Мисля че новият е доста по-добър избор -вече има Resolution+ ,2Д към 3Д конвертиране и PVR . Според описанието на полската страница няма 3Д очила в кутията. http://pl.consumer.toshiba.eu/pl/pro...Specifications
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Мисля че новият е доста по-добър избор -вече има Resolution+ ,2Д към 3Д конвертиране и PVR . Според описанието на полската страница няма 3Д очила в кутията. http://pl.consumer.toshiba.eu/pl/pro...Specifications
Здравейте!На мен You Tube не ми се отваря с такива картинки-само логото и ми предлага после опции за различни неща,но не и началната страница...нали промениха сайта...
Не се споменава и нищо за браузър :/ .Едва ли греша,че 3д очилата които работят с 40tl838g ще са съвместими и с този модел.Дилемата ми е породена от едно предположение, което не съм съвсем убеден дали е вярно.Тъй като телевизора ни (40тл838г) получи неотстраним дефект на панела и нещата почти сигурно отиват на замяна с нов телевизор ми хрумна дали не мога при желание от моя страна да доплатя за друг модел.Става въпрос за веригата Техномаркет.Нямам представа дали имат такава практика,но ако да дилемата остава в сила дори без очила в комплекта,тъй като изброените 3 екстри не са за пренебрегване.Първоначално публикувано от svetlio1
Едва ли ще откажат да ти вземат парите - гледам ,че и друга опция са добавили "WiDi Yes - May update" . Поне на теория е по-добрият избор.
Моля за помощ. Свързал съм телевизора TOSHIBA VL863 към рутър с кабел. Използваики PS3 Media Server на лаптопа безжичната връзка стана но не мога да пусна никакъв филм. Снимки гледам че излезнаха веднага. Като тръгна да пускам обаче някои филм ми изписва на екрана- Грешка възпр. носител..
Според документа само TL933RB идва с очилаПървоначално публикувано от Steo
http://www.toshiba-om.net/LCD/PDF/En...46-English.pdf
Viewing 3D programming requires the following:
• TOSHIBA 3D Glasses FPT-AG02G
TL933RB series: Supplied
TL933/TL936 series: Not supplied
Сравнение по спесификации на 40RL933 - 23EL933 - 40TL933 /Tak - означава Да/
http://pl.consumer.toshiba.eu/pl/pro...=on&23EL933=on
Има два типа панели поставяни в 40TL933 - Samsung и CMI
на руският сайт на ТОШИБА - обява
YouTube
Для того, чтобы продолжать пользоваться доступом к YouTube при помощи встроенной ссылки на YouTube, необходимо обновить программное обеспечение, установив обновление. Список моделей, для которых это актуально, приведён ниже. Пожалуйста, примите во внимание, что для обновления требуется сетевое подключение. Для получения информации о том, как следует производить обновление программного обеспечения Вашего телевизора, пожалуйста, обратитесь к инструкции по эксплуатации.
После успешного завершения обновления необходимо произвести СБРОС НАСТРОЕК телевизора. Пожалуйста, примите во внимание, что в результате СБРОСА НАСТРОЕК будет потерян список настроенных каналов, и потребуется произвести новое сканирование каналов. Если СБРОС НАСТРОЕК не будет произведён, это может привести к непредвиденным результатам, таким как некорректное отображение списка каналов. Пожалуйста, ознакомьтесь с инструкцией по эксплуатации к вашему телевизору для уточнения, как следует проводить процедуру СБРОСА НАСТРОЕК.
Список моделей, для которых актуальна данная информация:
32": 32RL838, 32TL838, 32RL858, 32TL868
40": 40RL838, 40RL858, 40TL838, 40TL868
46": 46TL838, 46TL868
Успя ли някой да подкара YOUTUBE на TL838 след последния ъпдейт?
Blizoo. От там ми казаха, че не е при тях проблема. Сканирам с Финландия, но и там часовото време не е като нашето вече. Като настроя ръчно часовника, при ЕПГ-то си остава разминаването. Примерно БТВ новините започват от 19:00, а при мен показва 20:00 и така всички предавания в зависимост от страната която съм избрал. Може и 18:00 да покаже, вместо 19:00, но не и точното време както трябва да е.Първоначално публикувано от boy123
аз сега пуснах You Tube и има разлика при мен.от сайта ли е или някъв ъпдейт.сега ми е на български с меню и опция за логване.не съм правил ъпдейти.
Попитах,защото Булсат също не са си сменили часовника.Нямам идея какво да направиш,някой с Близу да каже как е ЕПГ-то при него.Първоначално публикувано от Plamen9
Хм,няма "так" на резолюшън + и за тл933.Първоначално публикувано от hristoslav2
Здравейте
Отдавна не бях пускал Toshiba Places и You Tube, и сега гледам са се ъпдейтнали автоматично. Тубата е на български език, а тошиба местата са леееко променени и с подобрена функционалност. Телевизора е 46" TL 838
Поздрави
да и при мен така.само не разбрах това на руския кво значи.какво трябва да ъпдейтвам като то е станало автоматично.а пробвах ъпдейт по мрежа а ми каза няма наличен.някои да даде повече инфо.
Има ли някой с 32TL838 да не му работи YOUTUBE -то или е само при мен?
Дали не сбърках с ъпдейта?
Като включих телевизора и след малко изписа има наличен ъпдейт и аз потвърдих.
Дали мога по някакъв начин да се върна на старата версия?