Cell процесора няма как да мине без вентилатор и това е топ модела на Тошиба - едва ли ползват евтини компоненти за крайна цена 10-11 000 лв .
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Cell процесора няма как да мине без вентилатор и това е топ модела на Тошиба - едва ли ползват евтини компоненти за крайна цена 10-11 000 лв .
Те затова питам.Първоначално публикувано от svetlio1
Ако погледнеш пак снимката-долу-вдясно на главната платка, ще видиш очертанията на още една позиция за вентилатор предназначен да охлажда видеопроцесора под черният радиатор.Първоначално публикувано от svetlio1
Най-долният вентилатор има дифузъор насочващ потока към контролерите на панела.
Само дето на тошиба са им болка вентилаторите .Шегувам се,ТВто е страхотно и на малцина му притежатели в БГ бих завидил,макар да не съм тв маниак.
Здравейте , от няколко дена съм собственик на 32EL833G .
Не мога да открия как да си сверя часовника . Трябва ми за да мога да го ползвам като будилник сутрин .
Настройките са ми : Държава : България , Език : Български .
Ползвам го с цифрова на булсатком . Доволен съм .
Още не виждам дали има функцията самоизключване след определено време .
Гледам , че има опция за запис . До колкото знам тази опция работи само с ефирна и сателитна телевизия когато имам карта за CI слота .
Дали наистина работи тази функция .
"Откъде се настройват часът и датата ?Първоначално публикувано от Firefox
Телевизора взима точен час от цифровите канали, оставете го да работи на цифровата (DTV) на БНТ няколко минути, от менюто трябва да имате възможност за изместване на часовия пояс"(hristoslav2)
Просто от менюто намери DTV настройки,влез,намери часа и му го задай.
Блaгодаря за помощата .
Не бях го пускал досега на ефирна цифрова . Намерих една антена в къщи и го пуснах .
А таймера за изключване само през ефирната цифрова ли мога да го ползвам или има начин да го ползвам и през HDMI а .
Можеше да минеш и без антена,само от менюто.За включване май става на всяка,ама изключването нещо е омотано-на ATV не гасне.Първоначално публикувано от Firefox
Часовника му куца , изостава с 10 минути на денонощие . Телевизора го ползвам само през HDMI а и USB то . Дали ако му направя ъпдейт на фримуера финкциите и изоставането на часовника ще се оправи .
Знам ли-пробвай,има версия 6.8.4G.1 от 24 март.Аз съм на аналогова кабеларка с кодирани цифрови.Пускам на DTV на някоя програма и независимо,че ми казва че е кодирана и да си гледам работата-настройвам си часовника от DTV настройки и си обръщам на ATV,за да си гледам аналоговата,но часовникът си върви нормално.Вземи му включи няква телевизия(нали имаш антени) и си го настрой.Ако го сложиш ъпгрейда и му пуснеш телевизия,но пак изостава,значи е пенсионерска бройка-да минава по-бавно времето,че малко е останало.
64 ядрен медиапроцесор Toshiba - явно се готвят за 4К
http://www.hdtv.ru/news/industry/121...r-toshiba.html
Здравейте Имам един такъв проблем като пусна филма и субтитрите на български излизат като йероглифи на телевизора. Сменях от самото меню на телевизора езика на субтитрите я български , я английски.Също и на субтитрите сменях encoding-a и на ANSI , Unicode , UTF-8 на всички възможни , но пак и пак си остават като йероглифи нищо не помага.Модела е 37BV91G
Не намерих такъв модел...да не би ти нещо да бъркаш ? Откъде е купен ?
http://eu.consumer.toshiba.eu/en/lis...BV91G&country=
Ох моя е грешката 37BV701G е модела , съжалявам. И не уточних , въпреки че сигурно си ме разбрал за филм от usb като се опитам да гледам става въпросПървоначално публикувано от hristoslav2
Не виждам подръжка на субтитри - това е стар модел 2009
Passerelle multimédia : oui
Source(s) : Port USB
• Codecs Vidéo : MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • XviD • H.264 (MPEG4 AVC)
• Formats Vidéo : AVI
• Codecs Audio : MP3 • AAC • WAV • LPCM • PCM • AC3 (Dolby Digital)
• Formats d'images : JPEG
http://www.lcd-compare.com/televiseu...A-40BV700F.htm