Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 66 от 91 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно
Резултати от 976 до 990 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Здравейте, преди седмица се сдобих с Toshiba 32av733g от ТМ-Варна, мой приятел там ми го препоръча, понеже съм на квартира и не ми се давах повече пари за 699лв говзех. Та въпроса ми е как да сканирам програмите, за да гледам през цифровия тунер. На М-сат съм, но комшията ми даде кабел така че съм нелегален ако има значение. Настройките са държава-Германия и тунер-Кабел, но не намира всички канали и доколкото разбрах, че и радио трябва да хващам.
    Благодаря и дано съм обяснил правилно.
    Иначе съм доволен от телевизора.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от kosama
    Здравейте, преди седмица се сдобих с Toshiba 32av733g от ТМ-Варна, мой приятел там ми го препоръча, понеже съм на квартира и не ми се давах повече пари за 699лв говзех. Та въпроса ми е как да сканирам програмите, за да гледам през цифровия тунер. На М-сат съм, но комшията ми даде кабел така че съм нелегален ако има значение. Настройките са държава-Германия и тунер-Кабел, но не намира всички канали и доколкото разбрах, че и радио трябва да хващам.
    Благодаря и дано съм обяснил правилно.
    Иначе съм доволен от телевизора.
    Сменяш на държава Финландия, после като те пита "тип сканиране" избираш "пълно сканиране".

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от CarAudio
    Сменяш на държава Финландия, после като те пита "тип сканиране" избираш "пълно сканиране".
    Смених държавата и същото, само 16 цифрови канала хвана.
    А попринцип радиата къде са наредени, след каналите накрая ли?

5. Тук е от
    Jan 2010

Моля , някой да ми обясни по подробно как да подкарам това 3Д на този модел 40WL768G.
    записах този филм : https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=223511&hit=1 на HD player Diva . С HDMI кабел пробвах в всички гнезда но ефект няма . Пробвах с лаптоп пак с HDMI кабел пак нищо .

Никаде не откривам опции за тези прослувути 200 херца .Има ли ги няма ли ги !!! когато активираш инфо за даден файл които се плейва в момента изписва 60 херца !

Другия ми проблем е с нета . настроих тв за да се свърже с рутера ми изписа ми готово и дотам -черен екран .Не се показват никакво опции за браузване .

за проблемите със субтитрите няма да коментирам - жалка картинка .

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Този 3D релийз е анаглифно 3D. Върви на всеки телевизор и от всеки плеър /поне би трябвало/ и се гледа с очила за 1 лв.
    На теб ти трябва стереоскопично 3D за да се възполваш от 3D телевизора си и очилата към него.
    Нещо такова:
    https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=246379&hit=1
    Пуска се само от компютър и на страницата е обяснено как.

На Дивата можеш да подкараш /евентуално/ някой Half SBS релийз, но в Замунда не качват такива.

200Hz се активират от телевизора - Active Vision M200 Pro.

7. Тук е от
    Jan 2010

Ok благодаря много. много полезно уточнение .Ще пробвам и ще пиша . Приемам всякакви съвети относно работа и настройки на този модел .

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

Samo 6te vmetna, 4e nastrojkata na
    Цитат Първоначално публикувано от gallardo83
    Виждам че има голям интерес към 40WL768 затова ще драсна още някой ред.

USB SUB !?!-проблема идва от вграденият player на ТВто и не само за този модел а за всяка toshiba.

2D kam 3D!?!-радвам се че няма такова нещо ако имаше нямаше да го взема защото това е пародиа на 3D!
    TВто има много добро 3D при сигнал 3D (HDMI 1.4 ili DVB-S,DVB-S2,DVB-S HD,DVB-S2 HD.(тоест САТЕЛИТНА телевизия.))А това от 2D към 3D е вариант и то добър но само за качествена и мощна преработка на подходящ видео сигнала(както вече писах това го правят най добре хората от Nvidia със подходяща видеокарта и техен софтуер,както и мощен комп.)Но сигнала от BULSAT,VIVACOMTV,BLIZU или друго в БГ от 2D на 3D не мерси видях и се смях.

Ако някой се интересува от нещо конкретно да пита защото за писане има много.Единствено с WLAN и LAN не сам експериментирал още понеже нямам WLAN за сега а лан кабела ми е далечко.
    Samo 6te vmetna, 4e nastrojkata na WLAN e elementarna. Ako nqkoj si vkl. neta da ne zabravi da si obnovi i softuera na TV-to.

mod/edit
    Пиши на кирилица!

10. Тук е от
    Jan 2009

Как да върна заводските настройки на телевизор лсд тошиба 26WL65G ? И също ако някой знае фирмуер за този модел да пише.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kosama
    Смених държавата и същото, само 16 цифрови канала хвана.
    А попринцип радиата къде са наредени, след каналите накрая ли?
    Само толкова са свободните /некодирани/цифрови програми. За да хващаш всичките 150 програми ,ти е нужен абонамент и кам модул/80лв/ с карта /25лв/ от М-сат.

12. Тук е от
    Sep 2007

Искам да споделя впечатления от поведението на Toshiba 37XV743 с yuotube. Това ще е приложимо при моделите с тази функция, предполагам и при 768 моделите. Първо искам да благодаря на колегата, който откри, че функцията YOUTUBE се появява в менюто когато се смени държавата на Германия.
    След това по описанието от линк, даден във форума, успях да вляза в интернет.

Ето как става влизането в youtube: (съжалявам за лошите снимки, но са правени с телефон 0.3 мегапиксела)
    От менюто

Първоначално дава проблем с javascript:

Натискате ОК. Следва още веднъж:

Отново ОК. Вече сте в менюто на youtube и... не тръгва нищо.

Навигирате до връзката "View Standart Version" долу вляво.

Стигате до вида на youtube както изглежда в браузър. Това, което се вижда, всъщност е браузър.

Тук имате две опции - или избирате клипчета оттук, или влизате в интерфейса на телевизора, който преди малко не работеше. В първия случай навигирате до желания клип или търсачката и действате в браузъра. Неудобството идва от множеството линкове, които трябва да се прехвърлят.
    Аз препоръчвам втория случай - навигирате най-горе наляво до линк "YOUTUBE XL". Натискате го и се връщате в първоначалния изглед на интерфейса, но вече работещ!

С помощта на търсачката горе вдясно избирате желаните клипове.

Enjoy, както се казва.

А сега и преведена идеята за влизане в интернет. Необходими "инструменти":
    1. Акаунт във Фейсбук
    2. Влезте във Фейсбук-акаунта си от компютър и на стената си издърпайте линк към www.google.com и се разлогнете.

Започваме от стъпката в предишното ръководство, когато бяхме в браузъра. Вместо да търсим XL, избираме какъв да е клип.

След като клипът тръгне, слизаме под него и избираме линк "Share".

Излиза клавиатура, натискаме за потвърждение със синия бутон на дистанционното. Появява се линк към Фейсбук.

Натискате го (един-два пъти) и влизате в логин-страницата на Фейсбук. Логвате се с акаунта си и натискате върху снимката си (шерването на клипа вече не ви интересува). Ще видите стандартния изглед на Фейсбук.

След като влезете, ще забележите, че линкът към Гугъл, който сте създали във Фейсбук, стои най-отгоре на стената.

Навигирате до него и го натискате. Влизате в GOOGLE, което значи, че вече сте в интернет.

Търсите каквото решите и получавате списъка с резултати на Гугъл. Вече сте готови да си джиткате. Разбира се, не очаквайте да ви излиза кирилицата или да върви vbox7. Но си струва предизвикателството. Ето например как изглежда сайтът на CNN на телевизора:

Успех!

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Не видях да е пускано:

Toshiba's New 3D Regza TVs for 2011 Revealed

14.  

15. Тук е от
    Nov 2010

Някой има ли представа дали тунера на 40XV733G e HD защото по информацията в нета и тук в началото на темата излиза, че не е. На табелката в техномаркет бяха написали DVB-C MPEG4 (но без AVC H.264).
    Вече съм доволно объркан и не знам дали да го копувам, но държа да подържа DVB-C HD съдържание. Би било страхотно ако някой може да обясни и каква е разликата когато е с и без AVC H.264. Благодаря предварително.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Поддържа си MPEG4 AVC програми. Поне приема излъчваните HD канали, предлагани от родните оператори.
    Всъщност не знам да има телевизор с DVB-C тунер от последните 2 години, който да не приема HD каналите.

17. Тук е от
    Nov 2009

sub
    Цитат Първоначално публикувано от juspar
    Преди теб някой беше писал,че USB - субтитри НЕмогат да се пуснат,мен това ме спира да си го купя!
    има телевизора но засега не знам как да променя шрифта

18. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте! Колеги моля ви за мнение и помощ, тъй като не намерих обсъждане на проблемa. Наскоро закупеният от мой близък 37XV733G се представя с изключително слаб звук, трябва да седиш на метър от него за да чуваш. По конкретно прави впечатление, че усилването по скалата градира до 50, след което до 100 нищо не се случва- не усилва. А на 50 си е доста слабо! Пробвах с всички налични устройства/булсат, hd player, dvd/ и през всички входове- все си е скопен звука. В Техномаркет само потвърдиха думите ми и изпробвахме мострите там- същото, ненормално слаб звук/поне 5 пъти по-слаб от AV серията, с която сравнихме/. Настройките по менютата не помагат, или поне аз и хората от ТМ не се справяме...Продуктовият мениджър ни покани да го опаковаме и да им го закараме в магазина- това е дилемата!? Никой във форума не споделя проблем за серията от такова естество, а от това което чух и в магазина, а и от хората в магазина, изглежда че пролем има. Моля ви за мнение и препоръки! Поздрави за прекрасния форум!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 66 от 91 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе