Разбирам. Нямам какво да добавя. Освен отново, че фърмуерът работи за моделите от списъка и резултатите са положителни. За собственика на телевизора.Първоначално публикувано от ivanov69
![]()
Разбирам. Нямам какво да добавя. Освен отново, че фърмуерът работи за моделите от списъка и резултатите са положителни. За собственика на телевизора.Първоначално публикувано от ivanov69
![]()
Благодаря на всички отзовали се. Ще се опитам да изръчкам да дойде някой от сервиза да го флашне, нещо не ми се иска да го свалям от стойката на стената и да го разкарвам до сервиза за 5-7 секунди ъпгрейд.Първоначално публикувано от adtomov
Поне някакъв линк и отзиви от Firmware 2.1.70.0 nov.16.2009, четох че го има но никъде не намерих читав линк.
Да ви кажа че вчера си купих 32AV635D и матрицата му е на LG aнe на SHARP, макар че на няколко места в този форум се даваше матрица SHARP,явно сега вече слагат LG
ПриветПървоначално публикувано от bullyboy
Благодаря за инфо-то. Бих те помолил за нещо, ако се съгласиш. Да развинтиш винтовете на задния капак на телевизора, да го вдигнеш и да снимаш стикерите, залепени за панела на матрицата. Това няма да наруши гаранцията, тъй като нито един винт не е "предпазен" с печат или нещо подобно. Матрицата ти най-вероятно е H-IPS (e-IPS) на LG, но ако публикуваш снимка на стикерите в темата, ще се определи съвсем ясно.
![]()
Здравейте знаещи. Вчера купих на сина си ТОШИБА 32AV605PG. Ще се гледа телевизия през ITV PARTNER приемник и ще се ползва за монитор при комрютърни игри и конзола. Помагайте с настройките за което ще ВИ бъда много благодарен.Чакам указания
Здравейте. Проблемът ми е следния: при ръчно въвеждане на честотите (Toshiba 42XV635D, а операторът е BBC cable-Казанлък) като стигне до 66 канала и следващият пакет с канали го запаметява на мястото на първия, а първия пакет съответно изчезва. Примирих се с това, че ще гледам 66 канала (от тях 20 са радио) но ми се налага винаги след спиране на тв или гледане на канали от по-горен пакет, да настройвам първият, защото ми изписва липса на сигнал и дава черен екран. Вера ъпгрейдвах Firmware и сега съм с 2.1.69.1. Сега проблемът с постоянното настройване изчезна но все още мога да запаметя само до 66 канала. Някакви идеи? Предварително благодаря![]()
tedo_tul До колкото си спомням и други имаха проблем с този кабелен оператор и на други модели ТВ . При "ръчно" трябва да въвеждаш честота по честота на пакетите , обикновенно през 8Мхц. от началната,но най-добре е да ги имаш точните . Друг вариант на Германия "автоматично пълно",но да се въведат някои данни ,като нач. честота ,скорост и модулация. В ТМ Варна разполагат с версия 2.1.70. с която бяха отстранили подобен проблем(виж по-назад в темата) ,провери може да са го разпространили по мрежата магазини. При същият модел не е имало големи проблеми в София на различни оператори.
tedo_tul, точно такъв проблем с презаписване на каналите имам, но с ПАНАСОНИК. До сега не съм чул някой с Тошиба да се оплаква.
Този "канален" оператор работи при следните настройки 314 MHz- основна носеща честота. Останалите са: 322, 330, 338, 346, 354, 362, 378 (НD), 386, 394, 402, 410 МНz. При мен презаписва на едно и също място пакетите на 314, 386, 402,10 МНz. Просто от тези 4 пакета избирам един, сканирам по нея честота и го гледам. Другите настройки са: SR-6875(6900); QAM 64.
Може да пробваш по 2 начина и дано се реши проблема ти. На автоматично, страна 'Германия' -> 'Пълно сканиране' с начална честота 314 МНz.
Другият вариант е ръчно да сканираш, като последователно търсиш по всяка една от тези носещи честоти.
Дано се оправиш и пиши как е ситуацията, че ми писна от тази кабеларка!
Хайде да ви зарадвам и вас собствениците на Toshibaима да черпите
Firmware 2.2.70.0 only for the 46sv685d and the 55sv685d
http://toshiba.testweb.exclamo.net/L...JU%3d&tabid=36
има си инструкция за ъпгрейд-на италиански във файла
както и за кои модели е фърмуера
http://www.avforums.com/forums/lcd-l...l#post10970663
Здравеите пак. Пробвах с 2.1.69.1 после 2.1.70.0 nov.16.2009 но проблема ми остава.Първоначално публикувано от adtomov
Линк 2.1.70.0 nov.16.2009 ******************.com/files/32756144...are_Update.rar
Поне е пробвано 32AV635
Първоначално публикувано от ivanov69
Днес ходих в ТМ щях да копувам TOSHIBA 32AV635 за родителите ми и когато застанах пред въпростното ТВ и леекоо погледнах съседния TOSHIBA 32LV655P оооо и познайте, картината му беше с пъти по добра! Бяха на аналогова и двата но първия имаше снежинки а втория си беше почти с перфектна картина но пък ми казаха, че нямал цифрови тунери. Та въпроса ми е за 32LV655P верно ли има само аналогов тунер? Другия въпрос ми е за 32AV635 дали на СД сигнал от Булсата ще има снежинки или там както се нарича този ефект? Ако може отговорете ми до утре сутрин, че тогава ще го пазаря окончателно. Всъщност ми трябва телевизор 32 инча само за СД сигнал ще се ползва но да се вижда добре като сигнала е булсатком и е добре да има все пак ефирен цифров тунер. Благодаря ви предварително!
Здравей аз съм с 32av635, с малки проблеми в честотите съм доволен от картината, но при положение, че говориш за Булсатком не ти вършат работа ефирни и кабелни тунери. Прочети повече във форумите, за тунерите е писано доста.Първоначално публикувано от ivodivo
Питам за ефирен тунер не за булсата а за в бъдеще да лови и ефирни цифрови...Булсата през скарт ще го гледат то е ясно. А ти на какъв СД сигнал го гледаш твоя тв и има ли снежинки картината?Първоначално публикувано от ivanov69
През кабеларка CAM Conax. Ефирна цифрова в България може би 5-6 канала и то вероятно с антената на покрива......., но при положение, че се вържеш към Булсатком ми се вижда излишно. Така като гледам цените, разликата не е голяма но 32LV655P е Full HD, въпреки че засега "звучи" като ефирна цифрова.Първоначално публикувано от ivodivo
Успех в избора.
Та някой знае ли този 32LV655P има ли цифров ефирен тунер?