Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 47 от 99 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Само аз ли има проблем с размера на субтитрите ?
    Никой ли не пуска филми през флашката на тези тв, не са ли ви малки надписите :-)

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте, отскоро притежавам телевизор Toshiba 46TL933. От доста години съм привърженик на Toshiba затова пак реших да си купя телевизор от същата марка. Така закупих вече споменатият модел, който би трябвало да е доста по добър от старите LCD телевизори например. Да обаче на мен ми се струва, че картината от този телевизор не е толкова ярка колкото очаквах. Уж го пробвах в магазина, но вкъщи ми се струва , че е някяк си мъглява. Дали това е от матрицата или някакви настройки. По принцип си поиграх с настройките, но голям ефект нямаше. Маля колеги, които имат този модел да споделят мнение.

4. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте,
    мисля да купя Toshiba 40HL933G, дават го с 5 год. гаранция no matter what. Цената е 800лв. Ще се гледа от 2,1м до 2,5м. Моля споделете мнения дали си струва и дали няма нещо по-хубаво в същия ценови диапазон. Също така не разбрах с каква матрица са, ако някой знае моля да сподели.
    Поздрави

5. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Обръщам се към всички собственици на тазгодишни модели. Моля погледнете бусвата изписана на задният етикет.....и напишете тук вашият модел и буквата от етикета.
    40RL933G - K

- - - Обновено - - -

.....

6. Тук е от
    Jan 2010

Здравеѝте приятели,собственик съм на Toshiba 40TL838G и имам следния проблем-след сканиране и подредба на каналите,след 1-2 дена половината,та даже и повечето канали изчезват,изобщо ги няма в листата.Ако някоѝ се е сблъсквал със същия проблем,моля да сподели.Благодаря предварително.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Изключи "Актуализация в режим на готовност" и "Динамично сканиране" - най-вероятно от кабеларката бърникат по каналите.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2012

Цитат Първоначално публикувано от Ivan Karamanov Виж публикацията
    Здравейте,
    мисля да купя Toshiba 40HL933G, дават го с 5 год. гаранция no matter what.
    Къде го дават с 5 години гаранция? Много добре звучи.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-11-12 в 14:02.

10. ipp
    ipp е офлайн

Тук е от
    Dec 2011

здравейте ,
    от няколко дена съм горд собственик на 46TL938
    подкарах флашки , интернети и тн ..
    дребните проблеми които ме дразнят :
    1. от къде да си настроя часовника , никъде в менюто не го намирам като опция
    2. от къде да изключа това автоматично намаляне на светлосилата на картината (в advansed picture setting : auto brightness sensor : off ) уж е така , ама не е
    3. как да махна логото "toshiba" при включване
    ..поздрави

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Тошиба увеличава производството в Беларус
    http://discovery.nemiga.info/gorizont.htm

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ipp Виж публикацията
    здравейте ,
    от няколко дена съм горд собственик на 46TL938
    подкарах флашки , интернети и тн ..
    дребните проблеми които ме дразнят :
    1. от къде да си настроя часовника , никъде в менюто не го намирам като опция
    2. от къде да изключа това автоматично намаляне на светлосилата на картината (в advansed picture setting : auto brightness sensor : off ) уж е така , ама не е
    3. как да махна логото "toshiba" при включване
    ..поздрави
    1.Часовника се настройва автоматично от някои канали ,остави го до поработи около минута на БНТ примерно
    2.При режим AUTO View задължително светлинния сензор действа , мини на друг режим .
    3.Логото се изключва от менюто

13. Novice
    Тук е от
    Nov 2012

Здавейте
    от няколко години искам да си закупя телевизор
    чак вчера закупих TOSHIBA 40RL938 - страхотен телевизор като се има в предвид колко пари е.
    Имам 2 въпроса за него обаче.

1. Филмите който пускам чрез флашка - субтитрите към тях не тръгват.
    трябва предварително вграждане - което става бавно
    дали има някаква настройка която трябва да се направи или да се ъпне софтуера - това води към въпрос 2
    2. още не съм ъпнал софтуера - рутера ми е далеч от телевизора, пък и нямам толкова дълъг кабел в момента.
    на описанието за телевизора изписва че има Wi-Fi, но мисля че трябва да се закупи отделно някаква Wi-Fi флашка, която да позволи свързването в интернет чрез рутера
    някой знае ли каква е тя точно, колко пари е и откъде да я закупя.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zekata Виж публикацията
    Здавейте
    от няколко години искам да си закупя телевизор
    чак вчера закупих TOSHIBA 40RL938 - страхотен телевизор като се има в предвид колко пари е.
    Имам 2 въпроса за него обаче.

1. Филмите който пускам чрез флашка - субтитрите към тях не тръгват.
    трябва предварително вграждане - което става бавно
    дали има някаква настройка която трябва да се направи или да се ъпне софтуера - това води към въпрос 2
    2. още не съм ъпнал софтуера - рутера ми е далеч от телевизора, пък и нямам толкова дълъг кабел в момента.
    на описанието за телевизора изписва че има Wi-Fi, но мисля че трябва да се закупи отделно някаква Wi-Fi флашка, която да позволи свързването в интернет чрез рутера
    някой знае ли каква е тя точно, колко пари е и откъде да я закупя.
    Честито
    TOSHIBA WLM-20U2 :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

16. Novice
    Тук е от
    Nov 2012

мерси христославе за инфото
    за субс се оправих
    голямо ровене падна, а решението е много просто
    променя се кодировката им на UTF-8 и си вървят

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zekata Виж публикацията
    мерси христославе за инфото
    за субс се оправих
    голямо ровене падна, а решението е много просто
    променя се кодировката им на UTF-8 и си вървят
    То си го пише на първа страница - ама кой да чете...
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post463419

:rolleyes:
    https://portalcp.toshiba-tro.de/en/toshiba-edit
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-11-12 в 19:28.

18. Тук е от
    Nov 2012

Продавам телевизор Toshiba 46TL933, чисто нов, закупен преди една седмица от Метро, работил е един ден, сега е в кашона. Гаранция 24 месеца. Към телевизора съм купил и 3Д очила на Тошиба с цена 79 лв. Цената на телевизора в магазина е 1 399 лв. Пакетна цена 989 лв. Тел. 0898 620 920, e-mail: spadi80@abv.bg
    Този пост е редактиран от spadi80; 18-11-12 в 22:53.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 99 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе