на първа страница)
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1300
    Последно: Вчера, 00:14
  2. LG - LCD телевизори (инфо на първа страница)
    От kod във форум LG телевизори
    Отговори: 1148
    Последно: 04-03-25, 23:00
  3. Отговори: 117
    Последно: 12-06-21, 00:44
  4. SONY телевизори 2017
    От kod във форум Sony телевизори
    Отговори: 1108
    Последно: 01-01-18, 07:21
  5. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе