Само аз ли има проблем с размера на субтитрите ?
Никой ли не пуска филми през флашката на тези тв, не са ли ви малки надписите :-)
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Само аз ли има проблем с размера на субтитрите ?
Никой ли не пуска филми през флашката на тези тв, не са ли ви малки надписите :-)
Здравейте, отскоро притежавам телевизор Toshiba 46TL933. От доста години съм привърженик на Toshiba затова пак реших да си купя телевизор от същата марка. Така закупих вече споменатият модел, който би трябвало да е доста по добър от старите LCD телевизори например. Да обаче на мен ми се струва, че картината от този телевизор не е толкова ярка колкото очаквах. Уж го пробвах в магазина, но вкъщи ми се струва , че е някяк си мъглява. Дали това е от матрицата или някакви настройки. По принцип си поиграх с настройките, но голям ефект нямаше. Маля колеги, които имат този модел да споделят мнение.
Здравейте,
мисля да купя Toshiba 40HL933G, дават го с 5 год. гаранция no matter what. Цената е 800лв. Ще се гледа от 2,1м до 2,5м. Моля споделете мнения дали си струва и дали няма нещо по-хубаво в същия ценови диапазон. Също така не разбрах с каква матрица са, ако някой знае моля да сподели.
Поздрави
Здравеѝте приятели,собственик съм на Toshiba 40TL838G и имам следния проблем-след сканиране и подредба на каналите,след 1-2 дена половината,та даже и повечето канали изчезват,изобщо ги няма в листата.Ако някоѝ се е сблъсквал със същия проблем,моля да сподели.Благодаря предварително.
Изключи "Актуализация в режим на готовност" и "Динамично сканиране" - най-вероятно от кабеларката бърникат по каналите.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-11-12 в 14:02.
здравейте ,
от няколко дена съм горд собственик на 46TL938
подкарах флашки , интернети и тн ..
дребните проблеми които ме дразнят :
1. от къде да си настроя часовника , никъде в менюто не го намирам като опция
2. от къде да изключа това автоматично намаляне на светлосилата на картината (в advansed picture setting : auto brightness sensor : off ) уж е така , ама не е
3. как да махна логото "toshiba" при включване
..поздрави
Тошиба увеличава производството в Беларус
http://discovery.nemiga.info/gorizont.htm
Здавейте
от няколко години искам да си закупя телевизор
чак вчера закупих TOSHIBA 40RL938 - страхотен телевизор като се има в предвид колко пари е.
Имам 2 въпроса за него обаче.
1. Филмите който пускам чрез флашка - субтитрите към тях не тръгват.
трябва предварително вграждане - което става бавно
дали има някаква настройка която трябва да се направи или да се ъпне софтуера - това води към въпрос 2
2. още не съм ъпнал софтуера - рутера ми е далеч от телевизора, пък и нямам толкова дълъг кабел в момента.
на описанието за телевизора изписва че има Wi-Fi, но мисля че трябва да се закупи отделно някаква Wi-Fi флашка, която да позволи свързването в интернет чрез рутера
някой знае ли каква е тя точно, колко пари е и откъде да я закупя.
мерси христославе за инфото
за субс се оправих
голямо ровене падна, а решението е много просто
променя се кодировката им на UTF-8 и си вървят
То си го пише на първа страница - ама кой да чете...
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post463419
:rolleyes:
https://portalcp.toshiba-tro.de/en/toshiba-edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-11-12 в 19:28.
Продавам телевизор Toshiba 46TL933, чисто нов, закупен преди една седмица от Метро, работил е един ден, сега е в кашона. Гаранция 24 месеца. Към телевизора съм купил и 3Д очила на Тошиба с цена 79 лв. Цената на телевизора в магазина е 1 399 лв. Пакетна цена 989 лв. Тел. 0898 620 920, e-mail: spadi80@abv.bg
Този пост е редактиран от spadi80; 18-11-12 в 22:53.