Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 37 от 99 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от vallo69
    Здравейте купих Тошиба 32EL933G и след 3 седмици работа започна да мести сам каналите и да ги губи.Има No Matter What Guarantee.Баща ми го е върнал в магазина трябва ли да го сменят , защото са го дали на ремонт? Това лош лъсмет ли е или съм се набутал с 600 лв.?
    Телевизора се подменя с нов, само в случай, ако в сервиза издадат протокол, че телевизора не подлежи на ремонт и трябва да се замени в магазина с друга бройка.
    Това с местенето/губенето на каналите, ми прилича на проблем с кабелният ти оператор....Местят, спират едни канали и пускат други.

Цитат Първоначално публикувано от zieek
    Здравейте,имам тв 46WL768G ,сложих му последния firmware 17.3.24.12. но картината се промени,цветовете станаха някак си по не естествени,иначе подобрение видях в плеъра и по бързото стартиране на тв. Питането ми е- има ли начин да се върне и как към оригиналния firmware, мисля,че беше 17.3.24.7.Тошибите правят ли си Backup? Или пък ако някой го има този firmware или следващия 17.3.24.10 да помоля да ми го изпрати или качи някъде,че никъде не ги намирам из нета.
    Явно в новата версия са оправили и някакъв проблем с картината...Защо не си поиграеш с настройките?

2.  

3. Тук е от
    Sep 2012

Здравейте, нов съм и се извинявам ако съм сбъркал мястото на поста ми. Четох доста в интернет и така и не можах да открия решение на въпроса ми. Телевизорът ми е Toshiba 40" LV933. Имам HDMI кабел с dvi преходник от видео картата, който със сигурност работи защото го ползвам и на друг телевизор. Искам да си свържа компютъра с Тошибата но от дистанционното като избера PC ми изписва, че нама сигнал и като вляза в настройките PC setting не е активно. Когата дам от дистанционното на HDMI 1 се появява картина но е нещо светла и не е с такова качество както, като свържа компютъра с другия телевизор. Аз си мисля, че трябва PC да изкарва сигнал. Въпросът ми е защо така става?

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Прочети си ръководството. Точно към HDMI 1 входа трябва да свържеш HDMI кабела. PC входа ти е за VGA конектор. Относно качеството на картината виж в настройките на видеокартата, какъв сигнал подаваш.

5. Тук е от
    Apr 2010

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / m

Благодаря за отговора мести каналите в смисъл тв-то работи на примерно на 1-ви канал и след 10-тина минути сам се превключва на 12-ти.Това за кабелния оператор си прав но не е в това проблема.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от weer
    Когата дам от дистанционното на HDMI 1 се появява картина но е нещо светла и не е с такова качество както, като свържа компютъра с другия телевизор. Аз си мисля, че трябва PC да изкарва сигнал. Въпросът ми е защо така става?
    Картината може да варира от един модел телевизор, до друг модел/марка/ телевизор. просто казано - поиграй си със настройките.

Цитат Първоначално публикувано от vallo69
    Благодаря за отговора мести каналите в смисъл тв-то работи на примерно на 1-ви канал и след 10-тина минути сам се превключва на 12-ти.Това за кабелния оператор си прав но не е в това проблема.
    Това е друго...прилича на софтуерен бъг. Ъпдейт и рестарт.

въпрос към всички останали:
    Някой да има същият проблем със същият модел ??

https://www.youtube.com/watch?v=ohAB...ayer_embedded#!

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

А дали не е проблем с дистанционното ?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    ...
    Явно в новата версия са оправили и някакъв проблем с картината...Защо не си поиграеш с настройките?
    Играх си с настройките ,но все нещо не е както трябва,май има промяна в цветовия тон на червеното.Да попитам пак-какви са начините тв да се върне към оригиналния firmware.В сервизното ако влезна и му дам възстановяване на фабричните настройки ще стане ли?

10. Тук е от
    Apr 2010

Върнали са телевизора и са казали на баща ми че нещо са му настройвали най вероятно са му сменили софтуера.Писах тук понеже като споделих с един колега за този проблен ми каза че били големи боклуци и постоянно правели такива проблеми и аз доста се стреснах.Дано вече всичко да е наред.Благодаря на всички за отговорите.

11. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте имам проблем телевизора ми е Тошиба 46WL753G кабелния ми оператор е ДС корпореишан и преди 2 седмици решихме да си вземем Кмодул но от тогава проблеми сканира 5 часа на финландия не стана после пак 5 часа на други е получи се но нямаше влизане в нет после блокиране през 3 мин на кадър, викнах ги смениха модула и заключението им беше че този модел е със стар софтуер и триябва да се обнови ;и в момента пак сканира дотук 4 часа но на германия та да има ютуб и вече ми писна ,даваите съвет да обновявам ли софтуера или да се примирявам, притеснява ме че ако го обновя ще прецакам нещо.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

На "бързо сканиране" със зададени начална честота , скорост и QAM не става ли ?

13. Тук е от
    Oct 2009

Става ,но излизат само 7 канала, трябва да е на пълно сканиране но си е 4-5 часа.току що приключи и за мое учудване няма липсващи канали казаха ми че на Германия ще ги посъкрати.Повече няма да го пипам сега има и нет и всичко,направо се ухилих.одеве се бях озъбила от нерви,

14.  

15. Тук е от
    Sep 2012

Благодаря за отговорите ще пробвам

16. Тук е от
    Jul 2012

Вече има ъпдейт за Toshba 40TL933. Ъпдейтнах телевизора по мрежата и засега съм много доволен. Функцията за запис на USB устройство вече работи. Работят и таймерите за запис. Според мен има подобрение при картината. Изглежда с малко по-наситени цветове.

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Доби,пак не иска да записва (на флашка),иначе показва,че е активна функцията,но само прави папка и изписва,че програмата не може да се записва .Иска друг формат или повече памет?

18. Тук е от
    Jul 2012

И при мен не тръгна от първия път, но форматирах няколко пъти флашката на телевизора и стана.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 99 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе