Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 16 от 99 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

някой може ли да ми даде последен ъпдейт за 40RL 838G ,и да ми помогне как се прави точка по точка,мерси много предварително.ако трябва и лично да ми пише ако съм банален ,но наистина не сам много в час а тошиба плейс не ми върви и иска ъпдейт а като искам по мрежа казва няма наличен.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Никой не може да ти го даде, защото последния ъпдейт за твоя модел не се предлага за download. Единствената опция за ъпдейт е по мрежата.

Версията е: 6.4.0J.1

Сигурен ли си, че се опитваш да го ъпдейтваш правилно?

*Please note, the TV must have an active internet connection in order to perform a firmware update.

Connection to the internet can be obtained by LAN connection or by WiFi (using the required WiFi dongle)

Connection can be confirmed by performing a ‘Network Connection test’. This can be done by selecting ‘Preferences’ -> ‘Network Setup’ ->‘Network Connection Test’

Method 1:

Automatic Network update

When the TV goes to standby the Network SW update is checked, upon power on of the TV the following message will be displayed (after 1-2 mins):

‘A Software upgrade is available. Do you wish to upgrade? Yes/No’, to update your TV select Yes.

Method 2:

Manual Network update

In order to make the TV search for a firmware update at any point in time follow the below instructions:

Select Setup menu -> Software Upgrade -> Select Network update

The TV will then look on the network for new firmware and if available a update prompt will be displayed

4. Member
    Тук е от
    Sep 2008

именно мом4иле.и метод 1 пробвах и метод 2 постоянно пробвам и все казва няма наличен ъпгрейд.имам нет,ю туб си работи.незнам да няма някаква защита.Този за тл ли е или за рл.излиза ми че е за ТЛ а моя е РЛ.

5. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

А ти с коя версия на firmware-a си?

И за двата модела е тази версия: TL и RL.

Btw, тя оправя проблемите с Youtube, не с Toshiba Places.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2008

аз съм си го купил януари и досега не съм правил ъпдейт.ама аз нямам проблем с ю туб ,той си работи без проблем.като пусна плейса ми казва трябва да направите ъпдейт за да тръгне.нещо не ми е ясно.

7. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от machado19
    Здравейте,

Някои пробвал ли е дали някои от тези китайски 3Д очила могат да се подкарат на Toshiba TL838G и дали е добро качеството:
    http://www.ebay.com/itm/3D-active-sh...item3f17a80c40
    http://www.ebay.com/itm/New-Active-S...item4ab7aeba35

Инфраред са, споменато е че стават за 868? Че все пак са на половин цена от стандартните.
    Поръчал съм два чифта от същия китаец, от първия линк, който си дал. Той твърди, че са съвместими с TL838. До няколко дни трябва да дойдат и ще мога да кажа със сигурност съвместими ли са или не...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1337949529[/time]_________________________________________________

Версията 6.4.0J.1 първият път като я сложих, телевизорът (TL838) повървя известно време без проблеми и в някакъв момент YouTube престана да работи...след връщане на заводски настройки и разни други напразни опити, флашнах втори път със същата версия и пак повървя известно време и в момента пак си увисва на логото на YouTube и там може да си стои с часове. Тия фокуси с изключването от мрежата не вършат никаква работа (и цяла нощ да стои изключен от контакта пак никаква разлика). Някакви други свежи идеи или да чакаме следваща версия на фирмуер, ако изобщо дочакаме друга :X

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2008

с 2 думи да не го слагам тогава.да ми се бъгне и туба ли.ще чакам сам да се ъпдейтва.смотана работа.едно оправяс друго разваляш май.

10. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

с риск да бъда наказан... някой с 46TL868G
    да сподели за настройките за картината ?

11. Member Аватара на Daxy
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна - Траката

Има ли възможност за изкл. на шибаната екстра автоматично изкл. на телевизора при непипане на дистн. 3 часа?
    Питам за бялата Тошиба 32 АВ 834....

12. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Здравейте,
    как мога да изкарам аналогов звук от 40 WL 768 ? Може ли някoй да ми помогне?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1338152850[/time]_________________________________________________

Реших си проблема-изкарах звук от Скарт кабела.

13. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,
    Според вас има ли някаква технологична разлика между 3д очиалата FPT-AG01G; FPT-AG02G и FPT-AG02U; FPT-AG02U? Разликата е само в последната буква, която е за регионалното предназначение G май е за Европа, а U за Щатите, но при положение че при очилата няма някакви различни стандарти като при тунерите би трябвало да се еднакви, т.е. американски очила да работят на европейски телевизор и обратното?

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Daxy
    Има ли възможност за изкл. на шибаната екстра автоматично изкл. на телевизора при непипане на дистн. 3 часа?
    В менюто няма ли такава опция ?

machado19
    Не би трябвало да има технологична разлика. Според мен са еднакви.

16. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от Daxy
    Menu -> Настройки -> Предпочитания -> Настойка REGZA-LINK -> Авт. вкл/изкл. ТВ

Преди 7 дни си взех тая Тошиба http://www.technomarket.bg/products/...hiba-32rl933g. Не се лъжете с тоя модел ужасен е. Черното е много гадно.Не знам от матрицата ли е или от нещо друго. Незнам как да го обесня да се разбере, но когато е фон черния цвят се вижда на лилави квадратчета. Мислех, че е от ниска резолюция ама не... така е и на 1080p филм, даже и в игрите е на 1080p. Предположих че е дефектен нещо, ходих с лаптопа ми да видя друг телевизор съшия модел... е същото е ГАДНО ЧЕРНО на петна и се набива в очите много дразни. Според екстрите и цена ми се стори добре ама евтиното ми излезе скъпо evil evil evil cry cry cry
    Има ли някой друг с тоя проблем където черното е на квадратчета?

Прикачени изображения Прикачени изображения

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Neo0o
    Това от снимката се вижда на почти всички съвременни телевизори.
    Ефекта е комбинация от няколко неща.
    1- Неравномерна подсветка
    2- Недостатъци на камерата с която е снимано
    - слаба светлочуствителност
    - ниска битност на картината
    3- Недостатъци на съвремените Тв технологии
    - ниска битност на картината - колор бандинг

18. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от Neo0o
    Menu -> Настройки -> Предпочитания -> Настойка REGZA-LINK -> Авт. вкл/изкл. ТВ

Преди 7 дни си взех тая Тошиба http://www.technomarket.bg/products/...hiba-32rl933g. Не се лъжете с тоя модел ужасен е. Черното е много гадно.Не знам от матрицата ли е или от нещо друго. Незнам как да го обесня да се разбере, но когато е фон черния цвят се вижда на лилави квадратчета. Мислех, че е от ниска резолюция ама не... така е и на 1080p филм, даже и в игрите е на 1080p. Предположих че е дефектен нещо, ходих с лаптопа ми да видя друг телевизор съшия модел... е същото е ГАДНО ЧЕРНО на петна и се набива в очите много дразни. Според екстрите и цена ми се стори добре ама евтиното ми излезе скъпо evil evil evil cry cry cry
    Има ли някой друг с тоя проблем където черното е на квадратчета?
    Предполагам че, пускаш филми които са поне 4 гигабайта 720p или 1080p mkv-та, ако не е така divx/xvid е с ниско качество и не е подходящо за HD тв.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 99 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе