Не знам как но я докарах до там че като включа ВОХ-а се включва телевизора . Ако изключа телевизора от неговото динстанционно се изключва и бокса но пак си трябва второ динстанционно което ме дразни
Не знам как но я докарах до там че като включа ВОХ-а се включва телевизора . Ако изключа телевизора от неговото динстанционно се изключва и бокса но пак си трябва второ динстанционно което ме дразни
Georgirv198
Успял с,и да синхронизираш работата на HDMI CEC протокола - понякога след активирането му в двете устройства ,е нужно и рестартирането им.. Всеки производител на електроника използва свое име.
Възможностите за контрол през HDMI са ограничени до включване, изключване, регулиране на звука, пауза.. За всичко останало си трябва оригиналното дистанционно управление.
Вземи го онлайн и си го тествай 14 дена.
Ами то така ще стане, но да си призная, не съм фен на този тип тествания.
Да, излиза надпис Долби Атмос, ако е със саундбар - на саундбара, ако е без - на ТВто (не е само надпис, звука е Долби Атмос). Изпробвал съм на Dolby Vision, HDR, HDR10+ - всичко работи нормално. Иначе към телевизора като цяло забележки нямам, но андроида не е нищо особено. Предполагам че така са и другите ТВ с андроид, но нямам друг за сравнение. В последният фирмуеър вече не е Андроид-ТВ а Гугъл-ТВ... Като цяло съм доволен.
Ако имаш конкретни въпроси питай.
Здравейте,
Купих си телевизор TCL p615 43 инча имали този телевизор функция за гласови команди за търсена на клипове в ютуб или алекса ако има как да ги активирам?
Благодаря Ви предварително
В DS пише , че няма гласово търсене. За всеки случай си прочети ръководството.
todor2018
Асистент през Google Home • Amazon Alexa чрез Echo
Пробвах да подкарам тв-то да работи на гласова команда но не става или аз не мога да го активирам или не поддържа тази функция,и алекса не тръгва.Ако този модел тв има тези команди бихте ли казали по подробно как да ги активирам
Трябва да имаш микрофон - или на дистанционното или през смартфон с подходящо приложение. Самия телевизор няма как да те "чуе".