Мдаа, същия е. И какво, за него фирмуер няма?!? Интересно е, че е закупен лятото на 2011 г. от Техн*Маркет в гр. Пловдив с убежденията на работниците там, че телевизора бил нов, произведен в средата на 2010 г., с най-нов софуер и т.н.
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Мдаа, същия е. И какво, за него фирмуер няма?!? Интересно е, че е закупен лятото на 2011 г. от Техн*Маркет в гр. Пловдив с убежденията на работниците там, че телевизора бил нов, произведен в средата на 2010 г., с най-нов софуер и т.н.
9хх- модел 2012г
8хх- модел 2011г
7хх- модел 2010г
6хх- модел 2009г
Прочети първият пост на темата - там е описано как да разчиташ моделният код.
Е, значи не са ме излъгали много, много. И значи казвате, че фирмуер на този модел не може да се обнови? И кои неща по-точно са орязани от оригиналната версия?
Липсва вграден цифров тунер. Не можеш да гледаш цифрова кабелна или ефирна телевизия....Това предполагам са ти го спестили като информация в магазина.
http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p...tml#properties
ето сравни го с 733
http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-p.../opisanie.html
Е, то, ако само това не е болка за умиране. Или поне аз така мисля. И няма какво да се направи, за да възпроизвежда и видео от флашка?
Да, не казаха нещо да липсва. Даже, ако не ме лъже паметта, на листчето с характеристиките пред телевизора в магазина пишеше, че го има, но не мога да бъда 100% сигурен.
Нищо не можеш да направиш относно вграденият плейър. Най-добре купи си външен такъв.
Затова, преди да се купи нещо се пита, чете, разхождаш се до магазина да разгледаш, тестваш, пак питаш, пак четеш и сравняваш и накрая купуваш.
Здравейте.Нямах тошиба плейс 3 мвсвца все ми искаше ъпдейт ама аз така и не го ъпдейтнах.всяка седмица го пробвах но не тръгваше.днес пускам и върви.как става така.не съм ъпдейтвал.Имам RL 838
Сещам се за две причиниПървоначално публикувано от mecha
- опресняване инфото на сървъра на Тошиба /временно недостъпен/
- скорост на интернета /има някакво ограничение под което не може да се свърже със сървъръра
Направи му ъпдейт !
Хайде де, никой ли няма идеи? Ако обнова софтуера ще стане ли? Сегашния е от 29 Feb 2012 а в сайта с фирмуерите има по-нов. Как да преименувам файла xx_xV_xL_DB_933x_100_REV08.binПървоначално публикувано от YDu8VchU
Ниските серии на Тошиба са турска сглобка виж как се влиза в сервизното меню, примерно на Финлукс , може да е същото .Първоначално публикувано от YDu8VchU
Турска сглобка?...моля ви се..! Как пък ви хрумна турска сглобка, ако беше турска сглобка нямаше да го взема, щяха да са му орязани повече от половината функции, а и мислите ли, че бих намерил толкова лесно фирмуер за турска сглобка.Първоначално публикувано от nkd
Поне кажете, ако реша да ъпдейтна, как да преименувам .bin файла или да стои както си е в момента?
[img width=800 height=600]http://prikachi.com/images/948/4989948U.jpg[/img]
Благодаря многоПървоначално публикувано от johny01
YD,отдавна съм спрял да гледам надписа.Първо частите са сбирщайн (може и БГ да има),второ почнаха да ги пишат по регистрация на фирмата.
Привет, днес си купихме 40RL933G, в кашона има доста дебела книжка с инструкции....но на сумати езици,с най-общите неща Бихте ли ми казали откъде мога да си дръпна пълни иснтрукции,ако има и на БГ най-добре На първа страница на темата има линк с уж инструкции,но нещо е прецакан,а и на немски Също така бихте ли ми казали как да настроя ТВ-то да показва картината на цял екран? В момента ми я дава на 4:3 посредата на панела Със сетъп бокс съм на Мегалан. Пробвах на бокс-а всякакви настройки,но уви.. положението си остава същото. Само на някой канали изпълва екрана