Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 69 от 91 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

към dillo
    намали задното осветление и вдигни остротата. HD каналите на астрата са по зле сравнени със запис на HD видеокамера . Предполагам излъчването е на 720 а сигурно е малка паметта на саттунера затова са оставили 5 спътника от където се излъчват HD канали . Плеера работи добре на H264 но не сглобява 3д видеозапис и jpg а пуснато през miniHDMI на камерата, телевизора директно сглобява картината и с очилата се гледа добре/имам и 3Д видеокамера/.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Аз също се боря с 3Д BluRay(проблема изглежда в плеърите), но 3Д avi и Youtube 3Д (през PC) тръгват без проблем. За браузване мисля няма да стане, макар че не съм и пробвал, сигурно очаква да има ДЛНА сървър активен. Да не очакваме ТВ-то да е като PC.

4. Member
    Тук е от
    Aug 2009

виж кабела дали е 1.4 версия

5. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от GMIR
    виж кабела дали е 1.4 версия
    Предполагам, че не е. Гледах доста преди да го взема, държах да е поне 1.3 но нямаше надпис върху етикета или кабела. (От Мост е взет, не от сергия макар че е без опаковка).
    Отделно достатъчно хора нямат проблеми с 1.3 кабел. Дори и при мен Side by Side 3Д върви, но не и през БлуРей софтуерен плеър. Все пак кабелът е доста вероятна причина, (по-специално някоя проверка или изискване на софтуера, защото самия кабел си е достатъчен за 3Д очевидно), ще тествам ако ми попадне такъв.

6. Тук е от
    Dec 2010

До dillo-Сложи настроика Германия и ще се свържеш с YOU TUBE чрез безжичната мрежа.На спътник ASTRA 23 има Тест програма 3Д и 3Д програма за класическа музика-усещането е супер.Спътниците са малко защото ТВ е направено за Германия и за тях са си добре.Аз имам 46 инча и всичко тръгва и работи -от компютъра пускам музика,снимки,филми.Със субтитрите не мога да се оправя.Гледам спътниците-АСТРА,ТУРКСАТ,АСТРА 28 и АСТРА 23.За другите имам сатприемник.Истискал съм го до край-голям кеф.Благодаря ти за съвета за аудиото.

7. Тук е от
    Dec 2010

Имам проблем единия.Как да превключвам сателитите.?Като инсталирам единия се трият другите.46 тошиба

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2009

кажете кои транподери ползвате за астрата на S2 . Явно сателита на тошибата е мислена за няколко чини с конвертори а не за мотор чиния.

10. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от gabo
    Колеги най накрая и моя телевизор даде фира-проблема е в това че първоначалното пускане е голма мъка монават десетина минути докато успея да го пусна.Иначе всичко си работи,та
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не е процесора -защото тогава изобщо нямаше да ти даде картина. Ако имаш познат техник,нека да провери кондензаторите и ако е необходимо да ги смени.
    Цитат Първоначално публикувано от granity
    Мисля ,че някои кондензатори са ти изгорели и от там идва проблема.Имах същия проблем със Самсунг серия М преди година.Разрешиха ми проблема със замяната им срещу 40 лв.Във всеки сервиз би трябвало да могат да се оправят,дори и ти ако си малко по сръчен с поялника.Проблема ти е никакъв с този тв.
    Въпроса ми е може ли да се оправи. Няколко човека ми казаха ,че е процесора и се сменяла цялата платка. Благодаря предварително
    колеги. На двама техници го давах и не знаят какво му е и какво ли не смениха. Дали да не взема да поръчам цялата платка-направо се чудя какво да правя.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от dillo
    странно ми е колко си доволен от този телевизор !!! аз имам същия 40 инчов
    аз съм тотално разочарован
    аналоговия сигнал е много зле , на истинско 1080p не се държи добре така яко мажи цветовете особенно жълтото
    на 720P нямам забележки работи супер .
    USB плеара е ограничен от към подръжка на субтитри в SRT, налага се преформатирането им . Размера на субтитрите е изключително малък без опция за уголемяване -на практика е мъка да се четат дори от 2 метра
    с 3Д-то не успях да се преборя .Никакви файлове свалени от торенти и пуснати през компа или през HD player не тръгват . Опитите да намеря 3Д през сателит не се получават защото има запаметени само 4-5 спътника в телевизора и няма начин да се добави нов или да се прави корекция
    и накрая след като се свържа безжично с рутера ми и телевизора изпише ,,готово,, правя тест на връзката всичко е ок но... екрана е празен няма никакви опции за браузване или поне някакво меню
    като цяло искам да ви кажа това е едно голямо и скъпо разочарование
    Нека който е успял да се пребори със споменатите проблеми / ако е възможно/ сподели за да си направя разочарованието по поносимо Успех
    http://tv.toshiba.ru/lcd-tv/series?series=WL768
    виж разликата от 40 и 46 инча!
    има си тест таблица и за жълтото не съм съгласен. На 1920-1080i , работи перфектно и добре се забелязват недостатъците по оптиката на видеокамерата.
    3D Resolution+ върши добра работа за по-лоши двд дискове например.
    Не ми харесва лъскавия панел и влизането в менюто за изключване херцовете при гледане на филм

12. Тук е от
    Nov 2010

Някой пробвал ли е 3Д-то през сателит. Аз го пуснах и на двата свободни 3Д канала на "турксат", но нищо не се получава. Като гледам картината ми се струва че там е за анаглифни очила, а не стереоскопични. Не съм пробвал на "астрата", някой ако е пробвал да пише как е.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от milo65
    Да, на всички източници си е тихо- булсат, tvix hd, dvd..., чува се, но си е слабо, а и на всички източници е еднакво слабо...Но това за изключването от мрежата не съм го правил, звучи логично...аз си мислех за нещо подобно, т.е нещо от сорта да се натисне някъде по дистанционното за да се потвърдят измененията и да ги възприеме.
    Успя ли да решиш проблема? Имам още една идея какво да направиш- влез в еквалайзера и вдигни всички скали докрай-разликата в нивото на звука, след това при мен е огромна.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2003

купих си 40WL768 и пс3 с идеята да му използвам и 3Д BluRay плеара за филми, въпроса ми е можели да се пусне нещо на това пс3 освен оригинални 3Д BluRay дискове? и да се гледа 3д филми

16. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Успя ли да решиш проблема? Имам още една идея какво да направиш- влез в еквалайзера и вдигни всички скали докрай-разликата в нивото на звука, след това при мен е огромна.
    Да, точно това направих преди седмица и се усеща разлика, но не вдигнах скалите докрай, а с три-четири степени и сега е доста по-добре...и все пак не се случва нищо от 50 до 100 при усилване... интервалът на чуваемост започва от 14 и границата си е 50, което си е странно! Ще вдигна докрай скалите, както казваш, благодаря ти много!

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Castor
    купих си 40WL768 и пс3 с идеята да му използвам и 3Д BluRay плеара за филми, въпроса ми е можели да се пусне нещо на това пс3 освен оригинални 3Д BluRay дискове? и да се гледа 3д филми
    Да ,можеш от външен хард или на диск всякакви мкв направени на AVCHD с програмата multiAVCHD ,но не съм пробвал резултата с 3Д /нямам такъв ТВ/.

18. VID
    VID е офлайн

Тук е от
    Mar 2010

Интересуваме тия двата модела с какъв панел са матов или гланцов.
    TOSHIBA 40SL733G,TOSHIBA 40XV733G

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 69 от 91 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе