Еми предполагам че не е кодирана,защото хващам около 100 канала в това число и пет-шест HD.Но има около 10 канала на които ми показва черен екран.Първоначално публикувано от nkd
Еми предполагам че не е кодирана,защото хващам около 100 канала в това число и пет-шест HD.Но има около 10 канала на които ми показва черен екран.Първоначално публикувано от nkd
Така както го беше написал останах с впечетлението ,че всички канали са черни. Значи или тези са 10 нещо кодирани или както ти казахме несъвместивост с кабелната при някои пакети. При всяко ново сканиране все за едни и същи канали ли става въпрос?
Бих предпочел Самсунг С7000 ако трябваше да избирам сега за 2Д, струва ми се че кадрите са по плавни. 3Д-то е супер като сравявам с кино, не знам как е при Самсунг. Дразни ме това, че не мога да подкарам FullHD през VGA, а при Самсунг няма проблеми в това отношение.Първоначално публикувано от radokoy
Да едни и същи са каналите.От сайта на доставчика им намерих честотите и след като ги задам ръчно те се появяват,но ми изчезват някой от другите канали които да преди това ги имаше.Първоначално публикувано от nkd
откъде и как да гледам 3-д на 46 wl768 g
днес се сдобих с TOSHIBA 46WL768G от промоцията /произведен преди около месец и на 2 часа работа/ и картинката му превъзхожда очакваното от мен. Много добре се справя с аналоговите програми, изчиства добре хармониците без да замазва картината/сравнявам го с налични ми самсунг и сони/и от 3 метра разтояние картинката е ОК! Едва днес го взех и все още не съм нагласил сателитните канали и нета. Проблем за момента срещнах при подреждането на програмите от КТ. Иначе са сложили и екстри като хистограма на яркоста /среща се при по-високия клас фотоапарати и видеокамери/
В торентите има филми 3Д , но ако се прехвърля от някое устройство като комп или БД плеер и др. е нужен HDMI 1.4, а по нататък ще дам отзиви за неговия 3Д плеер.
Заслужава си парите!
GMIR-настрой сателитите и ми кажи как да добавя нови сателити,защото изписва само 4,а аз имам 12.
за сега не се получавар предполагам са сложили спътници от които се излъчва HD, 3D
Проблема за препокриването на каналите е в кабелният оператор! Няма оправия, освен те да си коригират параметрите на съответните пакети програми. Това е често срещан проблем. И при мен го има на "BBC Cable" и ТВ PANASONIC. Интересното е, че с ТВ PHILIPS нямам такъв проблем на същата кабелна.Първоначално публикувано от sweeper
Има разлика и в самите DVB-C тунери на различните марки и модели.
КАК ДА ИЗВАДЯ ЗВУК НА УРЕДБАТА ОТ TOSHIBA 46WL768G.
Пуснаха в продажба първия 3D телевизор без очила
Тошиба пусна в Япония първия в света телевизор, който позволява на зрителите да виждат триизмерни образи, без да е необходимо да слагат специални очила. Любопитни купувачи спираха, за да гледат екрана в електронния магазин на компанията в центъра на Токио, където беше пуснат в продажба 12-инчовият модел Regza GL1 Series. Новият модел с дисплей с течни кристали е на цена от 119,800 йени (1400 долара). 20-инчови телевизори се очаква да бъдат пуснати в продажба в събота. Новият 3D телевизор не изисква носенето на специални очила, докато за други подобни модели са необходими очила, които действат като филтри за разделянето на образите от очите, създавайки илюзия за дълбочина. Магазините за електроника се надяват появата на новия телевизор да помогне за компенсиране на намаляващите продажби, тъй като правителствените инициативи за закупуване на екологично чисти домашни уреди бяха намалени този месец. Изключително конкурентният пазар на телевизори е предизвикателство за много компании за електроника, тъй като клиентите все повече свикват с намаляващите цени, което затруднява постигането на печалби. /АФП /
А каква е уредбата , какви входове има ?Първоначално публикувано от radokoy
Уребата е KENWOOD с чинчове,а ТВ е с дигитален аудио изход
Незнам става ли по друг начин свързването
Вариантите са два за изход на звук от подобни телевизори . Изхода е само през оптика
1 . Оптика до уредба с оптичен вход
2. Твоя вариянт - оптичен кабел до това : http://www.optimization-world.com/de...rodid/226.html , RCA кабел до това : http://www.amazon.com/Digital-Audio-...ref=pd_sim_e_6 - след второто сигнала е вече аналогово стерео и с двойка чинчове свързваш твоята уредба
странно ми е колко си доволен от този телевизор !!! аз имам същия 40 инчовПървоначално публикувано от GMIR
аз съм тотално разочарован
аналоговия сигнал е много зле , на истинско 1080p не се държи добре така яко мажи цветовете особенно жълтото
на 720P нямам забележки работи супер .
USB плеара е ограничен от към подръжка на субтитри в SRT, налага се преформатирането им . Размера на субтитрите е изключително малък без опция за уголемяване -на практика е мъка да се четат дори от 2 метра
с 3Д-то не успях да се преборя .Никакви файлове свалени от торенти и пуснати през компа или през HD player не тръгват . Опитите да намеря 3Д през сателит не се получават защото има запаметени само 4-5 спътника в телевизора и няма начин да се добави нов или да се прави корекция
и накрая след като се свържа безжично с рутера ми и телевизора изпише ,,готово,, правя тест на връзката всичко е ок но... екрана е празен няма никакви опции за браузване или поне някакво меню
като цяло искам да ви кажа това е едно голямо и скъпо разочарование
Нека който е успял да се пребори със споменатите проблеми / ако е възможно/ сподели за да си направя разочарованието по поносимоУспех