Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 36 от 99 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2012

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Колеги телевизора е Toshiba 40rl933 използвам две програми за гледане с лан кабел.Едната е Play on и с нея гледам филми със субтитри,но проблема е че не мога да превъртам напред и назад и филма като го почна трябва да го гледам целия иначе пак почва от начало.Другата програма е PS3 MEDIA SERVER С нея гледам концерти и филми дублирани на бг защото не тръгват субтитри ,иначе тя може да превърта напред и назад,другото при нея е че на 20минути прекъсва и трябва да пускам на ново.Двете програми са последни версии.Някой да сподели за някоч друга програма която да действа ,да работят субтитрите и да може да превърта.Благодаря предварително!

2.  

3. Тук е от
    Jul 2012

Това са ми настройките на Пс3то версия 1.54.0 последната ми правеше проблеми! На 20мин дц с тази е ОК!
    http://store.picbg.net/pubpic/86/83/...1239cd8683.jpg
    http://store.picbg.net/pubpic/35/9B/...016c76359b.jpg
    http://store.picbg.net/pubpic/9A/45/...2769ab9a45.jpg

А и в папката C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\renderers поне при мен е там... Изтрий всичките рендери!
    До 10гб MKV нямам никакви ядове нагоре вече почват да насичат или буффера ми не ги зарежда.
    А за субс не винаги тръгват но задължително да са с едно име файловете! И по-къси...

4. Тук е от
    Jul 2012

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / m

Цитат Първоначално публикувано от ichigoxt
    Това са ми настройките на Пс3то версия 1.54.0 последната ми правеше проблеми! На 20мин дц с тази е ОК!
    http://store.picbg.net/pubpic/86/83/...1239cd8683.jpg
    http://store.picbg.net/pubpic/35/9B/...016c76359b.jpg
    http://store.picbg.net/pubpic/9A/45/...2769ab9a45.jpg

А и в папката C:\Program Files (x86)\PS3 Media Server\renderers поне при мен е там... Изтрий всичките рендери!
    До 10гб MKV нямам никакви ядове нагоре вече почват да насичат или буффера ми не ги зарежда.
    А за субс не винаги тръгват но задължително да са с едно име файловете! И по-къси...
    Благодаря колега!Инсталирах си тази версия и сега не спира сама,но когато има субтитри пак не мога да превъртам а когато гледам на пример концерт тогава мога да превъртам.Когато ме пита дали да продължа там където съм спрял,давам ок и забива и продължава пак от начало.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

milenanicki и ichigoxt - има отделна тема за DLNA !

Toshiba 32RL953B ревю
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/toshi...1208242124.htm

6. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте и от мен. Мисля да взимам Toshiba 32lv933g на промоцията от Карфур. Този ще ми е първия LCD телевизор, ще се гледа основно един канал на него (TV+ през Bulsatcom). Имам два въпроса :

1) Към всички собственици на модели Тошиба от ниския клас. Какво ви е мнението за звука, наистина ли е толкова тихо с тези колонки 2*5W ?

2) При покукпата на телевизора кои са най-важните неща, които трябва да се гледат (тук е конкретно за модела, който съм решил да взимам) .

Благодаря предварително :rolleyes:

7. Тук е от
    Jul 2012

@tiger4e86 здравей!
    За тошибата моята е LeD 2х10 w и наистина е доста слабо... Особено ако си решил да гледаш филми и слушаш музика. Аз си вързах през изхода за слушалките. Една двуканална уредба на Сименс доста стара има и грамофон... И сега определено е по добре. Един приятел пък има самсунг също 2х10 и саундът му не е нищо особено. Ама то нормално нали хората трябва да дават пари и за системи за домашно кино....

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

ichigoxt, коя е версията на последния фърмуеър за ТЛ933 и знаеш ли дали вади аудио през скарта си?

10. Тук е от
    Feb 2010

Здравейте,
    имам телевизор тошиба 32AV733G1 и след като минах на ИПТВ телевизията на виваком разбрах, че явно има някаква несъвместимост с HDMI входа на някои филми от видеотеката ми показва черен екран а някои тръгват проблема се наблюдава само през HDMI вход със скарт и чинчове няма такъв проблем. Търсих навсякъде но не можах да открия някакъв ъпдейт на firmware-a моля ако някой знае от къде да си го изтегля или има решение на проблема да сподели.
    Благодаря предварително.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tiger4e86
    2) При покукпата на телевизора кои са най-важните неща, които трябва да се гледат (тук е конкретно за модела, който съм решил да взимам) .
    Благодаря предварително :rolleyes:
    Неравномерната подсветка. Още първата вечер, като се прибереш го провери на едноцветна заливка в тъмна стая.

Цитат Първоначално публикувано от kahtu
    Здравейте,
    имам телевизор тошиба 32AV733G1 и след като минах на ИПТВ телевизията на виваком разбрах, че явно има някаква несъвместимост с HDMI входа на някои филми от видеотеката ми показва черен екран а някои тръгват проблема се наблюдава само през HDMI вход със скарт и чинчове няма такъв проблем. Търсих навсякъде но не можах да открия някакъв ъпдейт на firmware-a моля ако някой знае от къде да си го изтегля или има решение на проблема да сподели.
    Благодаря предварително.
    При HDMI връзка на телевизора с IPTV приемника, някои филми си вървят нормално, а други не ?
    Проблема не е в телевизора, а в устройството на Виваком или в самият филм. Обади се на подръжката и им обясни проблема.

12. Тук е от
    Feb 2005

hristoslav2, tiger4e86 питаше кои са най-важните неща при покупката и тъй-като и аз съм се насочил към Тошиба, моля да уточните може ли в магазина при тамошното осветление да се провери неравномерната подсветка. Ако проблема се види у дома вече ще бъде късно. Звукът наистина ли е отчайващо тих или може да се чува горе-долу.
    Мерси.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

milpetm
    За да провериш неравномерната подсветка, ти е нужно тъмно помещение. Това едва ли ще стане в магазина ...освенакоуправителят не ти е личен приятел и се съгласи да го вкарате в някой слад на тъмно....
    Още първата вечер след покупката го проверяваш - имаш 3 дни след покупката, за да го смениш с друга бройка.
    Горе-долу се чува.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте купих Тошиба 32EL933G и след 3 седмици работа започна да мести сам каналите и да ги губи.Има No Matter What Guarantee.Баща ми го е върнал в магазина трябва ли да го сменят , защото са го дали на ремонт? Това лош лъсмет ли е или съм се набутал с 600 лв.?

17. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от vallo69
    Здравейте купих Тошиба 32EL933G и след 3 седмици работа започна да мести сам каналите и да ги губи.Има No Matter What Guarantee.Баща ми го е върнал в магазина трябва ли да го сменят , защото са го дали на ремонт? Това лош лъсмет ли е или съм се набутал с 600 лв.?
    Може би само един софтуерен ъпдейт на самия тв би решил проблема ти.Все пак щом вече си го дал,би трябвало да оправят въпросния проблем.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Здравейте,имам тв 46WL768G ,сложих му последния firmware 17.3.24.12. но картината се промени,цветовете станаха някак си по не естествени,иначе подобрение видях в плеъра и по бързото стартиране на тв.Питането ми е- има ли начин да се върне и как към оригиналния firmware, мисля,че беше 17.3.24.7.Тошибите правят ли си Backup? Или пък ако някой го има този firmware или следващия 17.3.24.10 да помоля да ми го изпрати или качи някъде,че никъде не ги намирам из нета.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 99 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе