Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 68 от 91 ПърваПърва ... 1858666768697078 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,006 до 1,020 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Сигурен ли си ,че кабелната не е кодирана , тогава трябва карта и модул за да видиш картина,иначе четеш информацията ,но екрана е черен. Припокриватето на пакети е по причина на кабелната има редовно такива случаи , ще се наложи да минеш на друг оператор не вярвам в Русе да има само един.
    Еми предполагам че не е кодирана,защото хващам около 100 канала в това число и пет-шест HD.Но има около 10 канала на които ми показва черен екран.

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Така както го беше написал останах с впечетлението ,че всички канали са черни. Значи или тези са 10 нещо кодирани или както ти казахме несъвместивост с кабелната при някои пакети. При всяко ново сканиране все за едни и същи канали ли става въпрос?

4. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от radokoy
    TOSHIBA 46WL768G МОЛЯ ВИ ЗА КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ.
    Бих предпочел Самсунг С7000 ако трябваше да избирам сега за 2Д, струва ми се че кадрите са по плавни. 3Д-то е супер като сравявам с кино, не знам как е при Самсунг. Дразни ме това, че не мога да подкарам FullHD през VGA, а при Самсунг няма проблеми в това отношение.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Така както го беше написал останах с впечетлението ,че всички канали са черни. Значи или тези са 10 нещо кодирани или както ти казахме несъвместивост с кабелната при някои пакети. При всяко ново сканиране все за едни и същи канали ли става въпрос?
    Да едни и същи са каналите.От сайта на доставчика им намерих честотите и след като ги задам ръчно те се появяват,но ми изчезват някой от другите канали които да преди това ги имаше.

6. Тук е от
    Dec 2010

откъде и как да гледам 3-д на 46 wl768 g

7. Member
    Тук е от
    Aug 2009

днес се сдобих с TOSHIBA 46WL768G от промоцията /произведен преди около месец и на 2 часа работа/ и картинката му превъзхожда очакваното от мен. Много добре се справя с аналоговите програми, изчиства добре хармониците без да замазва картината/сравнявам го с налични ми самсунг и сони/и от 3 метра разтояние картинката е ОК! Едва днес го взех и все още не съм нагласил сателитните канали и нета. Проблем за момента срещнах при подреждането на програмите от КТ. Иначе са сложили и екстри като хистограма на яркоста /среща се при по-високия клас фотоапарати и видеокамери/
    В торентите има филми 3Д , но ако се прехвърля от някое устройство като комп или БД плеер и др. е нужен HDMI 1.4, а по нататък ще дам отзиви за неговия 3Д плеер.
    Заслужава си парите!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

GMIR-настрой сателитите и ми кажи как да добавя нови сателити,защото изписва само 4,а аз имам 12.

10. Member
    Тук е от
    Aug 2009

за сега не се получавар предполагам са сложили спътници от които се излъчва HD, 3D

11. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от sweeper
    Да едни и същи са каналите.От сайта на доставчика им намерих честотите и след като ги задам ръчно те се появяват,но ми изчезват някой от другите канали които да преди това ги имаше.
    Проблема за препокриването на каналите е в кабелният оператор! Няма оправия, освен те да си коригират параметрите на съответните пакети програми. Това е често срещан проблем. И при мен го има на "BBC Cable" и ТВ PANASONIC. Интересното е, че с ТВ PHILIPS нямам такъв проблем на същата кабелна.
    Има разлика и в самите DVB-C тунери на различните марки и модели.

12. Тук е от
    Dec 2010

КАК ДА ИЗВАДЯ ЗВУК НА УРЕДБАТА ОТ TOSHIBA 46WL768G.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Пуснаха в продажба първия 3D телевизор без очила

Тошиба пусна в Япония първия в света телевизор, който позволява на зрителите да виждат триизмерни образи, без да е необходимо да слагат специални очила. Любопитни купувачи спираха, за да гледат екрана в електронния магазин на компанията в центъра на Токио, където беше пуснат в продажба 12-инчовият модел Regza GL1 Series. Новият модел с дисплей с течни кристали е на цена от 119,800 йени (1400 долара). 20-инчови телевизори се очаква да бъдат пуснати в продажба в събота. Новият 3D телевизор не изисква носенето на специални очила, докато за други подобни модели са необходими очила, които действат като филтри за разделянето на образите от очите, създавайки илюзия за дълбочина. Магазините за електроника се надяват появата на новия телевизор да помогне за компенсиране на намаляващите продажби, тъй като правителствените инициативи за закупуване на екологично чисти домашни уреди бяха намалени този месец. Изключително конкурентният пазар на телевизори е предизвикателство за много компании за електроника, тъй като клиентите все повече свикват с намаляващите цени, което затруднява постигането на печалби. /АФП /

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от radokoy
    КАК ДА ИЗВАДЯ ЗВУК НА УРЕДБАТА ОТ TOSHIBA 46WL768G.
    А каква е уредбата , какви входове има ?

16. Тук е от
    Dec 2010

Уребата е KENWOOD с чинчове,а ТВ е с дигитален аудио изход

Незнам става ли по друг начин свързването

17. Тук е от
    Jan 2010

Вариантите са два за изход на звук от подобни телевизори . Изхода е само през оптика

1 . Оптика до уредба с оптичен вход

2. Твоя вариянт - оптичен кабел до това : http://www.optimization-world.com/de...rodid/226.html , RCA кабел до това : http://www.amazon.com/Digital-Audio-...ref=pd_sim_e_6 - след второто сигнала е вече аналогово стерео и с двойка чинчове свързваш твоята уредба

18. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от GMIR
    днес се сдобих с TOSHIBA 46WL768G от промоцията /произведен преди около месец и на 2 часа работа/ и картинката му превъзхожда очакваното от мен. Много добре се справя с аналоговите програми, изчиства добре хармониците без да замазва картината/сравнявам го с налични ми самсунг и сони/и от 3 метра разтояние картинката е ОК! Едва днес го взех и все още не съм нагласил сателитните канали и нета. Проблем за момента срещнах при подреждането на програмите от КТ. Иначе са сложили и екстри като хистограма на яркоста /среща се при по-високия клас фотоапарати и видеокамери/
    В торентите има филми 3Д , но ако се прехвърля от някое устройство като комп или БД плеер и др. е нужен HDMI 1.4, а по нататък ще дам отзиви за неговия 3Д плеер.
    Заслужава си парите!
    странно ми е колко си доволен от този телевизор !!! аз имам същия 40 инчов
    аз съм тотално разочарован
    аналоговия сигнал е много зле , на истинско 1080p не се държи добре така яко мажи цветовете особенно жълтото
    на 720P нямам забележки работи супер .
    USB плеара е ограничен от към подръжка на субтитри в SRT, налага се преформатирането им . Размера на субтитрите е изключително малък без опция за уголемяване -на практика е мъка да се четат дори от 2 метра
    с 3Д-то не успях да се преборя .Никакви файлове свалени от торенти и пуснати през компа или през HD player не тръгват . Опитите да намеря 3Д през сателит не се получават защото има запаметени само 4-5 спътника в телевизора и няма начин да се добави нов или да се прави корекция
    и накрая след като се свържа безжично с рутера ми и телевизора изпише ,,готово,, правя тест на връзката всичко е ок но... екрана е празен няма никакви опции за браузване или поне някакво меню
    като цяло искам да ви кажа това е едно голямо и скъпо разочарование
    Нека който е успял да се пребори със споменатите проблеми / ако е възможно/ сподели за да си направя разочарованието по поносимо Успех

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 68 от 91 ПърваПърва ... 1858666768697078 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе