Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 25 от 99 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2012

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

На английски ми ги отваря нормално субтитрите само на български не става
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341070155[/time]_________________________________________________

Би трябвало да поддържа субтитри щом на английски ми ги изкарва добре , просто на кирилица незнам защо не може

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от werder90
    На английски ми ги отваря нормално субтитрите само на български не става
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341073740[/time]_________________________________________________

Би трябвало да поддържа субтитри щом на английски ми ги изкарва добре , просто на кирилица незнам защо не може
    Тази серия мисля ,че беше турска сглобка и пишеха , че чете бг субтититри . Подобен проблем имаха някои модели на Финлукс , имаше някакъв начин за активиране на кирилицата , виж в темата за Финлукс .

4. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Тази серия мисля ,че беше турска сглобка и пишеха , че чете бг субтититри . Подобен проблем имаха някои модели на Финлукс , имаше някакъв начин за активиране на кирилицата , виж в темата за Финлукс .
    Лелеееееееееееее човек златен си , оправих го Просто ги направих на руски , както при финлукс-а и всичко тръгна идеално ! Благодаря ти много

5. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте, какво мислите за тази промоция : http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40rl933g
    Дали си заслужава и как е Тв-то според вас

6. Тук е от
    Jul 2012

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / m

Здравейте,
    Записах едно тв предаване на флашка (от Toshiba UL87 или UL86 едно от двете беше) - всичко беше страхотно, до момента, в който реших да го прехвърля на компютъра. Първо - компютъра не чете флашката под windows - прочете я под linux. Копирах файловете, които са с .dtv разширение. Прерових интернет пространството, изтеглих какви ли не плеари, конвертори и т.н. нищо не подкарва файловете и това е. Та въпросът е следния - някой знае ли как да накарам тези файлове да тръгнат на компа, или съответно как да ги конвертна в нормален формат?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

CX-65
    Като гледам - това е оптималният им бюджетен модел за тази година.

Shemet_r
    1. Не можеш да го конвертираш. Телевизора кодира записа и това е направено с цел защита на авторските права. Затова записаното от телевизора се чете само от същият телевизор но не и от друг телевизор или компютър.
    2. Софтуера на телевизорите е под Linux Kernel.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

"Не можеш да го конвертираш. Телевизора кодира записа и това е направено с цел защита ана ваторските права. Затова записаното от телевизора се чете само от същият телевизор но не и от друг телевизор или компютър."-тая "екстра" тогава да си я заврат в...!

10. Тук е от
    Jul 2012

Здравейте, нов съм тук и не знам дали тук е правилното място да задам въпроса си, но все пак е го задам, Телевизорът ми е Toshiba 32AV703G1. В чичко гугъл може да видите за какво става дума. Та някъде бях чувал или чел, че телевизорите (тези по-новите) имат фирмуери като телефоните. Не знам дали е вярно, надявам се Вие да ми отговорите. Въпросите ми са няколко:
    1. Как мога да видя с какъв фирмуер съм (ако наистина има такъв)?
    2. Вярно ли е, че мога да го променям? Примерно качвам новия на флашка с програма по някакъв начин и после го "инсталирвам" на телевизора и ми се сменят примерно менютата или се отключват някои други неща.
    Наистина се извинявам за тъпичките ми въпроси, но просто искам да науча повече и за това, за да бъда в бъдеще малко по компетентен по въпроса. Благодаря Ви предварително.

11. Novice
    Тук е от
    Jul 2012

Някой има ли идея как се влиза в сервизното меню на 32AV933G . Пробвах всички начини които намерих в нета, но нито един не подейства. А нямам меню бутон на ТВ-то . Единствено успях да стигна до "Hotel Menu" с комбинацията 2 пъти mute и бутона "P" от ТВ

Цитат Първоначално публикувано от Имате ли идея къде са тези бутони бутони AV&F :sad:
    Toshiba
    TV No menu on TV panel
    Press AV&F Simultaneously, enter this code 1048 on remote control of Toshiba Television

12. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,

от скоро имам TOSHIBA 46TL933G, но субтитрите ми ги дава на квадратчета - някой да помогне плс...

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от mancho1981
    Здравейте,

от скоро имам TOSHIBA 46TL933G, но субтитрите ми ги дава на квадратчета - някой да помогне плс...
    "За обработка на субтитрите ползвайте Subtitle Edit, която обръща субтитрите в UTF-8.
    http://www.nikse.dk/SubtitleEdit"-страница 1,отговор 4 (обяснено е подробно).

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Jul 2012

Цитат Първоначално публикувано от mancho1981
    Здравейте,

Късметлия :D На мен ми показва само препинателните знаци :D
    Но за твоя проблем ползвай конвертора за субтитри от темата.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pepo972
    Здравейте, нов съм тук и не знам дали тук е правилното място да задам въпроса си, но все пак е го задам, Телевизорът ми е Toshiba 32AV703G1. В чичко гугъл може да видите за какво става дума. Та някъде бях чувал или чел, че телевизорите (тези по-новите) имат фирмуери като телефоните. Не знам дали е вярно, надявам се Вие да ми отговорите. Въпросите ми са няколко:
    1. Как мога да видя с какъв фирмуер съм (ако наистина има такъв)?
    2. Вярно ли е, че мога да го променям? Примерно качвам новия на флашка с програма по някакъв начин и после го "инсталирвам" на телевизора и ми се сменят примерно менютата или се отключват някои други неща.
    Наистина се извинявам за тъпичките ми въпроси, но просто искам да науча повече и за това, за да бъда в бъдеще малко по компетентен по въпроса. Благодаря Ви предварително.
    pepo972 Прочети тук
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg487802

ето и за американските модели
    http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/t...t/jsp/home.jsp
    http://forums.toshiba.com/

17. Тук е от
    Jul 2012

Благодаря ти много. Влязох във всички възможни линкове за фирмуер и тоя мой телевизор така и не го намерих. Толкова ли е неизвестен?!? В ibm-network не разбирам почти нищо, защото не съм на ТИ с немския. Ако може някой повече да обясни за сайта ще е супер. Друго, че не мога да вляза в сервизното меню. Пробвах 3-4 различни начина и нищо не става. 3 пъти Mute, после задържам Mute и Menu; 4 пъти Mute, после задържам Mute и Menu; 1 път Mute и задържам Mute и Menu и пак нищо. Не излиза никакво S отпред, нито пък ми се отваря нещо. Като преди всеки път изключвам и включвам телевизора.

По принцип аз се интересувам от USB Media Player-а на ТВ-то. Тъй като сега може да изпълнява само снимки и музика, а аз се чудех дали мога да го накарам да чете и видео. Или поне да съм си с последния фирмуер.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

32AV703G1 - e някаква силно орязана версия и май е турско производство / за турските няма фирмуер
    стандартният модел е 733
    http://www.lcd-compare.com/televiseu...A-32AV733F.htm

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 99 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе