Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 67 от 91 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1.  

2. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от milo65
    Здравейте! Колеги моля ви за мнение и помощ, тъй като не намерих обсъждане на проблемa. Наскоро закупеният от мой близък 37XV733G се представя с изключително слаб звук, трябва да седиш на метър от него за да чуваш. По конкретно прави впечатление, че усилването по скалата градира до 50, след което до 100 нищо не се случва- не усилва. А на 50 си е доста слабо! Пробвах с всички налични устройства/булсат, hd player, dvd/ и през всички входове- все си е скопен звука. В Техномаркет само потвърдиха думите ми и изпробвахме мострите там- същото, ненормално слаб звук/поне 5 пъти по-слаб от AV серията, с която сравнихме/. Настройките по менютата не помагат, или поне аз и хората от ТМ не се справяме...Продуктовият мениджър ни покани да го опаковаме и да им го закараме в магазина- това е дилемата!? Никой във форума не споделя проблем за серията от такова естество, а от това което чух и в магазина, а и от хората в магазина, изглежда че пролем има. Моля ви за мнение и препоръки! Поздрави за прекрасния форум!
    Може да пробваш няколко неща в менюто за звука- изключи Dolby volume ,изключи Dynamic Range Control, в полето Audio Level Offset може да усилваш и намалиш нивото на звука за всеки източник.При мен усилването на звука се ползва обикновено м/у 15 и 25 /40xv733/.Успех!

3. Тук е от
    Dec 2010

Не съм пред телевизора в момента, но все си мисля че имаше настройка, която ограничава силата на звука като цяло. Моята забелязах че фабрично е на 70, което не ми създава проблеми ....мисля че имаше нещо такова ... Довечера ще обърна внимание и ще пиша.

4. Тук е от
    Oct 2009

Благодаря на svetlio1 за отзивчивостта! За жалост нищо не се случва с настройките в менюто, или поне в конкретния случай нищо не се променя, от това което се цели. На 50 звукът е достатъчно слаб, явно аз нещо не правя както трябва, но какво...идея нямам. Поне 4 часа отделих за да променям и да пробвам...изчетох инструкцията от начало до край и никакъв резултат. Все пак смятам, че менюто е интуитивно, а и не ми е за първи път. Но няма да се откажа от настройките, след като казвате, че при вас всичко със звука е наред. Поздрави и весели празници!

5. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте!
    Имам голям проблем със 32XV733.Постоянно ми излиза надпис отдолу "слаб сигнал".Със приемника за цифрова няма проблеми-нивото на сигнала е 86 процента.Иначе качеството е перфектно.Има ли начин този надпис "слаб сигнал" да се махне отнякъде.Софтуеърът е актуализиран.Да го карам в сервиза ли?!Дано някой да има идея.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от milo65
    Благодаря на svetlio1 за отзивчивостта! За жалост нищо не се случва с настройките в менюто, или поне в конкретния случай нищо не се променя, от това което се цели. На 50 звукът е достатъчно слаб, явно аз нещо не правя както трябва, но какво...идея нямам. Поне 4 часа отделих за да променям и да пробвам...изчетох инструкцията от начало до край и никакъв резултат. Все пак смятам, че менюто е интуитивно, а и не ми е за първи път. Но няма да се откажа от настройките, след като казвате, че при вас всичко със звука е наред. Поздрави и весели празници!
    Като влезеш в Audio Level Offset на колко ти е скалата? Ако ти предлагат замяна сменяй го за 40" или 37xv743 (със сателитен тунер).

7.  

8. Тук е от
    Oct 2009

Скалата е на 50...изменям и вдигам до край на 100- нищо не се случва...а и на 50 си е нищо, пълна тишина.

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

И това е на всички източници? Явно има някакъв проблем,но може да пробваш след като си усилил нивото от Audio Level Offset да го рестартираш-изключи го от захранването за някоя минута -може и да помогне .

10. Тук е от
    Oct 2009

Да, на всички източници си е тихо- булсат, tvix hd, dvd..., чува се, но си е слабо, а и на всички източници е еднакво слабо...Но това за изключването от мрежата не съм го правил, звучи логично...аз си мислех за нещо подобно, т.е нещо от сорта да се натисне някъде по дистанционното за да се потвърдят измененията и да ги възприеме.

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Здравейте!Имам TOSHIBA 40XV733G и цифрова по кабел.След сканиране на няколко канала не ми излиза картина а само черен екран с името на канала.От сайта на доставчика намерих настройките на каналите,но след като задам ръчно честотите на някой канал, ми изчезват някой от другите канали.Защо се получава така или аз нещо бъркам?

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от sweeper
    Здравейте!Имам TOSHIBA 40XV733G и цифрова по кабел.След сканиране на няколко канала не ми излиза картина а само черен екран с името на канала.От сайта на доставчика намерих настройките на каналите,но след като задам ръчно честотите на някой канал, ми изчезват някой от другите канали.Защо се получава така или аз нещо бъркам?
    Дай подробности , за коя кабелна става въпрос , ползваш ли САМодул ?

13.  

14. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Кабелната е Делта Русе,не ползвам никакъв модул.

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Доста често срещано явление в БГ кабелните оператори /DCC, Скат и т.н./- припокриване на параметри ,няма оправия-трябва да ги ръчкаш ,но като гледам ,че вашите не са кодирани ,най-вероятния отговор ще е "без пари толкова "и "вземи си от нашите пръчки /приемници/ ,те са най-добри" .

16. Тук е от
    Dec 2010

TOSHIBA 46WL768G МОЛЯ ВИ ЗА КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ.

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от sweeper
    Кабелната е Делта Русе,не ползвам никакъв модул.
    Сигурен ли си ,че кабелната не е кодирана , тогава трябва карта и модул за да видиш картина,иначе четеш информацията ,но екрана е черен. Припокриватето на пакети е по причина на кабелната има редовно такива случаи , ще се наложи да минеш на друг оператор не вярвам в Русе да има само един.
    Цитат Първоначално публикувано от radokoy
    TOSHIBA 46WL768G МОЛЯ ВИ ЗА КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ.
    Само добри отзиви за този модел до сега , цената също е добра като се има предвид ,че 40" преди промоцията на този модел бяха над 3000лв. Трябва да се отчете факта ,че панела има "стъклено" защитно покритие и въпреки ,че има доста добър антиотразителен филтър все пак има известен блик.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 67 от 91 ПърваПърва ... 1757656667686977 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе