Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 75 от 91 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,111 до 1,125 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от plamsky
    Никакъв проблем. Просто в менюто на произволен спътник вкарваш допълнително транспондерите които те интересуват и си гледаш програмите. Голяма работа че името на спътника е друго
    стана номера със ръчно въвеждане на трансподера 12688/30000 Н за хелас, но не намери всичките програми и най лошото е че ги смеси със програмите от астрата. Също и не разпозна ирдето каратата. въобще работи ли слота със ирдето?

2.  

3. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте. Имам един проблем незнам дали тук трябва да питам ако не е така кажете каде... вчера си купих ЛЦД ТОШИБА 32 AV734G БЯЛ свичко му е наред освен че като сменям програмите с дистанционното изведнъж (2 пъти за 1 вечер) блокира и просто дистанционното не функционира . мислех че е от батериите но като пипам копчетата по панела на тв то на самия телевизор пак никаква реакция . оправя се чак като извадя захранването и го включа пак.... някакви идеи от какво да е... благодаря предварително

4. Member
    Тук е от
    Aug 2009

виж имат настройка заключване на копчетата на телевизора а ако и дистанционното блокира вероятно е и друг проблема

5. Тук е от
    Jan 2011

дистанционното и копчетата на телевизора блокират заедно , единственото оправяне е като изключа захранването . Най - явната причина която на мен ми се струва ама аз не съм професионалист е че май трябва да му ъпгрейдна софтуера но нямам и ни най малка представа от каде да си сваля софт точно за тоя модел и дали въобче е за софтуер проблема телевизора е на 1 ден още.....

6. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от GMIR
    стана номера със ръчно въвеждане на трансподера 12688/30000 Н за хелас, но не намери всичките програми и най лошото е че ги смеси със програмите от астрата. Също и не разпозна ирдето каратата. въобще работи ли слота със ирдето?
    Влез във DTV settings menu от там иди на common interface и натисни ок. Трябва да ти изкара пълна информация за модула и картата ако са разпознати правилно. При мен разпознава всичко, но картата ми е неактивна и затова не знам дали разкодира правилно. Дадоха ми за проба една стара карта ирдето епсилон с CAM модул Irdeto, но не съм ходил да питам дали може да се активира. Като пъхаш модула към края трябва да упражниш лек натиск за да щракне в слота.

7. Тук е от
    Nov 2010

как да изтривам лесно кеша на toshiba 40WL768,като пусна филм през usb и после запомня субтитрите,засега единственото решение е нулиране на тв но не ме остройва.?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Влез във DTV settings menu от там иди на common interface и натисни ок. Трябва да ти изкара пълна информация за модула и картата ако са разпознати правилно. При мен разпознава всичко, но картата ми е неактивна и затова не знам дали разкодира правилно. Дадоха ми за проба една стара карта ирдето епсилон с CAM модул Irdeto, но не съм ходил да питам дали може да се активира. Като пъхаш модула към края трябва да упражниш лек натиск за да щракне в слота.
    картата ми е активна но не щрака в слота и в менюто common interface не е активно.

10. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от miro_fit
    Здравейте. Имам един проблем незнам дали тук трябва да питам ако не е така кажете каде... вчера си купих ЛЦД ТОШИБА 32 AV734G БЯЛ свичко му е наред освен че като сменям програмите с дистанционното изведнъж (2 пъти за 1 вечер) блокира и просто дистанционното не функционира . мислех че е от батериите но като пипам копчетата по панела на тв то на самия телевизор пак никаква реакция . оправя се чак като извадя захранването и го включа пак.... някакви идеи от какво да е... благодаря предварително
    и на мен ми се е случвало няколко пъти така да забие. Днес ми се случи на 46sl733

11. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от GMIR
    картата ми е активна но не щрака в слота и в менюто common interface не е активно.
    Да не си обърнал сам модула. Разгледай го внимателно от едната страна по цялата дължина има канал. Светни с един пржектор в слота на телевизора и виш дали канала е отгоре или отдолу за да се ориентираш дали правилно слагаш модула.

12. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от CarAudio
    и на мен ми се е случвало няколко пъти така да забие. Днес ми се случи на 46sl733
    На какво мислиш че се далжи... аз ходих в техномаркет и го върнах този който го купих вчера за 1 ден заби 5 пути дадоха ми друг нов пак от кашона и сега за 2 дни е забил само ч път ... казаха че е заради софтуер трябвало да се флашне ама... аз си взимам чистон нов телевизор все пак е баси... и да го флашвам на 2 рия ден... да ме извиняват... ако продалжи да забива незнам....

13. Тук е от
    Nov 2009

Ето един нов software за Тоshiba WL768 (погрешно в заглавието пише 748) От AVForums.com съм го взел. Пише че има някакъв фикс за Sat TV. Стартирането на ТВ става по-бързо. Намаляват се сякаш и проблемите с backlight-а. Повечето потребители там го считат за добър.
    Ето и написаното - There you go:

https://forum.setcombg.com/******************.com/files/442178334/WL748_FW210.zip

Edit:

As before, unzip, copy it in the root folder of a USB stick (i.e. J:/). The stick preferably formated. It's again a file and a folder bearing the same name.
    Plug it into the USB 1 port, read the info, chose yes to proceed. Do NOT switch off the TV during the update (the power light will be glowing purple during the update). Once the update has been copied to the TV you will be asked to remove the USB stick. Remove it, the TV will switch off and after a couple seconds (up to 30s) it will switch back on automatically.

Check the software version in the TVs menu to verify it has changed.

14.  

15. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от miro_fit

На какво мислиш че се далжи... аз ходих в техномаркет и го върнах този който го купих вчера за 1 ден заби 5 пути дадоха ми друг нов пак от кашона и сега за 2 дни е забил само ч път ... казаха че е заради софтуер трябвало да се флашне ама... аз си взимам чистон нов телевизор все пак е баси... и да го флашвам на 2 рия ден... да ме извиняват... ако продалжи да забива незнам....
    Този проблем вероятно има връзка с кабелния оператор , на Близу/Евроком при един приятел, това го правеше често дори и на техния СТБокс . След ново сканиране този бъг изчезна за около година , но в последно време пак става от времена време. При мен на 42XV635D 2009г.същия модел за година и 4 м. и 8000часа работа на Близу/Кейбълтел нямаше такива забивки , но от няколко дни ми се случи един път тотално и няколко пъти се оправи само със смяна от ДУ с Р+ P-

16. Тук е от
    Dec 2002

Цитат Първоначално публикувано от pemast
    Благодаря на отзовалите се!
    Проблема не е в компютъра, защото когато е вързан директно към ресивъра с HDMI си има 5.1.
    Отзад на телевизора имам 3 HDMI, пробвах и на трите, но през оптичния пак само стерео влиза.
    Може ли да има проблем самия оптичен кабел или трябва допълнителна настройка в телевизора?
    В момента е - HDMI към ТВ /само картина/ и SPDIF от звуковата карта към ресивъра, но искам да намаля кабелите, че пречат.
    Menu -> Preferences -> AV Connection -> Digital Audio Output

Трябва да бъде на Auto. Ако е на PCM, вади само стерео през оптиката.

При мен от PC с HDMI и с настоерн AC3 Filter на SPDIF passthrough си пуска 5.1 без грешка.
    С Xbox 360 - също.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Някой зае ли дали на 40XV733 в сервизното меню може да се променя чувствителността на цифровия тунер? На КТ Скат съм и там общо взето не е много необходим /кодировка Грифин /,но имат и доста свободни програми ,явно нямат необходимия капацитет да ги кодират, защото сега като кодираха ХД каналите ,освободих други ,които бяха кодирани /Диема ,Диема2, БТВ Синема, МТВ Денс, VH1 Classic .../.Освен стария проблем с припокриването ,на Тошиба-та има следния проблем /на Самсунг 40В750 го няма/-при ръчно сканиране открива доста програми ,но при някои пакети съседни може да се гледа последния сканиран ,например сканирам 330 ,338, 346 и се гледат само от 346 ,а на останалите скалата за сила на сигнала ту е пълна ,ту празна и не се показват. Ако сканирам 338,346 и после 330 се гледа само 330 ,а другите стават негледаеми. Както писах, на Самсунг 40В750 ,свързан на същия сигнал ,го няма проблема и го свързвам с чувствителността на самия тунер.

18. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от plamsky
    Да не си обърнал сам модула. Разгледай го внимателно от едната страна по цялата дължина има канал. Светни с един пржектор в слота на телевизора и виш дали канала е отгоре или отдолу за да се ориентираш дали правилно слагаш модула.
    самия слот е широк и картата идва тънка. във края на слота се виждат множество краченца/като на принципа на включване на CF карта/ а в началото отгоре и отдолу щипки, явно има нещо което липсва? Правих доста опити на поставяне на картата и не се задейства съобщение за разпознаване.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 75 от 91 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе