Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 17 от 91 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Re:Toshiba LCD /Faq , обсъждане , мнения

Цитат Първоначално публикувано от ivanov69
    ....Техникът въобще нямаше идея за ъпгрейд на Firmware потвърдеше, че шанса за сбъгяся е 50 на 50 и ще имам проблем с гаранцията.
    Разбирам. Нямам какво да добавя. Освен отново, че фърмуерът работи за моделите от списъка и резултатите са положителни. За собственика на телевизора.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Разбирам. Нямам какво да добавя. Освен отново, че фърмуерът работи за моделите от списъка и резултатите са положителни. За собственика на телевизора.
    Благодаря на всички отзовали се. Ще се опитам да изръчкам да дойде някой от сервиза да го флашне, нещо не ми се иска да го свалям от стойката на стената и да го разкарвам до сервиза за 5-7 секунди ъпгрейд.
    Поне някакъв линк и отзиви от Firmware 2.1.70.0 nov.16.2009, четох че го има но никъде не намерих читав линк.

4. Banned
    Тук е от
    Dec 2009

Да ви кажа че вчера си купих 32AV635D и матрицата му е на LG aнe на SHARP, макар че на няколко места в този форум се даваше матрица SHARP,явно сега вече слагат LG

5. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от bullyboy
    Да ви кажа че вчера си купих 32AV635D и матрицата му е на LG a нe на SHARP, макар че на няколко места в този форум се даваше матрица SHARP,явно сега вече слагат LG
    Привет
    Благодаря за инфо-то. Бих те помолил за нещо, ако се съгласиш. Да развинтиш винтовете на задния капак на телевизора, да го вдигнеш и да снимаш стикерите, залепени за панела на матрицата. Това няма да наруши гаранцията, тъй като нито един винт не е "предпазен" с печат или нещо подобно. Матрицата ти най-вероятно е H-IPS (e-IPS) на LG, но ако публикуваш снимка на стикерите в темата, ще се определи съвсем ясно.

6. Тук е от
    Feb 2009

Здравейте знаещи. Вчера купих на сина си ТОШИБА 32AV605PG. Ще се гледа телевизия през ITV PARTNER приемник и ще се ползва за монитор при комрютърни игри и конзола. Помагайте с настройките за което ще ВИ бъда много благодарен.Чакам указания

7. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте. Проблемът ми е следния: при ръчно въвеждане на честотите (Toshiba 42XV635D, а операторът е BBC cable-Казанлък) като стигне до 66 канала и следващият пакет с канали го запаметява на мястото на първия, а първия пакет съответно изчезва. Примирих се с това, че ще гледам 66 канала (от тях 20 са радио) но ми се налага винаги след спиране на тв или гледане на канали от по-горен пакет, да настройвам първият, защото ми изписва липса на сигнал и дава черен екран. Вера ъпгрейдвах Firmware и сега съм с 2.1.69.1. Сега проблемът с постоянното настройване изчезна но все още мога да запаметя само до 66 канала. Някакви идеи? Предварително благодаря

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

tedo_tul До колкото си спомням и други имаха проблем с този кабелен оператор и на други модели ТВ . При "ръчно" трябва да въвеждаш честота по честота на пакетите , обикновенно през 8Мхц. от началната,но най-добре е да ги имаш точните . Друг вариант на Германия "автоматично пълно",но да се въведат някои данни ,като нач. честота ,скорост и модулация. В ТМ Варна разполагат с версия 2.1.70. с която бяха отстранили подобен проблем(виж по-назад в темата) ,провери може да са го разпространили по мрежата магазини. При същият модел не е имало големи проблеми в София на различни оператори.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2009

tedo_tul, точно такъв проблем с презаписване на каналите имам, но с ПАНАСОНИК. До сега не съм чул някой с Тошиба да се оплаква.
    Този "канален" оператор работи при следните настройки 314 MHz- основна носеща честота. Останалите са: 322, 330, 338, 346, 354, 362, 378 (НD), 386, 394, 402, 410 МНz. При мен презаписва на едно и също място пакетите на 314, 386, 402,10 МНz. Просто от тези 4 пакета избирам един, сканирам по нея честота и го гледам. Другите настройки са: SR-6875(6900); QAM 64.
    Може да пробваш по 2 начина и дано се реши проблема ти. На автоматично, страна 'Германия' -> 'Пълно сканиране' с начална честота 314 МНz.
    Другият вариант е ръчно да сканираш, като последователно търсиш по всяка една от тези носещи честоти.

Дано се оправиш и пиши как е ситуацията, че ми писна от тази кабеларка!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Хайде да ви зарадвам и вас собствениците на Toshiba има да черпите
    Firmware 2.2.70.0 only for the 46sv685d and the 55sv685d
    http://toshiba.testweb.exclamo.net/L...JU%3d&tabid=36
    има си инструкция за ъпгрейд-на италиански във файла
    както и за кои модели е фърмуера

http://www.avforums.com/forums/lcd-l...l#post10970663

12. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Първо презареди с 2.1.69.1 и опитай пак
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366692
    Здравеите пак. Пробвах с 2.1.69.1 после 2.1.70.0 nov.16.2009 но проблема ми остава.

Линк 2.1.70.0 nov.16.2009 ******************.com/files/32756144...are_Update.rar
    Поне е пробвано 32AV635
    Проблем Toshiba 32av635 Firmware 2.1.51.2 jul 1 2009 При настройка на цифровите канали две от честотите не могат да работят едновременно, при настройване на програмите в пакета на 346 Мхц изчезва картината и звука на 394 Мхц и обратно при настройване 394 Мхц изчезва 346 Мхц

13. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Днес ходих в ТМ щях да копувам TOSHIBA 32AV635 за родителите ми и когато застанах пред въпростното ТВ и леекоо погледнах съседния TOSHIBA 32LV655P оооо и познайте, картината му беше с пъти по добра! Бяха на аналогова и двата но първия имаше снежинки а втория си беше почти с перфектна картина но пък ми казаха, че нямал цифрови тунери. Та въпроса ми е за 32LV655P верно ли има само аналогов тунер? Другия въпрос ми е за 32AV635 дали на СД сигнал от Булсата ще има снежинки или там както се нарича този ефект? Ако може отговорете ми до утре сутрин, че тогава ще го пазаря окончателно. Всъщност ми трябва телевизор 32 инча само за СД сигнал ще се ползва но да се вижда добре като сигнала е булсатком и е добре да има все пак ефирен цифров тунер. Благодаря ви предварително!

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Днес ходих в ТМ щях да копувам TOSHIBA 32AV635 за родителите ми и когато застанах пред въпростното ТВ и леекоо погледнах съседния TOSHIBA 32LV655P оооо и познайте, картината му беше с пъти по добра! Бяха на аналогова и двата но първия имаше снежинки а втория си беше почти с перфектна картина но пък ми казаха, че нямал цифрови тунери. Та въпроса ми е за 32LV655P верно ли има само аналогов тунер? Другия въпрос ми е за 32AV635 дали на СД сигнал от Булсата ще има снежинки или там както се нарича този ефект? Ако може отговорете ми до утре сутрин, че тогава ще го пазаря окончателно. Всъщност ми трябва телевизор 32 инча само за СД сигнал ще се ползва но да се вижда добре като сигнала е булсатком и е добре да има все пак ефирен цифров тунер. Благодаря ви предварително!
    Здравей аз съм с 32av635, с малки проблеми в честотите съм доволен от картината, но при положение, че говориш за Булсатком не ти вършат работа ефирни и кабелни тунери. Прочети повече във форумите, за тунерите е писано доста.

16. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Здравей аз съм с 32av635, с малки проблеми в честотите съм доволен от картината, но при положение, че говориш за Булсатком не ти вършат работа ефирни и кабелни тунери. Прочети повече във форумите, за тунерите е писано доста.
    Питам за ефирен тунер не за булсата а за в бъдеще да лови и ефирни цифрови...Булсата през скарт ще го гледат то е ясно. А ти на какъв СД сигнал го гледаш твоя тв и има ли снежинки картината?

17. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Питам за ефирен тунер не за булсата а за в бъдеще да лови и ефирни цифрови...Булсата през скарт ще го гледат то е ясно. А ти на какъв СД сигнал го гледаш твоя тв?
    През кабеларка CAM Conax. Ефирна цифрова в България може би 5-6 канала и то вероятно с антената на покрива......., но при положение, че се вържеш към Булсатком ми се вижда излишно. Така като гледам цените, разликата не е голяма но 32LV655P е Full HD, въпреки че засега "звучи" като ефирна цифрова.
    Успех в избора.

18. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Та някой знае ли този 32LV655P има ли цифров ефирен тунер?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 91 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 18:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 18:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 15:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 14:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 19:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе