На английски ми ги отваря нормално субтитрите само на български не става
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341070155[/time]_________________________________________________
Би трябвало да поддържа субтитри щом на английски ми ги изкарва добре , просто на кирилица незнам защо не може

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 15Одобрявам
15Одобрявам

Първоначално публикувано от werder90
 Първоначално публикувано от werder90   Просто ги направих на руски , както при финлукс-а и всичко тръгна идеално ! Благодаря ти много
 Просто ги направих на руски , както при финлукс-а и всичко тръгна идеално ! Благодаря ти много  
  Телевизорът ми е Toshiba 32AV703G1. В чичко гугъл може да видите за какво става дума. Та някъде бях чувал или чел, че телевизорите (тези по-новите) имат фирмуери като телефоните. Не знам дали е вярно, надявам се Вие да ми отговорите. Въпросите ми са няколко:
 Телевизорът ми е Toshiba 32AV703G1. В чичко гугъл може да видите за какво става дума. Та някъде бях чувал или чел, че телевизорите (тези по-новите) имат фирмуери като телефоните. Не знам дали е вярно, надявам се Вие да ми отговорите. Въпросите ми са няколко: 
  . Единствено успях да стигна до "Hotel Menu" с комбинацията 2 пъти mute и бутона "P" от ТВ
 . Единствено успях да стигна до "Hotel Menu" с комбинацията 2 пъти mute и бутона "P" от ТВ