Puls
Прилича на софтуерен бъг. Виж в първи пост за нова версия на фирмуера и направи ъпдейт. После пиши как е.
Предполагам че си го взел наскоро, обратно в магазина носи ТВ.
Пробва ли да изключиш появяването на тоя инфо банер - поне при Сони Андроид (старите) има такава опция ?
Благодаря за мненията и съветите.
проблема с постоянно появяващият се банер/съобщение се реши по следния начин: в менюто има опция "нулиране", с която се изтриват всички добавени приложения и се връщат заводските настройки. Наравих го и за сега близо 1 час няма проблем. Синът ми беше инсталирал няколко приложения и може би проблема е възникнал от това.
- - - - - - - - - -
Здравейте,
на ТСL 55 С715 наблюдавам следното: При гледане на 4к клип от ютуб, в един момент екрана става черен, но клипа върви и звука продължава да се чува. изключвам от дистанционното телевизора, включвам го, клипа тръгва с картина, но след малко пак картината става черна. Пробвах и с изключване от контакта, но пак същото. Това се получи след като нулирах тв и му върнах заводските настройки. Фирмуера е последния 625.
TCL 43C725 review
https://geex.x-kom.pl/recenzje/test-...ra-tcl-43c725/
Direct LED, 60Hz
UHDA-P3 (CIExy) space coverage was 91%
VA panel LCD
Здравейте, някой може ли да каже какво е менюто в частта guide за преглед на ТВ програмите, разглеждане на програмата докато върви даден канал, пренареждане на реда на каналите, бърза смяна между 2 канала? Ревютота подробно описват цветове и контрасти на моделите, но тази инфо я няма. Питам за моделите 2021, предполагам, че софтуерът е еднакъв. Благодаря!
- - - - - - - - - -
При мен линкът дава липсваща страница?
Този пост е редактиран от boyanpa; 06-12-21 в 00:38.
Отварям го без проблем. Опитай пак.
https://geex.x-kom.pl/recenzje/test-...ra-tcl-43c725/
TCL 55C728 review
https://www.lesnumeriques.com/tv-tel...6287/test.html
Организацията на каналите, в някои отношения, е по-добре направена от колкото при Сони. Позволява и преименуване на канали. Има инфо бутон за текущия канал и предаването което върви. Може да се скролира нагоре/надолу като по каналите, така и по различните предавания. Няма отделен бутон за смяна м/у два канала, но с Back бутона може да се постигне същото, че даже работи и за други източници (hdmu, приложения)
Прикачвам малко снимки
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
![]()
Този пост е редактиран от bobybc; 07-12-21 в 19:16.
Здравейте. От време на време наблюдавам следния проблем-разминаване между звук и картина за около секунда. IPTV на Vivacom съм. При рестартиране на приемника се оправя и след ден два се появява отново. Сменям приемника с този на другото тв и пак същото. Когато е налице проблема, при смяна на каналите остава звук от предходния канал пак за около секунда. От къде може да е проблема? Модела е 55 EC 780.Благодаря.
Този пост е редактиран от ssamm22; 14-12-21 в 23:43.
Ами проблема ти е в приемника,не в телевизора.
И аз така предполагам, но тогава или са ми се паднали два негодни приемника или всички на vivacom са такива.
Махни отметката за Долби Атмос.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk