Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Toshiba ?

Гласували
296. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

17 5.74%
  • 32''

95 32.09%
  • 37''

23 7.77%
  • 40''

105 35.47%
  • 42''

36 12.16%
  • 46''

17 5.74%
  • 47''

1 0.34%
  • 52''

0 0%
  • 55''; и повече

2 0.68%
Страница 76 от 91 ПърваПърва ... 2666747576777886 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,126 до 1,140 от общо 1358

Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Toshiba LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от GMIR
    самия слот е широк и картата идва тънка. във края на слота се виждат множество краченца/като на принципа на включване на CF карта/ а в началото отгоре и отдолу щипки, явно има нещо което липсва? Правих доста опити на поставяне на картата и не се задейства съобщение за разпознаване.
    Така както го описваш изглежда се опитваш да сложиш картата директно в слота без САМодул
    https://www.youtube.com/watch?v=7H8co9LfBt4#

2.  

3. Тук е от
    Oct 2003

Търси се сервиз за LCD телевизор Toshiba във Варна

Здравейте!
    Става дума за телевизора на едни приятели, Toshiba 26AV500P. Телевизора се включва, звука е наред, но няма образ. Купуван е от Техномаркет, но гаранцията вече е изтекла. Други техни познати са им препоръчали майстор, който го е отворил, констатирал че захранващата част е наред и проблема е най-вероятно в подсветката (което си мисля и аз), но е казал, че "Частите са много дребни и няма да се справи с ремонта, трябва голям сервиз ". И така, търсим "голям" и надежден сервиз варненски, който да се справи с проблема
    Ако някой смята, че е нещо просто за ремонт да сподели. Поправял съм си монитора, но там беше лесно, защото транзисторите "клатещи" импулсните трафчета за захранване на лампите бяха пробили и окъсили, съответно бяха и поопушени, което доста улесни диагностиката Ако имаше нещо такова сигурно и майстора щеше да го види...

4. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Този проблем вероятно има връзка с кабелния оператор , на Близу/Евроком при един приятел, това го правеше често дори и на техния СТБокс . След ново сканиране този бъг изчезна за около година , но в последно време пак става от времена време. При мен на 42XV635D 2009г.същия модел за година и 4 м. и 8000часа работа на Близу/Кейбълтел нямаше такива забивки , но от няколко дни ми се случи един път тотално и няколко пъти се оправи само със смяна от ДУ с Р+ P-
    -мислиш че е от кабелната.... мм.. незнам може да има връзка но.. след смяна с нов тв направо от техномаркет и този 2 рия новия и той така прави ..или е цялата партида дефектна нещо процесор или софтуер или.. наистина може да е от кабелната ... но... ще го карам така а пък ако зачести тогава ще го нося на сервиз или ще му мисля дано да не зачести тва блокиране

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

самия слот е широк и картата идва тънка. във края на слота се виждат множество краченца/като на принципа на включване на CF карта/ а в началото отгоре и отдолу щипки, явно има нещо което липсва? Правих доста опити на поставяне на картата и не се задейства съобщение за разпознаване.
    GMIR
    Прочети първо тази тема - за да видиш какво си пропуснал
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,42823.0.html

6. Member
    Тук е от
    Aug 2009

по-рано да бях попитал, наистина ка модула го няма, мерси за съвета утре ще видя какво предлагат доставчиците

7. Тук е от
    Dec 2010

Значи от Булсат ми дават модул и карта,слагам ги в ТВ с DVB-S/S2 и гледам сат.телевизия./46 toshiba

8.  

9. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от radokoy
    Значи от Булсат ми дават модул и карта,слагам ги в ТВ с DVB-S/S2 и гледам сат.телевизия./46 toshiba
    Вчера ходих до офиса на Булсат и питах за модул. Казаха, че модула Irdeto (който използват) бил имал проблеми със субтитрите, не излизали на някои канали, като НВО, ТV1000 и други. Затова повече не предлагали такива модули. А питах консултант в Техномаркет за такъв модул и той ми разправя, че от Булсатком се предлагат и то само с предплатени за няколко месеца напред(6 или 12 месеца). Добави, че ако си закупя такъв модул, картата от HD приемника ми като я поставя в него, нямало да може да я разпознае.
    Знам, че карта от един приемник на друг приемник не става, по същия начин може би и за модула да става така.
    Някой ако знае дали наистина е така, нека каже

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За Irdeto модул ти трябва и Irdeto карта.
    Това за субтитрите не звучи серионо. Доста хора ползват такива карти и не съм чувал оплаквания.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Това за субтитрите се отнасяше за абонати с Homecast ресивър , а картата че няма да можеш да използваш с модул Ирдето важи само за нормалните им карти ,които са Булкрипт и е ясно ,че не стават с модул Ирдето.

12. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Това за субтитрите се отнасяше за абонати с Homecast ресивър , а картата че няма да можеш да използваш с модул Ирдето важи само за нормалните им карти ,които са Булкрипт и е ясно ,че не стават с модул Ирдето.
    Добре от къде да си взема карта с която да ми вървят всичките програми на Булсатком, щом тая от приемника няма да стане

13. Member
    Тук е от
    Aug 2009

За субтитрите при активиране на ирдето карта- не вървят, трябва индивидуално да се укажат за всяка програмал Най-напред на сръбски и след малко отново да се превключи на български. Незнам защо се получава така ,но направо ако се сложат на български не тръгват. Визирам за сателитния ми приемник а не за телевизора.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от shemesh
    Ето един нов software за Тоshiba WL768 (погрешно в заглавието пише 748) От AVForums.com съм го взел. Пише че има някакъв фикс за Sat TV. Стартирането на ТВ става по-бързо. Намаляват се сякаш и проблемите с backlight-а. Повечето потребители там го считат за добър.
    Ето и написаното - There you go:

https://forum.setcombg.com/******************.com/files/442178334/WL748_FW210.zip

Edit:

As before, unzip, copy it in the root folder of a USB stick (i.e. J:/). The stick preferably formated. It's again a file and a folder bearing the same name.
    Plug it into the USB 1 port, read the info, chose yes to proceed. Do NOT switch off the TV during the update (the power light will be glowing purple during the update). Once the update has been copied to the TV you will be asked to remove the USB stick. Remove it, the TV will switch off and after a couple seconds (up to 30s) it will switch back on automatically.

Check the software version in the TVs menu to verify it has changed.
    Ти инсталира ли го?

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За субтитрите при активиране на ирдето карта- не вървят, трябва индивидуално да се укажат за всяка програмал Най-напред на сръбски и след малко отново да се превключи на български. Незнам защо се получава така ,но направо ако се сложат на български не тръгват. Визирам за сателитния ми приемник а не за телевизора.
    Явно е според приемника ,на моя не се налагат такива фокуси- задал съм в менюто "български" и това е.

17. Member
    Тук е от
    Aug 2009

и моя е на български а това нещо го направи защото имаше прекъсване с платените програми по-рано не го правеше

18. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от amigo7674
    Ти инсталира ли го?
    Да и засега съм много доволен!Написаното е точно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 76 от 91 ПърваПърва ... 2666747576777886 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  3. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  4. Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 2606
    Последно: 07-12-10, 15:29
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе