С флашка се гледа перфектно със субтитри както са гледали до сега.
С флашка се гледа перфектно със субтитри както са гледали до сега.
Сега пробвах да го ползвам, както мисля че ще го ползват родителите ти.
Установих че като превърташ програмите с P up P down, като стигне края на списъка(в случая фаворити) отива на AV, HDMI3 ...HDMI1 и после се връща на програмите.
Превъртането на програмите става и "кръста" надолу нагоре. Там върти само списъка с програмите.
Аз не го харесвам този метод, защото се виждат само 3 програми - избраната предишната и следващата.
Колкото до цифрите, може да напишеш до 5 цифрен канал(т.е. каналите са от 0 до 99999) - ако сгрешиш(няма такъв канал) остава на канала който си бил. Канали с една цифра се избират с една цифра и чакаш, канали с две цифри - въвеждаш две цифри и чакаш.
Има една програма TV Guard, там има отметка да прави cleanup отвреме на време. Аз съм я изключил, защото ми изчезваха каналите в фаворити и мисля че тя го прави.
Има друга опция Settings->Device Preferences-> Power-> Instant Power On. Това прави бутона Power на Sleep. Така не стартиташ всеки път андроида и да чакаш една минута, а става за 3 секунди. Ако искаш истински Shutdown - задържаш натиснат Power бутона.
Изтеглих някакъв филм и субтитри. Качих на флашка и "боднах" в ТВто. Излиза прозорец че е намерило USB, влиза се избира се видео и после филма. Иначе се стига чрез "Source" бутона - Media Center. Субтитрите тръгнаха на български. На дистанционното има бутон за субтитри - могат да се спират. Същото е и с езика на аудиото- има бутон. Това е заводския начин - друг не съм пробвал, но мисля че ти точно това питаш.
Здравейте, бърз въпрос .. моделът EP660 крачетата му може ли да се монтират навътре, тъй като ми е 100 см масата...и разбира се в момента е 657 лв в ЕМАГ заслужавали си... интересува ме как се справя с черното...благодаря
В настройките на андроида,не на картината.На началният андроидски екран,горе в дясно ,зъбното колело.
Възможно ли е някой собственик на TCL да направи няколко снимки на екрана на телевизора при работа с различни канали, HD и SD, и да ги качи някъде с нормално качество и резолюция? Интересува ме как е 43EP660, няма къде да го видя на живо, а не ми се занимава да го вземам и да го връщам, ако не ми хареса...
Няма как да видиш на снимките истинският цветове и контраст на телевизора Дори и снимката да е профи направена с DSLR, при идеални условия. Ще ги гледаш на твоя монитор, който трябва да е хардуерно калибриран. И резултатите са приблизителни.
От телефон, пък едва ли ще се получи красив резултат.
Това е, все едно да кажеш: Запиши ми една тонколона/ОТ как ще свири със профи микрофони и звукозаписна техника на видео. За да я чуя.
Постигат се приблизителни/посредствени резултати.
Да не говорим, че от матрица до матрица на телевизор има разлика (за даден модел).
Да, разбрах, благодаря за помощта, но на началния екран на ЕР660 няма настройки (зъбно колело) нито горе, нито някъде другаде - появява се TCL, после това лого започва да се върти, после надписа Android се врътка и започва ТВ - до това време няма нищо друго на екрана. Благодаря за помоща, нсе пак!
Нямам въпросният телевизор.
Но след като зареди Android TV за първи път, и се настрои основните настройки на телевизора (език, канали, връзка).
Трябва да ти покаже картина и оттам имаш опции за до-настройка, като отвориш разширените настройките в менюто (провери си упътването).
Благодаря, видях го, приз цялото време ми е било пред очите. Аз съм дебил, извинете ме :-)
Интересно интервю.Правилно ли разбрах че всички европейски TCL-и ще имат ъпдейти до андроид 11 ?!
Усещам как C715/C815 ще разбият пазара август месец като влязат в България.Минилед с брутален хардуер и всички възможни формати за 1400/1600лв съответно.В Полша някои магазини са ги пуснали вече на preorder.
Този пост е редактиран от vakill; 28-04-20 в 16:34.
Moже ли линк към моделите.И когато говорим за цени да не забравяме,че размера има значениеМинилед с брутален хардуер и всички възможни формати за 1400/1600лв съответно.В Полша някои магазини са ги пуснали вече на preorder..Т.е. за колко инча'' са тези цени?.
И X815 е миналогодишния модел,не е минилед и е около 1200eu за 65''.Той е edge led,тук погрешно е описан.
https://www.displayspecifications.com/bg/model/80001c0a
https://www.lcd-compare.com/index.ph...n&TCL65X815=on
Този пост е редактиран от cable; 27-04-20 в 09:37.